Koga wrote:
Mona wrote:
Black Light Burns
korn és NIN nyúlás. A dolog elnézhető hisz Danny Lohner a producer (és basszeres) aki a NINben is van az énekes meg az ex limpbizkit gitáros Wes Borland. Ha most nem kezdünk el azon remegni hogy nem eredeti megstb akkor szerintem egy egész kellemes muzsika annak aki ilyesmi zenéket szeret. Igény szerint felrakom az albumukat is.
http://youtube.com/watch?v=OGiAGzzCkgIHmmm - érdekes egy muzsika. Nem néztem volna ki Borland-ból. De ha már szóba került, én azt se tudom mi van vele: nem ment vissza a Limp Bizkitbe amikor kijött az a The Unquestionable Truth 1 albumuk? Vagy azóta újra nem zenél velük? Egyáltalán van még Limp Bizkit? ^^ Annyira nem szerettem sose őket, hogy fogalmam sincs mi van velük. ^^
No de a tárgyra térve:
Igen, Mona, van rá igény! ^^ (a fenébe, mi? ^^) Ha netán hoznom kell magammal még egy embert a fórumra, hogy felrakd, akkor az is megoldható.
igen.. asszem visszament 5 percre aztán megint kivált. Most azt mondja egy életre végzett a Limp Bizkittel.
Az albumot meg már töltöm fel. Amúgy én is most hallgatom. Elég vegyes. Vannak botrányosan rossz számok. De ennek ellenére már most tudom hogy egy ideig ez fog most szólni mert valahogy nagyon egyben van és meglepetés meglepetés hátán. A cruel Melody szám akár még tom waitstől is hangozhatna (na jó nem de durva hogy ő ugrott be) .
A másik meg hogy ha lennének normális zenész ismerőseim kb én is ilyen zenét csinálnék.
Nekem abszolút a hónap meglepetése.. a szerelmes j-rock balladák tömgelege után amiket mostanában hallgatok igazi gonosz felüdülés.
na majd update-elek ha felment sendspace-re