Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 3:46 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 22 Sun, 4:02 pm 
Forum Addict

Jó szórakozást mindenkinek.:333

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 22 Sun, 4:32 pm 
Elite Member

Chim,Bálint nem jön. sztem a suli miatt! de én ott leszek! :twisted: XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 22 Sun, 5:34 pm 
Elite Member

No, én most indulok before-partyzni, szóval aki nem jön, az hiányozni fog, aki jön, azzal meg úgyis találkozom majd ^^

Profile  

Post subject: kyaaa~
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 2:36 am 
Newbie

Kyaaaaa~ XD
szuper volt a koncert, nagyon kedvesek voltak a tagok, óriási ötletesen bevonták a közönséget a mókába (közös tánc és éneklés), egyszerűen nem tudok hova lenni :))

Itt http://kep.tar.hu/diplogoth/50465022#2
van pár kép, amelyek némelyike elég.. gyatrára sikerült (vagy a blendém koszos vagy a por száll vagy is-is), de van pár jól elkapott. Hell yeah. Flash rulz.

Remélem mindenki olyan jól mulatott mint mi Rufio-samával. Illetve van, aki még mulat, lévén az afterparty négyig tart ^___^;

Mindenkinek lavülavü : 3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 7:54 am 
Elite Member

Heheheheheeee! :lol:
Marha jó volt!! Tudtam,hogy jó lesz,de még annál is jobb volt! Csatlakoznék az előttem szólóhoz^^
Remélem felébred a nép és megtudhatom milyen volt az afterparty.Bár most halál kómás vagyok, a tegnap este/ma reggel TÖBBSZÖRÖSEN megér bármilyen alváhiányt! XDDDDDDDDDD
Képeket én is rakok fel miest lesz egy kis időm.De most ideje elpályázni a suliba... :shock:
JAJJ ANNYIRA JÓÓÓ VOLT!!!!! Ah...elleszek ezzel egész hééten!! 8) :lol: 8)
És tovább és tovább^^ *.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 8:21 am 
oshare booty
oshare booty

nyah most értem haza -igeeen a főváros odébb van, vonatoznom kellett
nekem nagyon tetszett az együttes, szal be kell vallanom rosszabbra számítottam. ők maguk, a bandatagok viccesek voltak, pláne amikor monaával vadásztuk őket h foto-foto xD
apropó sok emberkével talkozhattam végre megint, szal nem csak fórumnickként ismerek megint sok embert hanem.... tokubei szavaival élve "fizikai testet" és mellé tok képzelni :beaten:
szal társaság ok volt, habár visszaúton megkaptam h vhogy ingerlékeny voltam aznap... öhm.. lehet xD nemtom, meg persze a szokásos üres rágalmak h néha beszólogatok meg a többi hüjeség, pedig mindenki tudja h csendes vok, aki csak elemózgat a sarokban satöbbi. ... ... na mind1, én sem bírom ki röhögés nélkül :laugh:
külön köszönet a coolos sapiért an!!!! és nyugodj meg.. a köv alkalommal már nem kapod vissza ha addig nem szerzek magamnak :B rem megnyugodtál most
őőő igen, afterparty: meg kell hagyni nekem az is bejött, habár nemtom.. körülöttem ülők ezt lehet másképp gondolják, de ha fave szám volt akkor bitti benn pörögtem, de azzal csak annyi volt a gáz h hamar vége lett (T_T) még mehetett vna 1-2 órát simán
és végül: fotók :D őőő szal most tanulok meg minden -igazából hazaérve beláttam h k*csög aki ilyenkor alszik :beaten: meg uncool is tehát én nem teszem- de poént félretéve vagy estére felrakom vagy hnapi nap folyamán kerül fel a blogra sok kommenttel as usual.. sé valszeg itt már szűrni is fogok (több mint 100 kép LOL)
summa summárum (<- csakhogy műveltnek láccak :p) én jól éreztem magam.. rem azért lesz még esély partikra a közel jövőben, vagy ha ilyen nagy rendezvényekre nem is (nem eccerű leszervezni meg minden) de gótloli piknikekre igen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 8:31 am 
Forum Fanatic

Nah, én is írok ide mán valamit. xD

Én bevallom, maga a zenekar jól nyomta, én meg próbáltam beleélni magamat, de nem igazán sikerült, mivel a számokat se ismertem ugyebár, én meg ilyen helyzetben nem nagyon tudom élvezni a cuccost. De azér' korrektül játszottak, volt kis közönségmozgatás, sz'al tipikus indies vk, király. ^^

Most a rendezvény "szocializálódós" jellege jobban bejött, találkoztam pár tökjó arccal, akiket eddig csak fórumról / msn-ről / még onnan se ismertem, ami jó volt!! ^__^ (meg a többiekkel is király volt beszélgetni)

Az afterparty részbe most nem nagyon kóstolgattam bele, csak néhány "kötelező" szám erejéig, az se volt rossz. Csak kár hogy hamar vége szakadt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 10:45 am 
Newbie

