Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 6:16 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Doll wrote:
pszabi wrote:
haha XD akkor nem vok egyedül
aszittem a fenbolysághoz írsz :D

A fanboysággal semmi bajom... csak Koga ne sikoltozzon mellettem, mert le lazacozom! XD Én tőlem imádhatja Mana csirke lábait is! XD
btw, sztem a fanboyság sokkal tűrhetőbb mint a fangirlség...lásd: múltkori fókusz adás Tokio Hotel Magyarországon riport... >___>

Éééén?? Mint fanboy? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:15 pm 
oshare booty
oshare booty

Koga wrote:
Éééén?? Mint fanboy? o.O

hát a gazés sikoly után.. már ne is tagadd
cépen feküdj le és mondogasd h "három, Három, HÁROM"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Doll wrote:
lásd: múltkori fókusz adás Tokio Hotel Magyarországon riport... >___>

MITLÁSSAK AZON?! X'D X'D X'D X'D *ok, kiment, nem bírja röhögéssel*
mivan? h jönnek ők ide?
kik ők?
nem is hallottam még őket XP
és FÓKUSZ XD
boccs de ezen télleg .. anyám már lentről kérdezi h min röhögök ennyit xD (ez.. mint derült égből yura-sama)

de h on: fenbolyok persze h jobbak.. alap... én is ez vok.. és a japó fenbolyok, nah azok aztán ott vannak :D:D teremtés koronái ésatöbbi :beaten:

Addig örülj amíg nem hallottad! hál égnek az osztálytársaim is elkapcsolják a suliban a tv-t! XD
Mi bajod a fókusszal? csak egy... "kicsit" hatás vadász... ezzel nincs semmi baj! :roll:
no ez mán off... de se baj!^^"""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:18 pm 
oshare booty
oshare booty

Doll wrote:
Mi bajod a fókusszal? csak egy... "kicsit" hatás vadász... ezzel nincs semmi baj! :roll:

nemtom, nem köt le... nemtom mért... :D
majd adjanak a japán fenbolyokról.. akkor nézem :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Doll wrote:

nemtom, nem köt le... nemtom mért... :D
majd adjanak a japán fenbolyokról.. akkor nézem :D

Múltkor volt nem tom melyik adón egy parapara verseny, és volt külön férfi kategória is ha jól emlékszem!^^
Sajnálom de nem láttalak ott! Pedig tudom, h mennyire szereted a táncszőnyeget, onnan meg csak egy lépés és parapara! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:26 pm 
oshare booty
oshare booty

Doll wrote:
Sajnálom de nem láttalak ott! Pedig tudom, h mennyire szereted a táncszőnyeget, onnan meg csak egy lépés és parapara! XD

jó h mondod XD azt is kellene csinálni *msot már nem beteg*
csaaaak.. ki kell aput rúgni a gép elől :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
Doll wrote:

jó h mondod XD azt is kellene csinálni *msot már nem beteg*
csaaaak.. ki kell aput rúgni a gép elől :D

Hát hajrá! :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hehh, fenbojság... Értelemszerűen nem tudok hozzászólni a témához, viszont a fengörlizmust behatóan ismerem, mivel jómagam is erőteljesen szenvedek benne. XDDD Igaz, egyetlen emberre élem ki, és ez Tetsu (a Merry-féle égimeszelő, parabola antenna fülű, lóarcú csontrakéta... na de állj, van itt olyan ember, aki ezt nem tudja? =D). Érdekes, hogy egyébként totálisan hidegen hagynak az úgynevezett "bishounen" bandák, elintézem őket egy legyintéssel, oszt jóvan. Meg nem szokásom random szépbácsikra rágerjedni. o_O Szóval ez nálam egy kivételes eset, meg ez a fengörlizmus se épp normális (már ha létezik olyan, ebben a műfajban XDDD), mert én imádatom tárgyát előszeretettel alázom orrbaszájba (fülbe...főképp fülbe XDDD), de szívem minden csepp szeretetével teszem ezt. XD És egyébként se izgat, ha valaki neadjisten negatív jelzőkkel illeti, mert az engem hol érdekeljen, nem vagyok az a típus, aki ezért rávetődik a másik illetőre, hogy átharapja a torkát, és gargarizáljon a vérével. Viszont... Ha dícsérik, leereszkedik a lila köd, és rögtön ki kell nyilvánítanom a birtokviszonyokat. ^^" *tudja magáról, hogy gáz*
De ez egy érdekes dolog, mert azért általában nagyon szépen tudom magam konszolidálni nyilvánosan (a szűk baráti kör bezzeg megkapja telibe, de ők megszokták, vagy kiröhögnek, vagy csak annyit mondanak, hogy jóóóóvan. XD). Meg maga a fengörlizmus se zavar bizonyos határokon belül, tehát felőlem lehet nyálat verni, meg virtuálisan házasságot kötni, magasról, nagy ívben le. Csak azt utálom, ami koncerteken megy, ha az elvakult fenmuffok a fülembe visnyognak, vagy beleapplikálják a könyöküket a vesémbe. Na azt NEM szeretem. -.-"
Hmhm, és az is fura, hogy le tudok vágni elég cifra dolgokat Tetsura, viszont volt alkalmam találkozni vele személyesen, és ott meg nem éreztem azt, hogy hűűű, meg haaa, nem döntöttem be székestől az asztal alá a meet & greeten, pironkodva közöltem vele, hogy ő a kedvencem az együttesből, kaptam egy édes mosolyt cserébe, és ennyi. Persze kinn azért nyüfögtem egy sort a csajoknak, de nem hiperventilláltam, nem tört fel gejzírként az orrom vére, meg nem dőltem ki, mint a rohadt nád. o___O
Szóval nincs semmi baj szerény véleményem szerint ezzel a jelenséggel, csak nem szabad átesni a ló (XDDDDDD akik ismernek, tudják, most min röhögök) másik oldalára.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szerintem te már átestél a LÓN XDDDDDDD

