Kry-chan wrote:
lehet, hogy jóra csináltátok, csak én nem ismerem és azért tünt furinak, de még kérdeztem is hgoy vajon melyik anime..de a lényegnek számító fejpántocska egyik másik bocisnál ott volt, így rájöttem. :3
höh..volt egy barinőm, ő teljes bleach és naruto fan volt(sasuke-naruto yaoimániás) annyi amv-t mutizott, hogy a narutos-sasukes részeket betéve ismertem, de a történetet csak ígérgette, aztán elment fősulira japán szakra és már nem ér rá. -_-'
De majd egyedül!^^ Leszedegetem-lejutubozom, mer már tényleg érdekel, ha ekkora a fantábor.
A Bleachet csak azért ismerem jobban, mert pinku minden talinál elcipeli a musicalt meg a képeit, és okítva vagyok! ( kupak-bijákuja lávülávü XD)
xDDDDDDD
Akkor az Akatsukit átnevezzük hivatalosan is, mostmár ők a vörös-fekete tehenek gonosz egyesülete. xD
Nézd, jó az (fillermentesen xD), főleg az eleje (chuunin vizsga!!!!! *_*). És főleg Gaara...... =^_^= (Meg az a pici 9 éves Gaara cosplayer kisfiú szombatom! A con fénypontja számomra! *pedofil néni* xDDDDDD)
Hjajj, kéne Bleach musicalt nézni, most hogymár van Matsumoto is. *vérmes MatsumotoxHitsugaya fangirl* Vagy inkább idő kéne hogy nézhessem. ^^"