Huh , hát ez az este hatalmas volt...
Elejétől a végéig zúztam két jó barátommal, és most itt ülök gép elött még mindig hulla fáradtan szal megyek is mindjárt vissza aludni^^ :beaten:

Az együttes elég fasza volt, csak épp énse ismertem egyetlen egy számot se, és így kevésbé volt élvezhetőbb. Az afterartyban meg nem kellett csalódnom, hál égnek le lett adva több kedvenc számom is, és nekem az a teljes boldogság ilyenkor ^^

Két hét múlva meg jön a con utánni afterparty, és azt is nagyon várjuk már ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 11:01 am 
Forum Expert
Forum Expert

Kidobott már engem is az ágy. Basszus, nekem ez volt az első ilyen koncertem, és nagyon jól éreztem magam!!! Igaz, nem ismertem egy számot se, de azért hamar belejöttem...Anyám, az együttes olyan édes volt, de tényleg, főleg Rai...na persze, ő állt hozzám a legközelebb, meg jól meg is bámult. Nah...aztán meg jó sokat írt a CD-borítómra, csak nem t'om, hogy mit. De a lényeg, hogy van má' dedikált CDm!!! YAY!!!! :lol:

A társaság is nagyon jó volt, belefutottam egy-két ismerős arcba, meg jópár fórumozóba, akiket soha se láttam még. Jahj de jó is volt...úgy visszamennék!!!

Az after is nagyon bejött, bár én még bírtam volna egy-két órát, pedig totál szétráztam magam a Robust Conviction-re. Asszem még most sincs a helyén minden belsőségem. :roll:
Remélem, a SakuraCon afterparty is meglesz ilyen sugoi, már teljesen be vagyok sózva, mint a békacomb.

Gyakrabban is összeugorhatnánk egy-egy ilyen partyra vagy mi a szösz...Nagyon jó arcokkal találkoztam, tényleg tuti volt!

Külön köszönöm Kane-channak és az anyukájának, hogy fuvaroztak, nélkülük még most is a 923-as busz megállóját keresném. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 11:49 am 
Official Cheerleader

nah, csatlakozom én is; a koncert valami eszetlen jó volt. igazából, mivel nem ismertem a számaikat inkább az afterpartyt vártam, de annyira jól adták elő magukat, hogy nem lehetett nem élvezni. meg hiányzott már ez a jó kis v-kei feeling, de nagyon; úgyhogy én duplán jól éreztem magam.
a visual-paraparával meg olyan szinten belopták magukat a szívembe, hogy koncert után rögtön húztam is cd-t szerezni xD (ami thx to ji-chan :heart: soron kívül dedikálva is lett :beaten: )
afterpartyn is ment egy csomó kedvenc, amire lehetett tombolni, de ez valahogy most nem volt az igazi, de így meg legalább társaloghattunk a szögedi bagázzsal :grin:
de a lényeg, hogy úgy cakummpakk zseniálisan jó volt az este; ezer csók a szervezőknek ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 12:11 pm 
oshare booty
oshare booty

megumi wrote:
szögedi bagázzsal :grin:

hóóólly! ezek mi vagyunk :pinky2: *büszkén megismeri magát XD*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 1:33 pm 
Official Cheerleader

pszabi wrote:
megumi wrote:
szögedi bagázzsal :grin:

hóóólly! ezek mi vagyunk :pinky2: *büszkén megismeri magát XD*

hogy te milyen ügyes kis pszabi vagy :pinky2: XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 1:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

amm, komolyabb nyilatkozatot majd később, ámos vagyok, a nyakam sérült, estébé :sweatdrop: de az együttesnek minden tiszteletem.

ps. jók a képek, köszönjük!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 2:12 pm 
Elite Member

Nagyon jó volt a koncert :heart: A dalok tetszettek, az együttes is jól adta, perfekt... Az ismeretlen számok probléma sem jött elő, meghallgattam párszor amit Case feltöltött, és itt-ott még a szövegre is sikerült emlékezni 8)
Eredetileg nem is akartam fényképezni (:drop2:), de szerencsére ott volt mellettem Miisha, aki vállalta a fotós szerepét: klikk!
(Gigeshare: lejjeb kell görgetni picit a lefelé mutató kék nyílig. Ott az aláhúzott vastagbetűs rész kiírja, hány másodpercig kell várni, amíg megjelenik a letöltési link pl. A continuation link leading to the download page will appear in 48 seconds. Utána a megjelenő Continuation Link felirara klikk (közvetlenül a nyíl fölött van, kiemelés nélkül ^^"). Következő oldalon megint van kék nyíl, arra klikk, és lehet tölteni.)

Ha gigeshare nem müxik, vagy vki csak megnézné: egyesével

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Last edited by mana on 2007 Apr 23 Mon, 3:05 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 23 Mon, 2:52 pm 
VIP Member

^ Ööm megkérdezhetem, hogy innen hogyan kell letölteni? ^^"

Nekem is nagyon tetszett, eszméletlen aranyosak voltak mind, remélem hamar jönnek megint! :boogie:
Az afterparyt most nem kommentelném, nekem annyira nem jött be, majd legközelebb. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 195 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour