Hehh, fenbojság... Értelemszerűen nem tudok hozzászólni a témához, viszont a fengörlizmust behatóan ismerem, mivel jómagam is erőteljesen szenvedek benne. XDDD Igaz, egyetlen emberre élem ki, és ez Tetsu (a Merry-féle égimeszelő, parabola antenna fülű, lóarcú csontrakéta... na de állj, van itt olyan ember, aki ezt nem tudja? =D). Érdekes, hogy egyébként totálisan hidegen hagynak az úgynevezett "bishounen" bandák, elintézem őket egy legyintéssel, oszt jóvan. Meg nem szokásom random szépbácsikra rágerjedni. o_O Szóval ez nálam egy kivételes eset, meg ez a fengörlizmus se épp normális (már ha létezik olyan, ebben a műfajban XDDD), mert én imádatom tárgyát előszeretettel alázom orrbaszájba (fülbe...főképp fülbe XDDD), de szívem minden csepp szeretetével teszem ezt. XD És egyébként se izgat, ha valaki neadjisten negatív jelzőkkel illeti, mert az engem hol érdekeljen, nem vagyok az a típus, aki ezért rávetődik a másik illetőre, hogy átharapja a torkát, és gargarizáljon a vérével. Viszont... Ha dícsérik, leereszkedik a lila köd, és rögtön ki kell nyilvánítanom a birtokviszonyokat. ^^" *tudja magáról, hogy gáz*
De ez egy érdekes dolog, mert azért általában nagyon szépen tudom magam konszolidálni nyilvánosan (a szűk baráti kör bezzeg megkapja telibe, de ők megszokták, vagy kiröhögnek, vagy csak annyit mondanak, hogy jóóóóvan. XD). Meg maga a fengörlizmus se zavar bizonyos határokon belül, tehát felőlem lehet nyálat verni, meg virtuálisan házasságot kötni, magasról, nagy ívben le. Csak azt utálom, ami koncerteken megy, ha az elvakult fenmuffok a fülembe visnyognak, vagy beleapplikálják a könyöküket a vesémbe. Na azt NEM szeretem. -.-"
Hmhm, és az is fura, hogy le tudok vágni elég cifra dolgokat Tetsura, viszont volt alkalmam találkozni vele személyesen, és ott meg nem éreztem azt, hogy hűűű, meg haaa, nem döntöttem be székestől az asztal alá a meet & greeten, pironkodva közöltem vele, hogy ő a kedvencem az együttesből, kaptam egy édes mosolyt cserébe, és ennyi. Persze kinn azért nyüfögtem egy sort a csajoknak, de nem hiperventilláltam, nem tört fel gejzírként az orrom vére, meg nem dőltem ki, mint a rohadt nád. o___O
Szóval nincs semmi baj szerény véleményem szerint ezzel a jelenséggel, csak nem szabad átesni a ló (XDDDDDD akik ismernek, tudják, most min röhögök) másik oldalára.
|