Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:03 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 May 06 Sun, 7:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jelentem, volt szerencsém látni Case befejezett rajzát és orbitálisan jó lett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 06 Sun, 8:06 pm 
Senior Member

Quote:
*pat-pat* ugyan ezt könnyû megoldani:
1, végy egy case-t (jelen helyzetben adott)
2, rugdosd meg h észrevegyen
3, kérj tõle tracklistát
4, keress utánuk
5, hallgass rájuk
6, fikázd és/vagy istenícsd õket a megfelelõ topikban

Hehh... Köszi a tanácsot, meglesz! Remélem következő Conra már nagyobb lesz az ismeretem...

"君の部屋に一つ大好きだった花を今。。。" Ain't Afraid to Die

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 06 Sun, 9:43 pm 
Elite Member

uhhh én nagyon jól éreztem magam! tök buli volt h mindenki minket fényképezett...mi furcsa van egy nyuszilányban? o.O xD Case majd szolgáltasd a képeket,kíváncsi vagyok! ^^
after party a változatosság kedvéért kimaradt...senki nem akart maradni a bandából,Zakurochan pedig fél este egyedül! xD na majd legközelebb...(tavaly is ezt mondtam -.-" )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 2:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én nagyon jól éreztem magam. :D ez persze az alkoholnak is köszönhető, de természetesen nem ez volt a mérvadó 8) .a legnagyobb gondom-bajom az volt, hogy lemaradtam a larukus kitűzőről (vettem helyette kiyoharusat :wink: )nagyon jó volt a társaság, jókat beszélgettem.voltak olyanok is akiknek akaratuk ellenére kellett élvezniük a társaságomat(pl a 15 éves narutó cosplayer lány :shock:) tőlük bocsánatot kérek :? .bár gyakrabban lennének ilyenek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 7:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

szombaton nem tudtam elmenni, egy hanyagolt barátnőnek tett igéret miatt....mona...bammeg...ez a beszámoló... XDDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 7:45 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

amúgy Afteren, nekem most kivételesen nem a D - sleeper volt a tetőpont hanem ez. El is felejtettem hogy létezik ez a szám:

http://www.youtube.com/watch?v=RHILQwbuf-s

annyira imádom :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 9:25 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Nah én be kell valljam borzalmasan élveztem az egész cont megint, cosplayeltem, cosplayerekkel haverkodtam (éljenek a Bleach és a Naruto cosplayerek!!!!!!! ^.^), kicsi cosplayerekre nyáladztam (*pedostalker*) és a fenekére vágtam a kajapénzemnek erre a hónapra de úgy rendesen. xDDDDD És igencsak jeleskedtem saját plüssbabám molesztálásában (szegény pici Hitsugaya taichout ha nem épp taperoltam akkor a melleim közt utazott vagy táncolt a buliban és remekült ment neki a Kyo-imitáció meg egyéb táncmozdulatok xD, még jó hogy nem én molesztáltam egyedül, akkot hülyébben éreztem volna magam, de persze akkoris csináltam volna xDDDD). Sajna, nem sajna akkora tankot hordtam minkét nap a lábamon hogy nemigen voltam a táncparkett ördöge. xD Afterparty elején még aktívkodtam, de igencsak hamar befáradtam és átadtam magam a Bleach-fangirlködésnek (mert az rulzik, Pink Spider megerősítheti! xD). De a háttérben nagyszerű zene szólt, volt pár dal amire felálltam volna a végére, de azok pont nem voltak. ^^" Viszont sajnálom hogy a Metronome Zetsubousanjára képtelen voltam megmozdulni, viszont jó volt hallgatni is a sok jó zenét a kellemes fangirlködésittas beszélgetések mellé. És igyekeztem szóba elegyedni mindenkivel akit felismertem hogy fórumos (meg mondjuk úgy mindenkivel xD), akit nem ismertem fel az köszönjön legközelebb rám! xD Ki kell használni az ilyen alkalmakat! ^_^ Vasárnap meg egy hulla is aktívabb volt nálam, főleg délután, de most úgy félig meddig kipihenve már jobban vagyok, csak hangom alig van. ^^" Nemtom mitől mehetett el. xD
Mindenesetre sok ilyet még! ^.^ A cosplayerek évről évre jobbak! *_* És remélem még sokan csináltak képeket és megosztják itt is! ^_~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 9:31 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi, te voltál a fekete-vöröshajú lány a babával? mert vasárnap asszem téged láttalak sétálgatni és a hátulkétcoff haj tök tetszett mert olyan volt mint a szörnyes animébe a csajnak, akinek most nem jut eszembe a neve, de az a+on adták... ok, ez nem volt túl értelmes. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 10:17 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Kry-chan wrote:
tenshi, te voltál a fekete-vöröshajú lány a babával? mert vasárnap asszem téged láttalak sétálgatni és a hátulkétcoff haj tök tetszett mert olyan volt mint a szörnyes animébe a csajnak, akinek most nem jut eszembe a neve, de az a+on adták... ok, ez nem volt túl értelmes. XD

