Aru-chan wrote:
"Érdekes" dolgokkal - valaki már említette - én is találkoztam, fõleg lent az udvaron. Bár az a 3 tinicica se volt semmi a táncparketten...

Ohh, ök tündériek voltak.

Csak sajna kép nem készült róluk..

Aru-chan wrote:
Kérdés: Nem tudja valaki hogy hívják a vámpírt? Szerintem tök jó arc és dumáltunk is, de elfelejtettünk bemutatkozni.
ö valami ösgoth emberke, de.. amm.. nem tudom, én nem beszélgettem vele, de eléggé no comment kategória volt így ránézésre.. o_O
Aru-chan wrote:
Képekhez: Valahogy én mindegyiken felismerhetõ vagyok...És Case: mi ez a kép ahol lányok fehérnemûben egymás melleit fogdossák az udvaron?! Ejny-bejnye!

ammm... ez mindössze a véletlen müve! én csak dokumetálom az eseményeket.

Jude wrote:
A képeket most néztem meg, mi a jó ég volt az a véres vadulás? Arról totálisan lemaradtam. És persze kimondhatatlan örömmel tölt el, hogy egy nyamvadt képen vagyok rajta, viszont az valami überborzalomgigarettenet. -.- Most már nagyon sürgõsen el kéne felejteni a fotózgatásomat... >.>"""""
ugyanmár, esélytelen..

a tánci cucc, meg az Art Macabre társulat performance-a volt. én is csak 5 perccel elötte tudtam meg, hogy lesz, mert nem volt behirdetve, hogy ök is ott lesznek, de akkor le is szaladtam az udvarra, mondani az ottlevöknek, hogy helow, minnyá lesz valami tánci-cucc beastofblood-ra, gyertek fel, de persze nem figyelt rám senkise.

Ji-chan wrote:
te case a bemutatós képeim mindig a legjobbak de vam 1 nagyon gáááázzz hogy mertted felrakni zombi vagyok azon noooooooo!!!!!!
hjaj, ugyanmár, melyikkel van ennyire bajod..? ^^ (meg tudnád milyenek amiket nem raktam fel... xD)