|
restnek:
Kifejtenéd, mégis miben nincs igazam? Azt valahogy kimaradt az okfejtésedből.
Ugyan nem értek egyet azzal, amit mondtál, ("keleten az hogy valaki buzi kisebb probléma mint nyugaton."), de én ezzel nem is foglalkozom, inkább irományod többi részére koncentrálok. Magamtól is értettem, hogy mire akarsz célozni ezzel a nyugati kultúra szöveggel, és részemről ez nem más, mint egy fölényeskedő, kultúr-felsőbbrendőségtől bűzlő megnyilatkozás, erős homofób felütéssel. Nem forgattam ki a szavaidat, hanem levontam az egyértelmű következtetést. Persze, egyszerűbb, ha valaki köntörfalazás nélkül megmondja a frankót (ha már ennyire szereted ezt a kifejezést, akkor én is élek vele), de tudod, az őszinteség meg a bunkóság nem ugyanaz. Mondjuk ha egy homoszexuális pasi fórumozó ilyet olvas tőled, akivel eddig mondjuk kölsönösen bírtátok egymást, csak épp nem vagy tisztában a nemi érdeklődésével, akkor ezek után mi lesz? Neki hogy esne ez? Valamint te meg, ha megtudnád, hogy meleg, már nem bírnád? Vagy jönne ez a tipikus "én nem utálom amelegeket, csak nálam ne próbálkozzanak be, fúj!" szöveg?
Lehet, hogy neked ez papolás, amit Chimaera, én, vagy bárki más levág, amikor kiáll a kisebbségek érdekében, de én/mi sem azért csinálom/juk, mert nincs jobb dolgunk, vagy épp csak buzgó mócsingoskodunk. Ahogy téged felháborítanak a melegek, engem úgy háborítanak fel az ilyen ostoba, előítéletes megnyilatkozások. Nem kell szeretni a melegeket, ugyanolyan emberek, mint te vagy én, csak épp a saját nemükre gerjednek. Az meg nem mindenkinek szíve joga?
_________________ wtfrotflolmaocetung.
"Obi-Wan Kenobi is like God but with better weapons"
|