Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:59 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 699  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 02 Thu, 9:25 pm 
Site Admin

Noh, en azt nem ugy ertettem, hogy Mana nem nyilatkozott senkirol soha semmi rosszat es ettol ö valami kulonleges.. eppen ellenkezoleg. Mana csak csinálja amit ö akar és nem törödik azzal ami nem érdekli, ellenben Kyo meg ugye folyamatosan kritizál másokat. Meg rajta kivül mennyi olyan JRockert tud barki felsorolni aki folyamatosan beszol a tobbieknek?
Nem sokat... Kiyoharu egyszer beszolt Laruku-ra, de az teljesen más téma volt alapból, mivel ök személyesen ismerték egymást nagyon is jól.. Aztán kb. ennyi..
Mert ha x JRockernek nem tetszik amit y JRocker csinal.. akkor csak simán nem törödik vele és csinalja tovabb a sajat dolgait ugy ahogy akarja. Ez az amit nem értettem soha Kyo-ban, hogy ö meg miért azzal törödik amit mások csinálnak?

Nomindegy. :)

Profile  

PostPosted: 2003 Oct 02 Thu, 11:32 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Egyszerű! Feltűnési viszketegség ^^", mert ilyet nem csinál más, ezért neki persze csinálnia kell, hogy más legyen, mint a többiek. Te meg nem törődj az ő beszólásaival! Csak egy kis idióta! Megborzolom a fejét és mondom: Jól van kiskutyus, fekszik, nyugszik, itt egy csont, menj el vele játszani a sarokba ^^". Olyan kis édi! No meg imád kritizálni, ez nála hobbi (nem tudtam, hogy ilyen szinten is űzi :D ). Egy interjúban ugyanis megkérdezték, hogy milyen álmai asszonya. Erre ő: Hát akivel leülhetek pl. a metrón és kritizálhatjuk közösen az embereket. Ez a riportet is meglepte kissé ^^". Főleg az , hogy Kyonak az a legszimpatikusabb egy nőben, ha már mondjuk valakit kitárgyalt vele a járókelők közül, hogy az milyen nevetségesen néz ki, és a csaj odamegy szegény idegenhez, és elmondja neki, hogy mit tárgyaltak róla, hogy csináljuon valamit a kinézetével. Ez alapján engem nem lep meg, hogy kritizál másokat meg beszól. Ha neki ez tetszik? :roll: Nem kell figyelni rá! Szerintem ez lenne neki a legnagyobb bűntetés a világon ^^". Annyira egy problémás fazon, hogy szinte ellenállhatatlanul szeretném megkínozni :lol: ! De ha nem lenne ilyen s*ggfej, nem is biztos, hogy tetszene.

Profile  

PostPosted: 2003 Oct 05 Sun, 1:09 pm 
Elite Member

Moou... Kyo-kun lehet feltunesi viszketegseges kis seggfej, de Mana nem lehet feltunesi viszketegseges bitch? Ez vhogy olyan unfair dolognak tunik... ^^;; No dehat izlesek es pofonok...
________
HOW TO ROLL A JOINT

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:09 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject: Tenshi dead
PostPosted: 2003 Oct 05 Sun, 5:07 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

:crazyeyes: :mad: :angry: :argh: :dead: :bad-words: :drop:
Azt hiszem ezt már végképp nem értem!!!!!! Hallo? Mana nekem szimlán nem szimpatikus, még ha megkínzom magam, akkor sem (és már leírtam, hogy miért nem)!!!!!!!! Jól style, jó dalok, szinpadi profizmus, de jó sok dolgával az idegeimre megy, ami meg másoknak pont tetszik. Mi köze a szimpátiának a fairness-hez? Vagy azt hiszitek, azért szeretem Kyo-t, mert feltűnési viszketegsége van, tehát szeretnem kéne Mana-t is, mert neki is? Hát nem! Ez majdnem az egyetlen közös bennük, de egyébként meg egy napon sem említeném a kettőt, mert remélem nem kell elmagyaráznom, hogy mi mindenben különböznek..... Kyo-t spec. azért szeretem, mert egy kawaii idióta, gyönyörű a hangja (és vele született, a szerencséssel), nagyon jó vagy nagyon vicces dalszövegeket ír. Jó, jó! Mana-ban és benne még közös, hogy nem igen törődnek mások véleményével, csak Kyo szeret kritizálni, csupán vele se kellene foglalkozni (én pl. rajongó lennék vagy mi, mégse olvastam, hogy mit szólt be másoknak, mert nem érdekel a véleménye - kissé itt én is hasonlítok rájuk ^^"). Még Toshiya véleménye se izgatna egy cseppet sem, pedig őt aztán abszolult love-om ^^":oops: :love: :heart: :love3: :love2:
És nem mondom egy szóval se, hogy az én ízlésem a jó, és akinek más ízlése van, az rossz! Még meg is tudom érteni a Mana iránti rajongást és a Kyo-gyűlöletet abszolult, nem vagyok vak. De ezt akár meghagyhatom nektek is! Hívjatok csak ízléstelennek, engem nem zavar (ha zavarna, egész életemben csak rohannék), de nem tudok mit tenni, ez vagyok én. Just shoot me! :wink: :2gunfire: :dead:
Vége! :!: :angel: :evilbat: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 06 Mon, 2:22 pm 
Newbie

Image
Hajrá An-chan! Én hagylak nemszertni Mana-t, mert én se csípem, de itt nem ez a lényeg ugye ^^". És Kyo tényleg kawaii!!!! Szóval ne veszekedjetek már, mert felesleges! Inkább éljen mindkettő ^^"!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 07 Tue, 6:07 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Valami kis AS-démon itt nagyon okosat szólt! (Kurai-chan, mint békegalamb kawaii ^^".) De mivel itt a képeké lenne a főszerep, teszek be egyet már végre én is!
Figyelem! Figyelem! A Dir en grey 16 év alattiaknak nem ajállot (szép is lenne így, de sajna lehetetlen)! Különösen a 10 év alattiakat tartsák távol, mert Obscure fogyasztása után úgy maradhatnak!!!!
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 07 Tue, 6:09 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Úgy néz ki a cosplayt sose lehet elég korán kezdeni ^^"...... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 08 Wed, 4:40 pm 
Senior Member

Hakuei :shock:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 08 Wed, 6:15 pm 
Elite Member

Hakuei :mrgreen:
Image
________
List Of Ferrari Engines History

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:09 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 08 Wed, 6:41 pm 
Senior Member

Dead or Alive by Hakuei :)
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 09 Thu, 10:08 pm 
Site Admin

Nyah, mivel holnap este Acid Mothers Temple/Ruins/stb.. koncert Bécsben, ezé' most nem leszek pár napig, de hétfötöl jönnek az elmaradt updatek, mint pl. a kis összefoglaló a múlt pénteki vkei partyról megstb.. :)
Valamint remélhetöleg egy rakat kép a holnapi koncertröl... :smile1:
Addigis vigyázzatok a fórumra. :sweatdrop:

Image
Image

Profile  

PostPosted: 2003 Oct 12 Sun, 12:10 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Még ekkor is jó szórakozást Case-chan! És mikorra visszatérsz, vár itt ez a kép. Nem tudom ki követhette el és hogy mit gondoljak róla, de végül vicces rajongói ötlet így keresztezni két bandát ^^" (én is szeretem mindkettőt ugye :D ). És gondoltam berakom, ha már beszéltem neked róla.
Image

Profile  

PostPosted: 2003 Oct 13 Mon, 10:00 pm 
Site Admin

tenshi wrote:
Még ekkor is jó szórakozást Case-chan! És mikorra visszatérsz, vár itt ez a kép. Nem tudom ki követhette el és hogy mit gondoljak róla, de végül vicces rajongói ötlet így keresztezni két bandát ^^" (én is szeretem mindkettõt ugye :D ). És gondoltam berakom, ha már beszéltem neked róla.

Hmm... ezt így ránézésre szerintem ugyanaz csinálta aki az ilyesmi Merry-s rajzokat.. márcsak az is valószínübbé teszi ezt mint a fanart verziót, hogy a Deg meg Merry-ék közismerten jóban vannak (Kyo és Gara nagy haverok :drop2: )
Különben télleg nagyon jó kis kép.. xD

(holnap meg nekiugrok megírni az elmaradt beszámolókat ^__^/)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Oct 13 Mon, 11:20 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Mondjuk én is gondoltam, hogy ugyanaz az ember követhette el a rajz profisága alapján, de nem mertem rá tippelni ^^".
:shock: Nem is tudtam, hogy haverok!!!!!!! :D Ez teljesen jó!!!!!!!!!!
A kép meg nagyszerű, mert Kaoru és Kyo sokkal jobban néz ki rajta, mint rendesben. Kaoru és (azt hiszem errefelé nemlétező ^^") Kyo rajongók: Sumimasen!!!! Die is ari, de Shinya-n még ez se tudott segíteni (talán a legrosszabb kosztüme volt ez - Sumimasen ismét!). Toshiya meg csodás, aranyos, tökéletes, imádnivaló, gyönyörű szép!!! A rajzon és élőben is!!!! :oops: :love: :love2: :heart: :love3: Elnézést! Már megint kicsúszott a fangirlizmusom :wink: !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 28 Fri, 6:30 pm 
Senior Member

Közi biológiaórára készül :twisted: .
Image

Last edited by StabWest on 2004 Feb 15 Sun, 12:49 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 699  Next

All times are UTC + 1 hour