Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 422 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 11:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem ismered a helyet?^^ no jó, hát jól el van dugva ám
Somogyvámoson van. itt éldegélnek a krisnások minden áramot mellőzve, mezőgazdasággal foglalkozva, és megvárják míg a kajájuk elhűl és utána eszik meg.
itt a weboldaluk: http://krisnavolgy.hu/
és itt egy kis íyelítő róluk!^^ http://www.szavazo.hu/Publicisztika/ezo ... yvamos.php

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 11:43 am 
Elite Member

Doll wrote:
Somogyvámoson van. itt éldegélnek a krisnások minden áramot mellőzve, mezőgazdasággal foglalkozva, és megvárják míg a kajájuk elhűl és utána eszik meg.
és itt egy kis íyelítő róluk!^^ http://www.szavazo.hu/Publicisztika/ezo ... yvamos.php

ja és szervezik a mindeféle árubemutatókat a nyugdíjasoknak....... fél éve a nagyim nyugdíjasklubja is volt ott.......
és meg fetrengtem a röhögéstől, hogy miből nem csinálnak ezek pénzt....mindezt úgy, hogy közben elmenekülnek a világ hívságai elől

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 11:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem elég fura amit és ahogyan csinálják, de végülis az ő szívük joga a dolog!
Én mondjuk biztos nem várnám meg míg a kajám kihűl, és biztos, h ennék vlmi tojás származékot, ezért én nem lennék jó krisnás!^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 11:46 am 
Official HobbitGirl

Doll wrote:

Ez tök jó : D meg kéne látogatni... (Kár, hogy Somogyváros messze van : (

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 11:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nanami wrote:

nekem neeem :beee: (a másik otthonom egész közel van hozzá^^)

(((Koga! jól csinálom a népszerűsítsük Somogyország kampányt? XD)))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 12:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
Nanami wrote:

XDDD Jól csinálod. Bár már kihirdették Somogyországban, hogy Horvátországhoz csatolnak minket, mert a horvát kormány végre befejezné azt a szutyok autópályát is, amit a magyarok 68 óta nem képesek. lol ^^

Jah, a krisnások nem szerveznek árúbemutatót. Azt a hülye röpcédulás utazási irodának álcázott cégek csinálják. oolong, a mamókád is biztos ilyen egynapos árúbemutatón volt, amit feltételezem ezek a cégek szerveztek: Thermo-Comfort, Albatross Travel, Huber Reisen, Pannon Urlaub, An-za-tour... Több hirtelen nem jut eszembe.
Doll-lal mi is voltunk egy ilyen szörnyűségen. Kaptunk egy csúnya dísztárgyat, egy számológépes tollat 300 Ft értékben, két salátás kanalat, meg egy 4 órás sz.ros matracbemutatót. Utána elvittek minket Güssingbe, aztán ott kitettek minket, mondván van 2 óránk körbejárni a városkát. Ráadásul hétfő volt, s a múzeumok ugyebár zárva vannak akkor. Hát mi se jutottunk be a várba emiatt... :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 12:54 pm 
Elite Member

Koga wrote:
Doll wrote:
Nanami wrote:

XDDD Jól csinálod. Bár már kihirdették Somogyországban, hogy Horvátországhoz csatolnak minket, mert a horvát kormány végre befejezné azt a szutyok autópályát is, amit a magyarok 68 óta nem képesek. lol ^^

Jah, a krisnások nem szerveznek árúbemutatót. Azt a hülye röpcédulás utazási irodának álcázott cégek csinálják. oolong, a mamókád is biztos ilyen egynapos árúbemutatón volt, amit feltételezem ezek a cégek szerveztek: Thermo-Comfort, Albatross Travel, Huber Reisen, Pannon Urlaub, An-za-tour... Több hirtelen nem jut eszembe.
Doll-lal mi is voltunk egy ilyen szörnyűségen. Kaptunk egy csúnya dísztárgyat, egy számológépes tollat 300 Ft értékben, két salátás kanalat, meg egy 4 órás sz.ros matracbemutatót. Utána elvittek minket Güssingbe, aztán ott kitettek minket, mondván van 2 óránk körbejárni a városkát. Ráadásul hétfő volt, s a múzeumok ugyebár zárva vannak akkor. Hát mi se jutottunk be a várba emiatt... :(

lehet h nem a krisnások szervezték, ezt nem tudom, de az tuti, hogy ott volt a "telepen", sőt még valami belépőt is kellett fizetniük a krisnásoknak

mindegy..... végül is asszem ez egyáltalán nem fontos és nem is érdekel senkit

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 2:33 pm 
Official HobbitGirl

tanulság: mindenki jöjjön Egerbe, mert egészséges mértékben fordulnak elő a krisnások! : >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 5:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Tavaly nyáron a krisnások eljutottak Salgótarjánba is (mien hihetetlen, hogy ezeknek a világ vége sincs messze)! Pedig gyalog jöttek, és egy dohányzás-kábszer-pia ellenes kampányhoz gyűjtöttek pénzt. Az egyik ürgét ismertem és mondta hogy gyalog bejárják az országot. Adtam neki 500 Ft-ot és ment a dolgára.
Semmi bajom a krisnásokkal, kivéve amikor Pesten a Múzeum körűton kéregetnek az utcán és nem hagyják, hogy menj a dolgodra. Főleg a szemüvegszalon előtt állnak mert gondolják, hogy oda csak pénzesebb emberkék térnek be. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

