Locdog_Mc wrote:
taijinak szólt ^^" de mindegy, séf néninek is
igen, an-chan mesélte hogy milyen stílusú meg hasonlók, akkor ez nekem is való (elméletileg ^^")
1 . vágom ám ^^" . de veszélyesek a rózsaszín és piros smájlik! veszélyesek....
2. olyan bazinagyok a Taiji klippek, hogy 6 darab nem fér rá 1 cd-re. :búúúú: De aaanyira jók, most néztem meg a napi letöltött sajátkészítésű szeretetcsomagomat : Take One, Take Two, Take Five MV-k.

Animációs cucc! Főleg az első kettő, s főleg a legelső wooowwwww. És az intro-és outro részek a dal előtt s után! aaaaaaaaaa! ( de nehogymár elmeséljem...lelövöm a 'poént'

)
szerintem be fog jönni Taiji 5. és 6. lemezén sok dal! meg a 7. is, ez ha mást nem, a furcsa hangulatú videói miatt! ( *gondol itt a Heffy End-re és a Robot-ra*)
na, mehetek tanulni .... nem koreaiul

. de épp most jön le az Internet War klipp...azt még megnézem * széles vigyor fél liter drolez* , bár ez hivatalos oldalán is látható többé-kevésbé. Amúgy megmondhatom honnan töltöm a cuccot....

már elmondtam soxor...

...csak elég lassú, és ettől szívesen megkímélek mást ( dehogyis szenvedjetek csak muhahaha).... meg kikell ismerje magát az ember a rengeteg sok feltöltött tv-s riport, liveok és MV ( music videó, nem PV ^^"), és CV -k sűrűjében.
az MV-ket tartom érdemesnek begyűjten először...sajna nagyobb liveoktól úgyis csak lefagy a töltőm.