Nyoo, meghallgattam én is!
Kicsit én is akkor mondok véleményt, mint mezei zenerajongó ^^
Kezdem a negatívabb részével
Egyetértek pszabival, szerintem is a voxon lehetne javítani, így picit egysíkú nekem még a vokál ^^; Valamint szerintem picit hiányzik az átütő erő Tenshi hangjából (persze ez lehet betegség miatt is, vagy csak mert még nincs annyi gyakorlata ^^) ami illene véleményem szerint ezekhez a dinamikus gitárokhoz.
Még amit kiemelnék, ami számomra elég nagy arányban rontott az élvezeten - és ne értse senki sznobizmusnak meg elitistának, mert nem akarok az lenni, de sztem ha valaki idegen nyelven énekel, amit nem is biztos hogy ért, akkor ezt a részét sem árt tökéletesíteni - hogy a japán kiejtés hagy némi kívánnivalót maga után ^^; Nem azt mondom, hogy borzasztó, vagy ilyesmi, de valahogy... szal lehetne jobb is, na ^^ Ahhoz, hogy természetesebbnek hasson a vokál, szerintem ezen lehetne dolgozni
Nade ami jó:
Ami mindenre vonatkozik, hogy a hangszerelés meg a gitárdallamok nekem tetszenek nagyon!!! ^^ Az Iranai végén a hörgés, az nagyon ott van!

Nagyon nagyon jó!

És ahogy észrevettem, ahogy haladok lefele a listán, egyre jobban tetszik a vokál dallama is, szóval yay!
A Hanran no kaze is nagyontecc, a Wasureru kotoba pedig kedvenc eddig =) Sajnos nem leszek ott a koncerten, pedig szívesen elmennék... és továbbra is hajrá mindennel, jó start ez ^o^ Tudom hogy talán túl kritikusnak hangzom, de nem mondanám el a véleményem, ha télleg sz*rnak találnám a zenét, mert akkor nem venném a fáradságot...