@rest: le tudok szállni a témáról, csak nem szeretem, ha valaki következetlen.
nem kell szeretni őket, de legalább annyit megtehetnél, hogy nem mocskolódsz... nem várom el mindenkitől korántsem, hogy szeresse őket, mert ez lehetetlen. nem is akarom, mindenkinek szíve joga. de legalább fogadja el, hogy ilyen is van, és ne viselkedjen unintelligens és beszűkült módon... mert az egy dolog, hogy nem szereted őket, de ettől még a meleg ember is ember, és annak is kijár a tisztelet.
(bezzeg az senkinek nem jut eszébe, hogy mnodjuk a bűnözőket szapulja, mert az olyan "megszokott".)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:41 pm 
Official HobbitGirl

restnek:

Kifejtenéd, mégis miben nincs igazam? Azt valahogy kimaradt az okfejtésedből.
Ugyan nem értek egyet azzal, amit mondtál, ("keleten az hogy valaki buzi kisebb probléma mint nyugaton."), de én ezzel nem is foglalkozom, inkább irományod többi részére koncentrálok. Magamtól is értettem, hogy mire akarsz célozni ezzel a nyugati kultúra szöveggel, és részemről ez nem más, mint egy fölényeskedő, kultúr-felsőbbrendőségtől bűzlő megnyilatkozás, erős homofób felütéssel. Nem forgattam ki a szavaidat, hanem levontam az egyértelmű következtetést. Persze, egyszerűbb, ha valaki köntörfalazás nélkül megmondja a frankót (ha már ennyire szereted ezt a kifejezést, akkor én is élek vele), de tudod, az őszinteség meg a bunkóság nem ugyanaz. Mondjuk ha egy homoszexuális pasi fórumozó ilyet olvas tőled, akivel eddig mondjuk kölsönösen bírtátok egymást, csak épp nem vagy tisztában a nemi érdeklődésével, akkor ezek után mi lesz? Neki hogy esne ez? Valamint te meg, ha megtudnád, hogy meleg, már nem bírnád? Vagy jönne ez a tipikus "én nem utálom amelegeket, csak nálam ne próbálkozzanak be, fúj!" szöveg?
Lehet, hogy neked ez papolás, amit Chimaera, én, vagy bárki más levág, amikor kiáll a kisebbségek érdekében, de én/mi sem azért csinálom/juk, mert nincs jobb dolgunk, vagy épp csak buzgó mócsingoskodunk. Ahogy téged felháborítanak a melegek, engem úgy háborítanak fel az ilyen ostoba, előítéletes megnyilatkozások. Nem kell szeretni a melegeket, ugyanolyan emberek, mint te vagy én, csak épp a saját nemükre gerjednek. Az meg nem mindenkinek szíve joga?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igaz amit írsz,énis írtam,h tolerancia!Viszont a melegség is egy rossz dolog!Például AIDS-et terjesztenek XD Jóhh ez 1 hülye pl volt,de akkoris :S Ebben a vitában különösképpen senki se tud győztesként kijutni!
És bűnözők: Ha szóbajönne,mindenbizonnyal rest,vagy bárki őket is ugyanúgy leszídná!De most ez jött szóba,tehát ezt meg főlleg ne keverjük bele :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:43 pm 
Official HobbitGirl

Yu~ki wrote:
Igaz amit írsz,énis írtam,h tolerancia!Viszont a melegség is egy rossz dolog!Például AIDS-et terjesztenek XD Jóhh ez 1 hülye pl volt,de akkoris :S Ebben a vitában különösképpen senki se tud győztesként kijutni!
AIDS-szel ne vicceljünk már... egyébként meg a heterók, sőt a moszkítók is terjesztik. Különben is vaze, akár meleg, akár hetero, akár moszkító, használjon óvszert, és védve van, ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a heterok is terjesztik az AIDSt. és SOKKAL több a hetero fertőzött. ennyit erről.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Aug 14 Tue, 8:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nanami wrote:
Yu~ki wrote:
AIDS-szel ne vicceljünk már... egyébként meg a heterók, sőt a moszkítók is terjesztik. Különben is vaze, akár meleg, akár hetero, akár moszkító, használjon óvszert, és védve van, ennyi.

A legnagyobb baj h nem használnak! De ennyi,ezt hagyjuk is,mert már bűnözőtöl kezdve minden belevan zsúfolva a vitába.Ott indult el,h mi irritál myv-ban!Ne kezdjünk már mindenről vitázni,fórumon vagyunk,a vita a lényeg,de nem ilyen dolgokról!!Szeressük egymás!

LÁV end PÍSZ!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 422 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 29  Next

All times are UTC + 1 hour