Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 4:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 11:43 am 
Site Admin

O-chan wrote:
Case wrote:
800 ft? o_O

Hát mégsem 2500 vagy 1000... és a nyári is 600 volt... szal igen. ^^!

azért a Gothika nem viccböl volt 2500, az remélem egyértelmü. :beee2: Egyébként meg inkább kérdeztem azért, mert az a betütipus egy pöttyet nehezen olvasható és majd tökugyanolyan benne a 8-as meg a 0.. xD

Rin: egyébként a szilveszteri cucc a whatsup-ban került szóba, ide meg gondoltam minek írjam be amig nincs úgyse semmi konkrétum. ^^ de jaja, szólok majd idöben, hogy mire jutok~ ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 11:51 am 
VIP Member

Case wrote:
O-chan wrote:
Case wrote:
800 ft? o_O

azért a Gothika nem viccböl volt 2500, az remélem egyértelmü. :beee2: Egyébként meg inkább kérdeztem azért, mert az a betütipus egy pöttyet nehezen olvasható és majd tökugyanolyan benne a 8-as meg a 0.. xD

Rin: egyébként a szilveszteri cucc a whatsup-ban került szóba, ide meg gondoltam minek írjam be amig nincs úgyse semmi konkrétum. ^^ de jaja, szólok majd idöben, hogy mire jutok~ ^^

Jaj hát persze h tudom h a Gothika mi meg hogy... szal mármint nem a belső dolgokat de van elképzelésem. Tele is votla postom mosolygással. Az a betűtípus meg elmehet azanyjába mostmár tényelg... TT_TT A "G" betűje is elég szar... meg ez a "8"... sajnos biztos vagyok benne h még lesz rjta változtatnivaló aztán akkormajd átírom... Bár monnyuk az ember max azt hihetné h 000 forin van odaírva ami meg hát akkor az lenne h ingyenes... így a 800as verzió marad...

hááát nem tom pl én sosem voltam még 2500/1000 Ft BULI-ban!!! De szerintem case csak azért kérdezte mert YUK-nál nem kértekannyita anno!! és akét hely között van különbség ( nem bántás ként mondom)!! nekem mindegy mennyi!!![/quote]

Hopp!!
Ez se csak BULI már elnézést!!! És főleg nem 2500!!!!!!
Okok h nem idegeneket hívunk fellépni, hamnem tulajdonképpen saját magunkat... de a háttérdolgokat PMben szívesen elárulom... Mellesleg mégeccer írom a 2500 FT-os KONCERTtel is csak vicceltem. :roll:

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 11:55 am 
Site Admin

O-chan wrote:
Bár monnyuk az ember max azt hihetné h 000 forin van odaírva ami meg hát akkor az lenne h ingyenes... így a 800as verzió marad...

elsö nekifutásra én is a 800 és 000 közt bizonytalanodtam le. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 11:57 am 
Member

Kiraly na 2.0 yehhh ott leszek :D

i am hear...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 11:58 am 
VIP Member

Case wrote:
O-chan wrote:
Bár monnyuk az ember max azt hihetné h 000 forin van odaírva ami meg hát akkor az lenne h ingyenes... így a 800as verzió marad...

elsö nekifutásra én is a 800 és 000 közt bizonytalanodtam le. xD

Nalátod... az első program a belépésnél van... a jegyszedő MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉS felkiáltással közli h nem 000 hanem 800 XDDDDD
És még nem is meséltem az új akadályokról amiket a lépcsőre fogok tenniXDDDD

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 1:29 pm 
Member

természetesen megéri 800 ft-ért :3
tessék jönni^^

O-chan, a lépcsőn való közlekedés szerintem már olyan hajnali 2 magasságában is nehéz lesz,akadályok kirakása nélkül.. :shock: xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 2:10 pm 
Forum Addict

O-chan wrote:
Nalátod... az első program a belépésnél van... a jegyszedő MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉS felkiáltással közli h nem 000 hanem 800 XDDDDD

Jajj, az akadálypálya milyen jó lenne! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 2:43 pm 
VIP Member

setsuna wrote:
O-chan wrote:

Hát akkor ezt eldöntöttük... belépősmeglepetés után 2 emeletnyi nyaktörő és vért követelő akadálypálya.... csak erős idegzetűeknek.... a gyengébb idegzetűek eccerüen kikerülhetik az akadályokat XDDDDDDD

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 4:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

O-chan wrote:
setsuna wrote:
O-chan wrote:
Nalátod... az elsõ program a belépésnél van... a jegyszedõ MEGLEPETÉÉÉÉÉÉÉÉÉS felkiáltással közli h nem 000 hanem 800 XDDDDD
És még nem is meséltem az új akadályokról amiket a lépcsõre fogok tenniXDDDD

Hát akkor ezt eldöntöttük... belépõsmeglepetés után 2 emeletnyi nyaktörõ és vért követelõ akadálypálya.... csak erõs idegzetûeknek.... a gyengébb idegzetûek eccerüen kikerülhetik az akadályokat XDDDDDDD

*röhög* Mi Ayumival tuti végigmegyünk egy párszor... XD Akadálypálya ide vagy oda, már az elsőn is megkérdezték páran a sokadik kör után, "nem vagytok fáradtak?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az akadálypályával csak izgibb lesz....

Orcoo: ellened ármány készül *gonosz röhögés* Ayumi szerint vagy furán nézel, vagy megszakadsz a röhögéstől XDDDDD Mindenesetre, csak magadnak köszönheted :P:P:P:P:P

A belépővel én is gondban voltam, mikor megláttam a plakátot... "Akkor ez most mi? vagy mennyi? vagy mivan?" Aztán látom itt, hogy pont erről folyik a szó... megnyugtató, hogy nem csak nekem volt bajom a számok felismerésével XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 4:15 pm 
VIP Member

Shizu wrote:
O-chan wrote:
setsuna wrote:
O-chan wrote:

Hát akkor ezt eldöntöttük... belépősmeglepetés után 2 emeletnyi nyaktörő és vért követelő akadálypálya.... csak erős idegzetűeknek.... a gyengébb idegzetűek eccerüen kikerülhetik az akadályokat XDDDDDDD

*röhög* Mi Ayumival tuti végigmegyünk egy párszor... XD Akadálypálya ide vagy oda, már az elsőn is megkérdezték páran a sokadik kör után, "nem vagytok fáradtak?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Az akadálypályával csak izgibb lesz....

Orcoo: ellened ármány készül *gonosz röhögés* Ayumi szerint vagy furán nézel, vagy megszakadsz a röhögéstől XDDDDD Mindenesetre, csak magadnak köszönheted :P:P:P:P:P

A belépővel én is gondban voltam, mikor megláttam a plakátot... "Akkor ez most mi? vagy mennyi? vagy mivan?" Aztán látom itt, hogy pont erről folyik a szó... megnyugtató, hogy nem csak nekem volt bajom a számok felismerésével XDDD

Ármáááááány? Te jó ég... lehet h akkor nem megyekXDDDDD
Valami plusz infó PMben természetesen nem jár nekem?

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 4:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nem... :P Meglepi XDDDDD És meg ne próbálj nem eljönni *próbál nem nagyon röhögni* .... *hiába - fetreng*
Nyugi, nem fog fájni XDDDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 4:21 pm 
VIP Member

Shizu wrote:
Nem... :P Meglepi XDDDDD És meg ne próbálj nem eljönni *próbál nem nagyon röhögni* .... *hiába - fetreng*
Nyugi, nem fog fájni XDDDDDDDDDDDDDDDD

Na jó ment egy PM XDDDDDDDD

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 6:35 pm 
Mumus

O-chan wrote:
Case wrote:
O-chan wrote:
Case wrote:
800 ft? o_O

Jaj hát persze h tudom h a Gothika mi meg hogy... szal mármint nem a belső dolgokat de van elképzelésem. Tele is votla postom mosolygással. Az a betűtípus meg elmehet azanyjába mostmár tényelg... TT_TT A "G" betűje is elég szar... meg ez a "8"... sajnos biztos vagyok benne h még lesz rjta változtatnivaló aztán akkormajd átírom... Bár monnyuk az ember max azt hihetné h 000 forin van odaírva ami meg hát akkor az lenne h ingyenes... így a 800as verzió marad...

hááát nem tom pl én sosem voltam még 2500/1000 Ft BULI-ban!!! De szerintem case csak azért kérdezte mert YUK-nál nem kértekannyita anno!! és akét hely között van különbség ( nem bántás ként mondom)!! nekem mindegy mennyi!!!

Hopp!!
Ez se csak BULI már elnézést!!! És főleg nem 2500!!!!!!
Okok h nem idegeneket hívunk fellépni, hamnem tulajdonképpen saját magunkat... de a háttérdolgokat PMben szívesen elárulom... Mellesleg mégeccer írom a 2500 FT-os KONCERTtel is csak vicceltem. :roll:[/quote]

soryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
fúúúú sajnálom tényleg sorry!! csak nekem reggel volt mivel hajnalok hajmalán feküdtem le rosszul foglmaztam sorryyyyyyyyyy!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 6:41 pm 
VIP Member

Ji-chan wrote:
soryyyyyyyyyyyyyyyyyyy
fúúúú sajnálom tényleg sorry!! csak nekem reggel volt mivel hajnalok hajmalán feküdtem le rosszul foglmaztam sorryyyyyyyyyy!!!

Nanimo... előfordul meg aztán volt itt kavarodás másnak is reggel votl a lényeg h lebontjuk a Gyárat akkora party lesz ^^!!!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 07 Wed, 9:37 pm 
Forum Addict

Jaj mááá! :D
Case nagyon köszi ^^ Tényleg tök fölösleges lenne két helyre szervezni, amikor egy helyen is bőven megfér a csapat :D akinek nem tetszem, azzal lebeszélem kinn a havon XD Remélem akad valami kultúrált hely... bár sajnos a mai viszonyokat nézve... a Yukas árhoz meg csak annyit, hogy a Gyár kibérlése sem 2 forint, a Yuké meg mégtöbb, szóval inkább érdem, hogy ennyiből ki lehetett hozni a Gothikát... Én curva jól éreztem magam ott!!! és tökre Case érdeme, hogy idén eljuthattam rá... Andro-é meg az, hogy felismert és aranyos volt, hogy rákérdezett, hogy vagyunk meg mi újság... egyszóval én remélem mostantól csak ilyesmikben részesülhetek ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour