Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 7:30 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 7:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A maga módján ez egy felettébb érdekfeszítő buli volt, köszönhetően a masszív 60 foknak, ami odabenn tombolt. Az aktivitást így a minimálisra csökkentettem, de azért jól elvoltam barátokkal-ismerősökkel, úgyhogy nem panaszkodom.
A képeket most néztem meg, mi a jó ég volt az a véres vadulás? Arról totálisan lemaradtam. És persze kimondhatatlan örömmel tölt el, hogy egy nyamvadt képen vagyok rajta, viszont az valami überborzalomgigarettenet. -.- Most már nagyon sürgősen el kéne felejteni a fotózgatásomat... >.>"""""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 7:33 pm 
Mumus

te case a bemutatós képeim mindig a legjobbak de vam 1 nagyon gáááázzz hogy mertted felrakni zombi vagyok azon noooooooo!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 7:39 pm 
VIP Member

Andro wrote:
Bár történtek olyanok, amiket talán jobb lett volna nem látnom. Fene hogy én mindenhol ott vagyok, ha történik valami. XDDD

ezt most hogy érted? mit nem kellett volna látnod? XD nah mind1 XD~

letöltöttem a képeket és :thankyou:

a DSCN1227-es képen bnőmék vannak XD~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 7:43 pm 
Elite Member

Fru-chan wrote:
Andro wrote:
Bár történtek olyanok, amiket talán jobb lett volna nem látnom. Fene hogy én mindenhol ott vagyok, ha történik valami. XDDD

ezt most hogy érted? mit nem kellett volna látnod? XD nah mind1 XD~

letöltöttem a képeket és :thankyou:

a DSCN1227-es képen bnõmék vannak XD~

Hidd el, jobb ha nem tudod. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 7:47 pm 
Senior Member

Jude, a "véres vadulás" performance volt a Beast of Blood-ra, asszem...

A vámpír srác tényleg nem volt semmi! Csináltam is vele közös képet, de a nevét nem tudom! XD

"君の部屋に一つ大好きだった花を今。。。" Ain't Afraid to Die

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 8:01 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
"Érdekes" dolgokkal - valaki már említette - én is találkoztam, fõleg lent az udvaron. Bár az a 3 tinicica se volt semmi a táncparketten... :rubbingeyes: :shifty:

Ohh, ök tündériek voltak. :pinky2: Csak sajna kép nem készült róluk.. :?

Aru-chan wrote:
Kérdés: Nem tudja valaki hogy hívják a vámpírt? Szerintem tök jó arc és dumáltunk is, de elfelejtettünk bemutatkozni.

ö valami ösgoth emberke, de.. amm.. nem tudom, én nem beszélgettem vele, de eléggé no comment kategória volt így ránézésre.. o_O

Aru-chan wrote:
Képekhez: Valahogy én mindegyiken felismerhetõ vagyok...És Case: mi ez a kép ahol lányok fehérnemûben egymás melleit fogdossák az udvaron?! Ejny-bejnye! :nono2:

ammm... ez mindössze a véletlen müve! én csak dokumetálom az eseményeket. :artist:

Jude wrote:
A képeket most néztem meg, mi a jó ég volt az a véres vadulás? Arról totálisan lemaradtam. És persze kimondhatatlan örömmel tölt el, hogy egy nyamvadt képen vagyok rajta, viszont az valami überborzalomgigarettenet. -.- Most már nagyon sürgõsen el kéne felejteni a fotózgatásomat... >.>"""""

ugyanmár, esélytelen.. :pinky2: a tánci cucc, meg az Art Macabre társulat performance-a volt. én is csak 5 perccel elötte tudtam meg, hogy lesz, mert nem volt behirdetve, hogy ök is ott lesznek, de akkor le is szaladtam az udvarra, mondani az ottlevöknek, hogy helow, minnyá lesz valami tánci-cucc beastofblood-ra, gyertek fel, de persze nem figyelt rám senkise. :drop:

