Azt hiszem ezt már végképp nem értem!!!!!! Hallo? Mana nekem szimlán nem szimpatikus, még ha megkínzom magam, akkor sem (és már leírtam, hogy miért nem)!!!!!!!! Jól style, jó dalok, szinpadi profizmus, de jó sok dolgával az idegeimre megy, ami meg másoknak pont tetszik. Mi köze a szimpátiának a fairness-hez? Vagy azt hiszitek, azért szeretem Kyo-t, mert feltűnési viszketegsége van, tehát szeretnem kéne Mana-t is, mert neki is? Hát nem! Ez majdnem az egyetlen közös bennük, de egyébként meg egy napon sem említeném a kettőt, mert remélem nem kell elmagyaráznom, hogy mi mindenben különböznek..... Kyo-t spec. azért szeretem, mert egy kawaii idióta, gyönyörű a hangja (és vele született, a szerencséssel), nagyon jó vagy nagyon vicces dalszövegeket ír. Jó, jó! Mana-ban és benne még közös, hogy nem igen törődnek mások véleményével, csak Kyo szeret kritizálni, csupán vele se kellene foglalkozni (én pl. rajongó lennék vagy mi, mégse olvastam, hogy mit szólt be másoknak, mert nem érdekel a véleménye - kissé itt én is hasonlítok rájuk ^^"). Még Toshiya véleménye se izgatna egy cseppet sem, pedig őt aztán abszolult love-om ^^":oops:
És nem mondom egy szóval se, hogy az én ízlésem a jó, és akinek más ízlése van, az rossz! Még meg is tudom érteni a Mana iránti rajongást és a Kyo-gyűlöletet abszolult, nem vagyok vak. De ezt akár meghagyhatom nektek is! Hívjatok csak ízléstelennek, engem nem zavar (ha zavarna, egész életemben csak rohannék), de nem tudok mit tenni, ez vagyok én. Just shoot me!
Vége!