Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 10:48 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 194  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 2:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
bylon wrote:
Taiji , jól kiszúrtál velük! :mrgreen:

na ez az óójé tipikus esete... viszont most muszáj egyik kedvenc bandám védelmére kelni. mi ez a kiszúrás? ha nem tetszett volna nekik, kapásból a közönség soraiba vágták volna, szóval hátrább az agarakkal ha kérhetem, nem kell feltétlenül utálnunk mindent ami nem ázsiai :sweatdrop: (csak azért mert volt a frontembernek egy hülye megjegyzése)

asszem nem olvastad el az előbbi hozászólásaimat elég figyelmesen! :idea: :poke: egy ilyen:>>> :laugh: hozzászólásra számítottam! :(

a kiszúrás szót csak tréfásan értettem! Egy másik koncerten óriás Seo Taiji legófigura volt a nagy coolos rappelő, kiabáló énekesen mögött! Hát az is viccesen tud hatni! ^^"

Locdog_Mc wrote:
ha nem tetszett volna nekik, kapásból a közönség soraiba vágták volna

ezjó! :D

amúgy rájöttem, hogy a Here to stay végét csak a lefagyott letöltőm vágta el, sz'al majd mégeccer nekirugaszkodom és letöltöm az egész videót ! Majd odaadom, ha kő'. :angel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 3:08 pm 
VIP Member

bylon wrote:
:idea: :poke: egy ilyen:>>> :laugh: hozzászólásra számítottam! :(

a kiszúrás szót csak tréfásan értettem! Egy másik koncerten óriás Seo Taiji legófigura volt a nagy coolos rappelő, kiabáló énekesen mögött! Hát az is viccesen tud hatni! ^^"

Majd odaadom, ha kő'. :angel:

gomennasai gomennasai gomennasai gomennasai gomennasai gomennasai gomennasai gomennasai !!! hányszor is kell? ja 11-szer ^^" ala metronome , akkor még gomennasai gomennasai gomennasai!!

hát az tényleg érdekesen nézhetett ki ^^"

hát viszont an-chan mesélt taiji-samaról, és hát, öhm ... hogy is mondjam csak ... hát meglehetősen érdekel az általa képviselt zene, szóval ... ha lehetséges és megoldható lenne, és lehetnék annyira szemérmetlen, szeretnék kérni seo taiji zenét, an-chan beprotezsálta, és :love: persze ha nem gond

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 4:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:

hát viszont an-chan mesélt taiji-samaról, és hát, öhm ... hogy is mondjam csak ... hát meglehetősen érdekel az általa képviselt zene, szóval ... ha lehetséges és megoldható lenne, és lehetnék annyira szemérmetlen, szeretnék kérni seo taiji zenét, an-chan beprotezsálta, és :love: persze ha nem gond

bylon már mondta ^___^ wrote:
Majd odaadom, ha kő'. :angel:
de akkor nemcsak a Korn-os fellépést! ( úgyis küldök majd cd-t ,de akkor nemcsak üreset. összeszedem amim van Taijitól, meg még töltök eztazt. Aztán Case is le lesz nyúlva! :) )

és go an-chan go! Seót beprotezsálni nagyon dícséretes! ^.^

Locdog_Mc wrote:
és :love:

*steals*

ha ezt anchan meglátja... :oops: :bibibáááá: :beaten:

(monnyuk lehet h neki szólt... hehhh)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 07 Fri, 7:54 pm 
VIP Member

bylon wrote:
de akkor nemcsak a Korn-os fellépést! ( úgyis küldök majd cd-t ,de akkor nemcsak üreset. összeszedem amim van Taijitól, meg még töltök eztazt.

és go an-chan go! Seót beprotezsálni nagyon dícséretes! ^.^

Locdog_Mc wrote:
és :love:

*steals*

ha ezt anchan meglátja... :oops: :bibibáááá: :beaten:

(monnyuk lehet h neki szólt... hehhh)

igazából a " :love: " jelecske taijinak szólt ^^" de mindegy, séf néninek is
igen, an-chan mesélte hogy milyen stílusú meg hasonlók, akkor ez nekem is való (elméletileg ^^")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 1:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
taijinak szólt ^^" de mindegy, séf néninek is
igen, an-chan mesélte hogy milyen stílusú meg hasonlók, akkor ez nekem is való (elméletileg ^^")

1 . vágom ám ^^" . de veszélyesek a rózsaszín és piros smájlik! veszélyesek.... :shock: :D
2. olyan bazinagyok a Taiji klippek, hogy 6 darab nem fér rá 1 cd-re. :búúúú: De aaanyira jók, most néztem meg a napi letöltött sajátkészítésű szeretetcsomagomat : Take One, Take Two, Take Five MV-k. :shock: :love2: :popcorn: Animációs cucc! Főleg az első kettő, s főleg a legelső wooowwwww. És az intro-és outro részek a dal előtt s után! aaaaaaaaaa! ( de nehogymár elmeséljem...lelövöm a 'poént' :) )

szerintem be fog jönni Taiji 5. és 6. lemezén sok dal! meg a 7. is, ez ha mást nem, a furcsa hangulatú videói miatt! ( *gondol itt a Heffy End-re és a Robot-ra*) :love3:

na, mehetek tanulni .... nem koreaiul :P . de épp most jön le az Internet War klipp...azt még megnézem * széles vigyor fél liter drolez* , bár ez hivatalos oldalán is látható többé-kevésbé. Amúgy megmondhatom honnan töltöm a cuccot.... :roll: már elmondtam soxor... :roll: ...csak elég lassú, és ettől szívesen megkímélek mást ( dehogyis szenvedjetek csak muhahaha).... meg kikell ismerje magát az ember a rengeteg sok feltöltött tv-s riport, liveok és MV ( music videó, nem PV ^^"), és CV -k sűrűjében.

az MV-ket tartom érdemesnek begyűjten először...sajna nagyobb liveoktól úgyis csak lefagy a töltőm. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ja, és az említett Live Wire koncertvideón a Korntól a Got the Life és a Here to stay ( nekem még mindig csak félig :() hallható. És nagyon jók! De ezt már mondtam. :roll: Hihetelen jó a közönség is! :headbang: Na ennyire súlyos zenét Taiji nem művel, de mint Case mondá, nagy Korn fan! yeah!

És frankó az Korn énekesének mikrofonállványa! Nem annyira, mint Atsushi-é, de... :) :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 9:52 am 
Official Cheerleader

bylon wrote:
de épp most jön le az Internet War klipp...azt még megnézem * széles vigyor fél liter drolez*

:multi: :multi: :multi: én is had' én is had' én is had' én is had' én is had'!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :puppydogeyes:

bylon wrote:
1 . vágom ám ^^" . de veszélyesek a rózsaszín és piros smájlik! veszélyesek....:shock: :D

dehogyis... :twisted: tessék csak neked : :love: :heart: :love2: :love3: :pinky2:

:sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 10:42 am 
VIP Member

bylon wrote:
ja, és az említett Live Wire koncertvideón a Korntól a Got the Life és a Here to stay ( nekem még mindig csak félig :() hallható. És nagyon jók! De ezt már mondtam. :roll: Hihetelen jó a közönség is! :headbang: Na ennyire súlyos zenét Taiji nem művel, de mint Case mondá, nagy Korn fan! yeah!

És frankó az Korn énekesének mikrofonállványa! Nem annyira, mint Atsushi-é, de... :) :) :)

Got the life és Here to stay jóóóók!!! ^_^
nem volt kis idő mire felfogtam mi is Mr Davis mikrofonállványa ^^"

emule-on próbáltam egy két taiji dolognak utána nézni, de sajnos édeskevés dolgot talált, ráadásul azok nagy része is live vagy mp3 és nemigen tudom melyik milyen. de azért egy-kettő letöltést megeresztettem, csak hát alapban lassan megy

Take five ... hmm ... vicces hogy Dave Brubeck-nek is van egy ugyanilyen című száma, csak ő jazz(és swing) zenész. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 12:10 pm 
Site Admin

Locdog_Mc wrote:
Take five ... hmm ... vicces hogy Dave Brubeck-nek is van egy ugyanilyen címû száma, csak õ jazz(és swing) zenész. ^^"

Hadd kötekedjek.. :beee: a Take Five nem Brubeck szám, hanem Paul Desmond szaxofonos írta. ^^" (és ami a kedvenc japán koncertlemezemen, az Ajico:Show-n is szerepel :heart:)

A Take.. MVkböl én meg asszem kettöt láttam és tényleg nagyon jók. ^^ Mondjuk nekem eléggé borzasztó minöségben vannak meg (valahogy a koreai MVkre jellemzö volt régebben, hogy sokszor volt bünrossz az encode..#_#) az egyik pl. valami 100+ megás mpeg2, de olyan, hogy a kb. 15 megás Gagle-Rap wonder DX divx lazán jobb minöség.. @_@
(tehát ha ezek jobbak, akkor majd gimmi... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 12:13 pm 
VIP Member

Case wrote:
Hadd kötekedjek.. :beee: a Take Five nem Brubeck szám, hanem Paul Desmond szaxofonos írta. ^^"

akkor én is hadd kötekedjek ^^" dave brubeck - the essential albumának egyik száma a take five. jó, lehet nem ő írta, mégis az ő nevével van fémjelezve ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 12:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
100+ megás mpeg2, de olyan, hogy a kb. 15 megás Gagle-Rap wonder DX divx lazán jobb minöség.. @_@

ez ismerős érzés..... :x főleg a Take5 nagyon homályos, és bazinagy. De a Take One és Two képileg jónak tűnik~vagy csak nem zavaró annyira, hogy nem éles, mert animációs~ (és bazinagy).

Wiiii, a Take One naggyon jó-nem mintha valami számítógépesjáték fan lennék-! 8 perces! O_O ^__^. Örülök, hogy intro-outrokat beletette a klippekbe! ^____^ Így már érthető, hogy miért olyan az album, amilyen. ^__^ ( meg részben a fájlok mérete is).

[szerk] Ma gyereknap van ( sajnos nem nekem, de...)

take one
take two
take five

arra a kis szürke [kriksz-kraksz]-ra kell kattintani.
de a lécci gimme is megoldható felőlem. ^^"

szerk. linkek lekerültek! ^.^

Last edited by bylon on 2005 Jan 08 Sat, 6:11 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 1:36 pm 
Official Cheerleader

WIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiii~
lejött az Internet War végig!!!!!!!! :grin: .... oh szegény bylon....:naaaah: egész nap bújhatod a könyveket... *simi-simi* és most tünés tanulni!!!! :whip: azé én szeretlek! :love3:

visszatérve internet warra, má azt hittem hogy Seo Taiji-ból csak egy nagy headbangelős piros pamacsot + szemüveget fogok látni de hát amikor a klipp közepetájt elkezdtek mászkálni az utcán ... :hospital:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 1:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
WIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiii~
lejött az Internet War végig!!!!!!!! :grin: .... oh szegény bylon....:naaaah: egész nap bújhatod a könyveket... *simi-simi* és most tünés tanulni!!!! :whip: azé én szeretlek! :love3:

visszatérve internet warra, má azt hittem hogy Seo Taiji-ból csak egy nagy headbangelős piros pamacsot + szemüveget fogok látni de hát amikor a klipp közepetájt elkezdtek mászkálni az utcán ... :hospital:

hát nem épp ott vágta el nekem a klippet !!??? :bad-words: Nyomulnak az utcán és eccercsak ENDE. :computer:

*nyomás vissza tanúlni , ehe* *közbe ULTRAMANIA klippet tölteni , heheheheh*

hmmm, úgyfest az Internetwar üzenete nem hatott rám elég jól, pedig ...
lyrics wrote:
You, Stupid-ass/ Your worth?/ though I pity you,/ please fucken stop!

:sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:06 pm 
VIP Member

na meg is van végre, hogy melyiket kell a sok közül ^^" take one downloading initiated
valószínű "lécci gimme" megoldás lesz nálam hisz rengeteg minden van ^^"

Last edited by Locdog_Mc on 2005 Jan 08 Sat, 2:10 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2005 Jan 08 Sat, 2:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Locdog_Mc wrote:
bylon wrote:

arra a kis szürke [kriksz-kraksz]-ra kell kattintani.
de a lécci gimme is megoldható felőlem. ^^"

melyikre a sok közül? ^^" /me láma
valószínű "lécci gimme" megoldás lesz nálam ^^"

Quote:
View Article

Subject Take One

Name mogulist

파일크기 : 186MB (196,046,852 바이트)
재생시간 : 8분 14초
화면크기 : 320*240
출처 : MNET M/V Mega Hits Super Star Special 서태지 2000년 12월 17일 새벽 5시

2001년에 만들어서, 예전 마이태지 운영할 때 올렸던 것이므로
예전에 받으셨던 분은 다시 받지 않으셔도 됩니다.

[다운받기]주의 1: 마우스 오른쪽 버튼 누르신 후 "다른 이름으로 저장하기"를 클릭하여 다운받으세요.
주의 2: 본 동영상은 무료이며 매니아들끼리 얼마든지 공유할 수 있습니다.
단, 절대 상업적인 목적으로 이용될 수 없습니다.
CD에 담아서 돈을 받고 불특정 다수에게 판매하는 것도 절대 안됩니다.

a bekeretezettre, azér írtam hogy [kriksz-kraksz]. ha odaviszed a kurzorod, akkor alul az internet explorerben látható is lesz a link hozzá.

múúúú (copyrighted by case)

szerk. akkor ezt most fölöslegesen írtam? hjthzjlighfnmiougfggdgdvm,l,
na pá.

Last edited by bylon on 2005 Jan 08 Sat, 2:12 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2904 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 194  Next

All times are UTC + 1 hour