on: addig engem nem zavar, amíg nem emelkedik infantilis magasságokba a dolog, pl. a tipikus jelenség: "Józsi a Csíkos Nadrág nevű bandából, ahh, olyan sekushi! a kedvencem a Poros Utca nevű dvd-jükről az, amikor épppen jobbra lép, és látszik a nadrágja rojtja! Jaj, én mindig sírok a dvdken, amikor a lassú számokat játsszák!!!"-szint. úgy gondolom, az első a zenei háttér, tisztelet és a megbecsülés, és csak azután jöhetnek az ilyen külcsínnel kapcsolatos dolgok. de persze azok is mértékkel, ahogy mondtam.(nem feltétlenül csak a külcsín-fengörlitisz lehet zavaró; úgy gondolom, ha az ember egy bandából valakit nagyon "szeret", hiába, de valahol meg kell szabnia a hátart, legalább a publikum előtt, mert nem mindenki számára egyenértékű a dolog. ezért lehet zavaró is az ilyesmi.)

(lebutított magyarázat: hiába szép egy zenekar, ha a zenéjük nem metszi az én preferenciáimat, lásd Fatima.)

(nyilván a szájhabzás privát beszélgetésekben nem mindig jelent akadályt, ilyenkor 99%-ban csak viccelünk a túlzott orrvérfakasztással.)

bocs a hülye példákért. :beaten:

egyébként én most látványosan kezem-lábam töröm Imaiért (mint ez meglehetősen látszik), de ismétlem magam: leginkább azért, mert zseniálisan, betegen jó zenész, és olyan karizmája van, hogy nem tudok mellette szó nélkül elballagni *w*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:18 pm 
Elite Member

:lol: :lol: :lol:
Nem tudom,mi ilyen vicces,talán csak késő van de 3álló percig röhögtem Jude hozzászólásán.Ami tök pozitív.Kevés emberen nevetek,de rajtuk nagyon! :lol: Tetszik a szóhasználatod,és egyetértek.
off:miért van az,hogy a topicban még nem látom az újabb hsz-t de ha írom a post-ot már igen.(nem az idő miatt,mert direkt visszaléptem és újra megnyitottam és még mindig nem volt ott,viszont így meg látom Chimaera replyét!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Judeon ki nem visít, kérem? XD

(egyébként nem tudom, mi lehet a probléma, sajnos O_O;; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:49 pm 
oshare booty
oshare booty

Salvage wrote:
off:miért van az,hogy a topicban még nem látom az újabb hsz-t de ha írom a post-ot már igen.(nem az idő miatt,mert direkt visszaléptem és újra megnyitottam és még mindig nem volt ott,viszont így meg látom Chimaera replyét!)

mert épp közben postolták sztem (^^)""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:49 pm 
Forum Fanatic

Nah, én most túlontúl fáradt vagyok, hogy mindezt végigolvassam, úgyhogy inkább csak idézek. :lol:
Mona wrote:
Én speciel ha valakiért nagyon meg vagyok halva eszembe sem jut hogy mesztelenül hemperegjek vele egy olajjal feltöltött kádban viszont annál inkább hogy de jó lenne így kinézni.. ezekben a durvajó ruhákban, ezzel az iszonyatosan komoly arccal stb. Minden más meg már a mese része ami ha magával ragad akkor már teljesen megállíthatatlan a rajongás mértéke.

Nah, szóval így. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:51 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Nah, én most túlontúl fáradt vagyok, hogy mindezt végigolvassam, úgyhogy inkább csak idézek. :lol:
Mona wrote:
Én speciel ha valakiért nagyon meg vagyok halva eszembe sem jut hogy mesztelenül hemperegjek vele egy olajjal feltöltött kádban viszont annál inkább hogy de jó lenne így kinézni.. ezekben a durvajó ruhákban, ezzel az iszonyatosan komoly arccal stb. Minden más meg már a mese része ami ha magával ragad akkor már teljesen megállíthatatlan a rajongás mértéke.

Nah, szóval így. xD

nah jellemző XD
bár gonoc kérdés de accunál is ez a helyzet nálad? :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:52 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
bár gonoc kérdés de accunál is ez a helyzet nálad? :twisted:

Atsushinak nem vagyok fanboya, csak tetszik a hangja. xDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour