nyah most értem haza -igeeen a főváros odébb van, vonatoznom kellett
nekem nagyon tetszett az együttes, szal be kell vallanom rosszabbra számítottam. ők maguk, a bandatagok viccesek voltak, pláne amikor monaával vadásztuk őket h foto-foto xD
apropó sok emberkével talkozhattam végre megint, szal nem csak fórumnickként ismerek megint sok embert hanem.... tokubei szavaival élve "fizikai testet" és mellé tok képzelni
szal társaság ok volt, habár visszaúton megkaptam h vhogy ingerlékeny voltam aznap... öhm.. lehet xD nemtom, meg persze a szokásos üres rágalmak h néha beszólogatok meg a többi hüjeség, pedig mindenki tudja h csendes vok, aki csak elemózgat a sarokban satöbbi. ... ... na mind1, én sem bírom ki röhögés nélkül
külön köszönet a coolos sapiért an!!!! és nyugodj meg.. a köv alkalommal már nem kapod vissza ha addig nem szerzek magamnak :B rem megnyugodtál most
őőő igen, afterparty: meg kell hagyni nekem az is bejött, habár nemtom.. körülöttem ülők ezt lehet másképp gondolják, de ha fave szám volt akkor bitti benn pörögtem, de azzal csak annyi volt a gáz h hamar vége lett (T_T) még mehetett vna 1-2 órát simán
és végül: fotók

őőő szal most tanulok meg minden -igazából hazaérve beláttam h k*csög aki ilyenkor alszik

meg uncool is tehát én nem teszem- de poént félretéve vagy estére felrakom vagy hnapi nap folyamán kerül fel a blogra sok kommenttel as usual.. sé valszeg itt már szűrni is fogok (több mint 100 kép LOL)
summa summárum (<- csakhogy műveltnek láccak :p) én jól éreztem magam.. rem azért lesz még esély partikra a közel jövőben, vagy ha ilyen nagy rendezvényekre nem is (nem eccerű leszervezni meg minden) de gótloli piknikekre igen!