Case wrote:
O-chan wrote:
Case wrote:
800 ft? o_O
Hát mégsem
2500 vagy 1000... és a nyári is
600 volt... szal igen. ^^!
azért a Gothika nem viccböl volt 2500, az remélem egyértelmü.

Egyébként meg inkább kérdeztem azért, mert az a betütipus egy pöttyet nehezen olvasható és majd tökugyanolyan benne a 8-as meg a 0.. xD
Rin: egyébként a szilveszteri cucc a whatsup-ban került szóba, ide meg gondoltam minek írjam be amig nincs úgyse semmi konkrétum. ^^ de jaja, szólok majd idöben, hogy mire jutok~ ^^
Jaj hát persze h tudom h a
Gothika mi meg hogy... szal mármint nem a belső dolgokat de van elképzelésem. Tele is votla postom mosolygással. Az a betűtípus meg elmehet azanyjába mostmár tényelg... TT_TT A
"G" betűje is elég szar... meg ez a
"8"... sajnos biztos vagyok benne h még lesz rjta változtatnivaló aztán akkormajd átírom... Bár monnyuk az ember max azt hihetné h 000 forin van odaírva ami meg hát akkor az lenne h ingyenes... így a 800as verzió marad...
hááát nem tom pl én sosem voltam még 2500/1000 Ft BULI-ban!!! De szerintem case csak azért kérdezte mert YUK-nál nem kértekannyita anno!! és akét hely között van különbség ( nem bántás ként mondom)!! nekem mindegy mennyi!!![/quote]
Hopp!!
Ez se csak
BULI már elnézést!!! És főleg nem 2500!!!!!!
Okok h nem idegeneket hívunk fellépni, hamnem tulajdonképpen saját magunkat... de a háttérdolgokat PMben szívesen elárulom... Mellesleg mégeccer írom a 2500 FT-os
KONCERTtel is csak vicceltem.