Jah, az én voltam, ott zombultam át a folysókon mint egy kísértet vasárnap a plüsim társaságában. xD Hát egy másik animéből vettem a két copf ötletét (mindkét nap cosplayeltem Narutot, de crossoverben mindig két szereplőt egyben, nehogymár olyan egyszerű legyen xD). Nem a Blue Gender volt az? Abban is két copfja van a csajnak, és van benne sok bazinagy bogár. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 10:21 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igen, a Blue Gender-re gondoltam, köcce.^^
heh, nem vagyok annyira Narutos, mert időhiánys miatt folyton csak az első 5 részig jutok. XD sors vagy nem tudom...
a piros-bocifoltos rucid alapján próbáltam rájönni ki lehetsz, de nem ment...ha összevontad a kettőt akkor már értem. :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 10:31 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Kry-chan wrote:
Igen, a Blue Gender-re gondoltam, köcce.^^
heh, nem vagyok annyira Narutos, mert időhiánys miatt folyton csak az első 5 részig jutok. XD sors vagy nem tudom...
a piros-bocifoltos rucid alapján próbáltam rájönni ki lehetsz, de nem ment...ha összevontad a kettőt akkor már értem. :3

Bocifolt! xDDDDDDDDDDDDDDD LOL! Ezek után furábban nézek az Akatsukira! Vagy csak mi csináltuk furára (könnyen megeshet, rengeteg baj volt azzal a mintával, meg kellett volna kérdeznem a többi Akatsukist hogy ők hogy csinálták ^^"). Szóval az egy vörös felső lett volna. xD
Csak az első 5 rész Naruto? Pedig onnan lesz csak igazán jó a történet! ^_^ A tragikus Haku és Zabuza történet az én teljesen yaoimentességemet is megingatta, olyan csodás romantikus párocska. ^.^ Ha tovább néznéd egyszer akkor elő a zsepikkel. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 10:38 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

lehet, hogy jóra csináltátok, csak én nem ismerem és azért tünt furinak, de még kérdeztem is hgoy vajon melyik anime..de a lényegnek számító fejpántocska egyik másik bocisnál ott volt, így rájöttem. :3

höh..volt egy barinőm, ő teljes bleach és naruto fan volt(sasuke-naruto yaoimániás) annyi amv-t mutizott, hogy a narutos-sasukes részeket betéve ismertem, de a történetet csak ígérgette, aztán elment fősulira japán szakra és már nem ér rá. -_-'
De majd egyedül!^^ Leszedegetem-lejutubozom, mer már tényleg érdekel, ha ekkora a fantábor.
A Bleachet csak azért ismerem jobban, mert pinku minden talinál elcipeli a musicalt meg a képeit, és okítva vagyok! ( kupak-bijákuja lávülávü XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 11:06 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Kry-chan wrote:
lehet, hogy jóra csináltátok, csak én nem ismerem és azért tünt furinak, de még kérdeztem is hgoy vajon melyik anime..de a lényegnek számító fejpántocska egyik másik bocisnál ott volt, így rájöttem. :3

höh..volt egy barinőm, ő teljes bleach és naruto fan volt(sasuke-naruto yaoimániás) annyi amv-t mutizott, hogy a narutos-sasukes részeket betéve ismertem, de a történetet csak ígérgette, aztán elment fősulira japán szakra és már nem ér rá. -_-'
De majd egyedül!^^ Leszedegetem-lejutubozom, mer már tényleg érdekel, ha ekkora a fantábor.
A Bleachet csak azért ismerem jobban, mert pinku minden talinál elcipeli a musicalt meg a képeit, és okítva vagyok! ( kupak-bijákuja lávülávü XD)

xDDDDDDD
Akkor az Akatsukit átnevezzük hivatalosan is, mostmár ők a vörös-fekete tehenek gonosz egyesülete. xD
Nézd, jó az (fillermentesen xD), főleg az eleje (chuunin vizsga!!!!! *_*). És főleg Gaara...... =^_^= (Meg az a pici 9 éves Gaara cosplayer kisfiú szombatom! A con fénypontja számomra! *pedofil néni* xDDDDDD)
Hjajj, kéne Bleach musicalt nézni, most hogymár van Matsumoto is. *vérmes MatsumotoxHitsugaya fangirl* Vagy inkább idő kéne hogy nézhessem. ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 11:08 am 
Elite Member

ooh Tenshi a hajad tényleg nagyon király volt...! nem voltam benne biztos h te voltál így nem mentem oda,de majd legközelebb lerohanlak! :twisted:
amúgy rengeteg Naruto-s cosplay volt...tavaly ugyanez volt az Inyasha-val...na mind1! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 May 07 Mon, 11:30 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Zakuro wrote:
ooh Tenshi a hajad tényleg nagyon király volt...! nem voltam benne biztos h te voltál így nem mentem oda,de majd legközelebb lerohanlak! :twisted:
amúgy rengeteg Naruto-s cosplay volt...tavaly ugyanez volt az Inyasha-val...na mind1! ^^

xD Jajj köszönöm, igyekeztem. (A szombati frizurámért pedig Jude felelős! ^_^ *ez itt a reklám helye*) Rohanj le nyugodtan, majd mindig igyekszem feltűnő lenni! xDDDDD Bár egyesek szerint ehhez igyekeznem nem kell. ^^"
Jah, mindig sok a Naruto, hivatalosan pont annyi volt mint a Bleachcosplay, de sokan nem neveztek, meg sokan csak vettek fejvédőt és abban rohangáltak. (Nekem csinálták, mert olyan amilyen nekem kellatt volna olyat nem láttam sehol. ^^") Túl populáris lett mert már megy magyarul is (valóban ugyanaz az effekt mint az Inuyashával), ez van. xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour