Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 10:22 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 17 Mon, 2:46 am 
VIP Member

az nekem nem baj, mert az azt jelenti hogy sok jó dolgot kapok :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 17 Mon, 3:07 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
az nekem nem baj, mert az azt jelenti hogy sok jó dolgot kapok :smile2:

8) és én is! :)

mire letöltöm a koncertet ( nem Live Wire, de hasonló! a 7. lemezről 2 dal-t fog nekem elénekelni!)...mindenki felébred és elmegy dógozni. asszem én is (úgy teszek, mintha) aludnék. ...de még előbb...Take ONE!!!! *___*

páááá ( ha még erre kószálsz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 17 Mon, 9:56 am 
Site Admin

bylon wrote:
"worst live performancs ever"

hahahaha! láttam pár jelenet kis riportfilmben...és...umm...igen +_+.
xD. DE a késõbbi hip-hop táncuk se semmi. xD. Sõt amikor már egészen modernek az Ultramaniában, a háttértáncos brékelõ fiúk nekem még mindig amatõrnek tûnnek!

na ja... ^^" Mondjuk azért a Come Back Home-ban van egy-két igencsak brutál mozdulat Taiji két társától.... :shock:

(a Come Back Home MV-hez meg gimmi linket plíz.. o_o/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 17 Mon, 11:25 pm 
VIP Member

bylon ultramania-t mp3-ban hol lehetne letölteni?

edit : bylon nagyon köszönöm a számokat, ez a tank és ultramania nagyon jóóóóóóóó !!! :headbang: :headphone:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 1:00 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

bylon wrote:

A KBS tvadó (?o_O)) 77. évfordulóján koncertet adott Taiji+ Se7en+Nell+Pia+Wheesung. A koncert végi közös Classroom Idea videója leszedhető
innen

(halál a direktlinkelőre? o_O")

frankón egycsapásra meglehet ismerni belőle Nell-t, Pia-t...és ott van Taiji :luuuvv: Jameg ez a koncert amiből ez a részlet van, arról is szólt, hogy 10 év után ismét egy jelentős műsort ( ezt a koncerett) közvetített a KBS Seo Taijiról/val/vel.

yeah! megtaláltam a mytaijin a teljes konceretet 5 részletben, linkje (egész pontosan a Taijis daloké) imígyen néz ki:
7_2004_03_05_kbs_consensus_taiji_2.exe ( Size : 581.68 MB )

Case-chan: elküldtem üzibe eccerre sok linket, ez is köztük van. Szóval szólok hogy az a koncert ez a koncert. ^^"
A dátum alapján hamarább is rájöhettem volna, akár. De így csak miután már elkezdtem nézni a videót, lett gyanús a helyszín (egy állatira közönséghergelő T alakú színpad), meg Taiji göncei.

Taiji setlist wrote:

로보트 (Robot)
1996, 그들이 지구를 지배했을 때 (nemtom mi a dalok címe, de állati klassz, gondolom erősen modernesített válozatai a '96-os rappelős daraboknak-amiket nem ismertem még! coolos lett!
Heffy End
Live Wire
교실 이데아

az utolsőű krissz-krossz-t azért nem tudom feloldani, mert a Live Wire vége előtt levágódott a videóm! :/ ( nem újdonság.)
amúgy az a 4. dal lesz a 3. Taiji&boys albumról. :|

Last edited by bylon on 2005 Jan 21 Fri, 7:09 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 1:03 am 
Site Admin

töltögetem egyébként a videókat! ^^
meg azt mondtad a Vladivostok nincs fent mytaiji-n... nos, mint kiderült Vladivostok = 'bladi live'. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 1:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
töltögetem egyébként a videókat! ^^
meg azt mondtad a Vladivostok nincs fent mytaiji-n... nos, mint kiderült Vladivostok = 'bladi live'. xD

:love2:

ámbár, ha ilyen rossz a gépem, jobban járok , ha nem kezdem el tölteni. csak felhúzom magam. inkább elkéremszépem. ^^"

ez a "mint kiderült" azt jelenti: "miután letöltötted és nekileselkedtél megnézni ?" :-/

ennek a mostani vidónak is milyen hülye neve van: "consensus" o_O . nos, igen, a dátumból kell kiindulni. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 1:40 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekileselkedtem letölteni őt: 7_2004_05_11_kbs2_sisa_tonight.exe ( Size : 177.66 MB ) sisa tonight???!!!!! no most már semmin nem lepődöm meg, ha a vladivostok =bladi live. majd ha felébredtem meglátom mi ez, és elárulom. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 9:42 am 
Site Admin

bylon wrote:
ez a "mint kiderült" azt jelenti: "miután letöltötted és nekileselkedtél megnézni ?" :-/

szerencsére nem mert ez a 'bladi' cucc két részes és nekem csak a 2. (maga a koncert) volt meg, innen meg elsö részt szedtem elöször ami meg ilyen backstage bigyó, de annyi látszott belöle, hogy ez a vladinostoki fellépés, így csekkoltam, hogy stimmel-e méretre a második rész ami nekem megvan. ^^
(de most már legalább tudom miért volt 2/2 kiírva a föcímben elején o_O/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 10:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

bylon wrote:
nekileselkedtem letölteni őt: 7_2004_05_11_kbs2_sisa_tonight.exe ( Size : 177.66 MB ) sisa tonight???!!!!! no most már semmin nem lepődöm meg, ha a vladivostok =bladi live. majd ha felébredtem meglátom mi ez, és elárulom. ^^"

:bangdesk:

ehehh, na azért aanyirra nem rossz. de nem egy Heffy End live vagy ilyesmi, az tény. Kbs2 esti híreiből lehet egy riportfilm Taiji utazásáról (naaaagy hajón~vivén magával koreai fanokat is) Vladivostockba, aztán az ottani felhajtássról ( utcabál), meg a végén a koncertről is vannak képek! ^^"

És megint előkerült egy nyelv ( az orosz) amit ha annó tanultam volna, most legalább a riport felét érthettem volnaa. :sweatdrop:

Jajjj, Taiji, most már télleg mehetnél Amerikába is koncertezni, had lássak angol riportfilmeket is. :drop2:

Case wrote:
me wrote:

szerencsére nem mert ez a 'bladi' cucc két részes és nekem csak a 2. (maga a koncert) volt meg, innen meg elsö részt szedtem elöször ami meg ilyen backstage bigyó...

^^v

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 11:37 am 
Site Admin

asszem a végén csak kénytelen leszel megtanulni koreaiul, hogy igazán jó Taiji fangirl lehessél. :beee:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 12:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
asszem a végén csak kénytelen leszel megtanulni koreaiul, hogy igazán jó Taiji fangirl lehessél. :beee:

ja, és készítsek is aztán angol meg magyar feliratokat a videóihoz, mi? 8)

ezt a felirat dolgot számonkérem a japán és koreai, és más nyelvzseni videórippelőktől és fanoktól. :bad-words: Igazán gondolhatnának ránk is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 7:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hééé!!! Taiji dobosa, Heff sem tud korealiul! Fogadjunk!!!! xDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 7:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Taiji videóklippjeiben, főleg az újabbakban , mint a Heffy End és a Robot-nagyon ki van élezve a klipp sztorija "emberi sorsokra". De nem kell megilyedni, nem ezeket fogom itt most boncolgatni, szimplán drolezolás felvezetése ez. Szóval: észrevételem szerint, a Seo Taiji company új színészek, és színésznők beprotezsálásával is foglalkozik. Konkrétan a Cat című Nell videó végén ( melyet a Taijicompany csinált) kiírják hogy "bemutattunk egy új tehetséges színésznőt." A nevét nemtom elolvasni. XD. De ami jobban is érdekel, hogy Seo Taiji Robot című videóklippjében KI EZ A HAPSI????!!!!!!! :love2: :grin:

ImageImage
ImageImage

és az is érdekelne, hogy az iménti észrevételnek van-e valóságtartalma.

*az anyajegy a pasi orrán éppúgy a klipp tartozéka, mint a csavarok a nyakában ^^"
*megijedni nem elipszilinos jé.

(félek elposztolni ezt )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 21 Fri, 8:11 pm 
Site Admin

hmmm.... szerintem inkább valami csavargyárat rekláloznak, ami szponzorálja öket. :artist:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour