Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 12:23 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 131  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 12:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
Black Light Burns

korn és NIN nyúlás. A dolog elnézhető hisz Danny Lohner a producer (és basszeres) aki a NINben is van az énekes meg az ex limpbizkit gitáros Wes Borland. Ha most nem kezdünk el azon remegni hogy nem eredeti megstb akkor szerintem egy egész kellemes muzsika annak aki ilyesmi zenéket szeret. Igény szerint felrakom az albumukat is.

http://youtube.com/watch?v=OGiAGzzCkgI

Hmmm - érdekes egy muzsika. Nem néztem volna ki Borland-ból. De ha már szóba került, én azt se tudom mi van vele: nem ment vissza a Limp Bizkitbe amikor kijött az a The Unquestionable Truth 1 albumuk? Vagy azóta újra nem zenél velük? Egyáltalán van még Limp Bizkit? ^^ Annyira nem szerettem sose őket, hogy fogalmam sincs mi van velük. ^^

No de a tárgyra térve: Igen, Mona, van rá igény! ^^ (a fenébe, mi? ^^) Ha netán hoznom kell magammal még egy embert a fórumra, hogy felrakd, akkor az is megoldható.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 1:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Mona wrote:
Black Light Burns

korn és NIN nyúlás. A dolog elnézhető hisz Danny Lohner a producer (és basszeres) aki a NINben is van az énekes meg az ex limpbizkit gitáros Wes Borland. Ha most nem kezdünk el azon remegni hogy nem eredeti megstb akkor szerintem egy egész kellemes muzsika annak aki ilyesmi zenéket szeret. Igény szerint felrakom az albumukat is.

http://youtube.com/watch?v=OGiAGzzCkgI

Hmmm - érdekes egy muzsika. Nem néztem volna ki Borland-ból. De ha már szóba került, én azt se tudom mi van vele: nem ment vissza a Limp Bizkitbe amikor kijött az a The Unquestionable Truth 1 albumuk? Vagy azóta újra nem zenél velük? Egyáltalán van még Limp Bizkit? ^^ Annyira nem szerettem sose őket, hogy fogalmam sincs mi van velük. ^^

No de a tárgyra térve: Igen, Mona, van rá igény! ^^ (a fenébe, mi? ^^) Ha netán hoznom kell magammal még egy embert a fórumra, hogy felrakd, akkor az is megoldható.

igen.. asszem visszament 5 percre aztán megint kivált. Most azt mondja egy életre végzett a Limp Bizkittel.

Az albumot meg már töltöm fel. Amúgy én is most hallgatom. Elég vegyes. Vannak botrányosan rossz számok. De ennek ellenére már most tudom hogy egy ideig ez fog most szólni mert valahogy nagyon egyben van és meglepetés meglepetés hátán. A cruel Melody szám akár még tom waitstől is hangozhatna (na jó nem de durva hogy ő ugrott be) .

A másik meg hogy ha lennének normális zenész ismerőseim kb én is ilyen zenét csinálnék.

Nekem abszolút a hónap meglepetése.. a szerelmes j-rock balladák tömgelege után amiket mostanában hallgatok igazi gonosz felüdülés.

na majd update-elek ha felment sendspace-re

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 1:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

itt a link:

Black light Burns

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 1:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:

No, ez gyorsan ment. ^^ Köszi ^^ Ha az album tényleg távol esik a Limp Bizkit féle nu metal / rapcore meg mittudoménmilyen zenétől, akkor meg tudom majd emészteni.

Én meg azt hiszem nekiállok feltölteni Kry-nek még egypár Nickelback-et.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Mona wrote:

No, ez gyorsan ment. ^^ Köszi ^^ Ha az album tényleg távol esik a Limp Bizkit féle nu metal / rapcore meg mittudoménmilyen zenétől, akkor meg tudom majd emészteni.

Én meg azt hiszem nekiállok feltölteni Kry-nek még egypár Nickelback-et.

industrial/rock/goth szal távol áll..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:

Akkor nem lehet rossz. Csak nehogy ezzel is úgy járjak, hogy addig hallgatom, míg rá nem unok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Mona wrote:

Akkor nem lehet rossz. Csak nehogy ezzel is úgy járjak, hogy addig hallgatom, míg rá nem unok.

nem tom... vannak zenék amiket az ember szarráhallgat és egyik percről a másikra leteszi.-.. nekem pl ilyen az új NIN album. Aztán itt van ez a BlackLightBurns ami szintén nagyon érdekes... de leginkább meghozza a kedvem hogy régi orgy albumokat hallgasak és újra felkússzon az mp3 lejátszómra az új nin.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 2:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nálam pont az általad feltöltött Linkin Park album hozta meg újra a gimis éveim elfeledett nu metal divatzene hullámát. Aztán annyit lejátszottam azt az egypár számot, ami tetszett róla, hogy most egy darabig pihentetem. Sajna ugyanigy jártam a Diruval, Kornnal, SOAD-dal - a sok hallgatás miatt már annyira hidegen hagynak T_T
Az új Manson-t pl. még meg sem hallgattam pont emiatt: most nagy ugrándozások, tapsikolások közepette biztos egypár szám elnyerné a tetszésemet, aztán utána a következő albumig megint csak fikáznám a zenéjét. Totál bele tudok unni a multikiadós amcsi "rockbandákba".

Viszont a B.A.A.L meghozta a kedvemet az industrial zenéhez: hatására kerestem elő kicsit elhanyagolt Ministry cd-imet, sőt még 3 NIN albumocskámat is megtaláltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 4:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kry... sikerült felszenvednem a 2001-es Silver Side Up albumot is. Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/kd0wuw

(Jah, s nem illem ide, illem oda, nem kell minden egyes feltöltött album után megköszönni :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 10 Thu, 9:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
Kry... sikerült felszenvednem a 2001-es Silver Side Up albumot is. Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/kd0wuw

(Jah, s nem illem ide, illem oda, nem kell minden egyes feltöltött album után megköszönni :wink: )

a köszönöm még hagyján.... én a szívesen-től kapok agyf*szt ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 11 Fri, 6:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

akkor megköszönöm hogy a szívesen is elhangozhasson! XDDD
akkor nemköszi ezt a remek albumot.^^ amit kiírtam imádom! ^^ Olyan király a hangjaaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 11 Fri, 8:05 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

na senki nem hallgatta meg a Black Light Burns -t ? Nekem egyre jobban és jobban tetszik??? kis nu-metal, kis nin, wes borlan. Mi kell még?? :D pszabi te szemét áruló hogy te is bujkálsz XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 11 Fri, 8:08 am 
Forum Fanatic

Mona wrote:
na senki nem hallgatta meg a Black Light Burns -t ?

Én csak a PV-t láttam (na jó, hallgattam miközben neteztem XD), az nem volt rossz; de nem hallgatnám naponta. ^^"

Most töltöttem viszont olyat, hogy Mindless Self Indulgence, és most jó nekem. xDDD (Shut Me Up (videoklip))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 11 Fri, 8:11 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Mona wrote:
na senki nem hallgatta meg a Black Light Burns -t ?

Én csak a PV-t láttam (na jó, hallgattam miközben neteztem XD), az nem volt rossz; de nem hallgatnám naponta. ^^"

Most töltöttem viszont olyat, hogy Mindless Self Indulgence, és most jó nekem. xDDD (Shut Me Up (videoklip))

fú azok nagyon jók :) Ha ők nincsenek nem bírom ki negyedik gimiben a magánsulit. Az a teljes agylegyalulás.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 11 Fri, 8:56 am 
Forum Fanatic

Ha érdeköl valakit: Marilyn Manson - Heart-Shaped Glasses (videoklip)
(Figyelem! 16 éven aluliak csak becsukott szemű szülői felügyelettel nézhetik a monitor mögötti falat!) :beaten:

Szerintem nem egy nagy szám, de elmegy. Meg állítólag maj' ilyen 3D-s lesz a vid a bonus DVD-n, meg minden (valami új technológia, állítólag normál tv-n is látszik, mittomén XD).

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 131  Next

All times are UTC + 1 hour