bylon wrote:
A KBS tvadó (?o_O)) 77. évfordulóján koncertet adott Taiji+ Se7en+Nell+Pia+Wheesung. A koncert végi közös Classroom Idea videója leszedhető
innen(halál a direktlinkelőre? o_O")frankón egycsapásra meglehet ismerni belőle Nell-t, Pia-t...és ott van Taiji :luuuvv: Jameg ez a koncert amiből ez a részlet van, arról is szólt, hogy 10 év után ismét egy jelentős műsort ( ezt a koncerett) közvetített a KBS Seo Taijiról/val/vel.
yeah! megtaláltam a mytaijin a teljes konceretet 5 részletben, linkje (egész pontosan a Taijis daloké) imígyen néz ki:
7_2004_03_05_kbs_consensus_taiji_2.exe ( Size : 581.68 MB )Case-chan: elküldtem üzibe eccerre sok linket, ez is köztük van. Szóval szólok hogy
az a koncert
ez a koncert. ^^"
A dátum alapján hamarább is rájöhettem volna, akár. De így csak miután már elkezdtem nézni a videót, lett gyanús a helyszín (egy állatira közönséghergelő T alakú színpad), meg Taiji göncei.
Taiji setlist wrote:
로보트 (Robot)
1996, 그들이 지구를 지배했을 때 (nemtom mi a dalok címe, de állati klassz, gondolom erősen modernesített válozatai a '96-os rappelős daraboknak-amiket nem ismertem még! coolos lett!
Heffy End
Live Wire
교실 이데아
az utolsőű krissz-krossz-t azért nem tudom feloldani, mert a Live Wire vége előtt levágódott a videóm! :/
( nem újdonság.)
amúgy az a 4. dal lesz a 3. Taiji&boys albumról.