Ji-chan wrote:
te case a bemutatós képeim mindig a legjobbak de vam 1 nagyon gáááázzz hogy mertted felrakni zombi vagyok azon noooooooo!!!!!!

hjaj, ugyanmár, melyikkel van ennyire bajod..? ^^ (meg tudnád milyenek amiket nem raktam fel... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 8:09 pm 
Mumus

nem akarom tudni!!!! nem akarom tudni!!!!!!!!!!!!!! így iy szőrnyűűűű az az egy!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 8:13 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
ugyanmár, esélytelen.. :pinky2: a tánci cucc, meg az Art Macabre társulat performance-a volt. én is csak 5 perccel elötte tudtam meg, hogy lesz, mert nem volt behirdetve, hogy ök is ott lesznek, de akkor le is szaladtam az udvarra, mondani az ottlevöknek, hogy helow, minnyá lesz valami tánci-cucc beastofblood-ra, gyertek fel, de persze nem figyelt rám senkise. :drop:

... :drop: Szíjjá' gázt. Sok van a rovásodon, a vizes akciót se felejtettem el...
Ja, jó, hogy performance volt... Annyira nem bánom, hogy lemaradtam róla, bár így képek alapján elég viccesnek tűnt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 8:42 pm 
Site Admin

Jude wrote:
... :drop: Szíjjá' gázt. Sok van a rovásodon, a vizes akciót se felejtettem el...
Ja, jó, hogy performance volt... Annyira nem bánom, hogy lemaradtam róla, bár így képek alapján elég viccesnek tûnt.

ugyen, ugyan, hát lehet rám komolyan haragudni?!? :pinky2:
performance pedig nagyon jó volt. semmi extra igazából, csak tánc a BoB-ra, de a koreográfia, a hangulat, meg a kivitelezés egysége miatt ütös lett nagyon. dehátazéhiába, Art Macabre-ék tudnak. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 8:47 pm 
Mumus

Pontosan teljesen egyet értek veled a hideg kirázott nagyon jó volt!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 9:19 pm 
Senior Member

Nekem is nagyon nagyon tetszett! Baromi jó volt a koreográfia, meg a művér stb...

"君の部屋に一つ大好きだった花を今。。。" Ain't Afraid to Die

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 10:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a buli kellemes volt... a rólam készült képpel majd a leendő gyerekem ellenségeit fogom riogatni az oviban hog ilyen is tudok lenni ha elveszik a homokozó lapátot a szemem fényétől. Nyilván valami magasröptű intelektuális baráti humorérzék vezérelt hogy egy számodra nyilván kevésbé ismert mona nevű fórumozóról egy felismerhetetlenül idióta képet beválogass.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 22 Sun, 11:15 pm 
Site Admin

Mona wrote:
a buli kellemes volt... a rólam készült képpel majd a leendõ gyerekem ellenségeit fogom riogatni az oviban hog ilyen is tudok lenni ha elveszik a homokozó lapátot a szemem fényétõl. Nyilván valami magasröptû intelektuális baráti humorérzék vezérelt hogy egy számodra nyilván kevésbé ismert mona nevû fórumozóról egy felismerhetetlenül idióta képet beválogass.

ammm.. oops. pedig azt ki akartam szedni, de akkor úgy néz ki bennemaradt. O_O" sorry..

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 23 Mon, 12:45 am 
Elite Member

Uhhh! rólam is maradt bent egy nagyon gáz kép.... :messer: :tombstone:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jul 23 Mon, 5:26 am 
Official HobbitGirl

Húha... látványelemekben s izgalmakban gazdag buli lehetett, most, hogy láttam a képeket, minden kétségem elszállt (bár eddig se voltak, de ez jól hangzott)! Kellemes élmény volt látni sok kedves ismerősöm külsején a roppant szemrevaló változásokat, és majdnem iylen jó volt sok-sok ismeretlen fura külsején ámuldozni... : >
... a betonon ücsörgő paráználkodó lányokat nem tudom mire vélni. De mivel Case volt a fotós, semmin sem lepődök meg. xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour