unatkozom... megnézem a see no evil-t. Biztos baromi szar de cserébe eltelik közben 90 perc:

. Animézni képtelen vagyok. Tegnap fejeztem be a Honey and Clover-t aztán rögötn utánna néztük meg a H&C mozifilmet. Úgyhogy most kell egy kis nyugi

(úgy értem valami értékelhetetlen szar

)
látom minden normális ember kinn van a szabadban. vagy suli.. vagy meló. hmm ... nem jó ennyire elkényeztetettnek lenni... nyáron nincs itt senki
EDIT: a see no evilt senki ne nézze meg. Ha valakitől ezt kapjátok ajándékba az az ellenségetek. Akkor szar hogy én ilyet még nem láttam.
Próbál szakítani a szokásos mai horror klissével ..szóval itt nem tinik vannak..hanem börtöntöltelékek. De basszus a börtöntöltelékeket 21 éves tinik játszák. nagyon ciki. Minden hangot effektet túljátszanak. Ha valaki elesik akkor 10 másodpercig recsega a csontja ..ha valkinek kinyomják a szemét még akkor is cuff-cuff hang árad a hangfalakól amikor már rég teljesen más vana képernyőn. Ráadásul olyan zsenik voltak.. hogy úgy gondolták beújítanak azzal hogy ha valami gusztustalan dolgot mutatnak akkor a "DAM-DAM" zene mellé lájtosan bevágnak öklendezés hangokat.
Amúgy az egész film egy kiégett szállodában játszódik ahova fiatal sitteseket visznek ..mert ha kitakarítják egy hónappal előbb szabadulnak. De a szállodában van egy 3 méteres marcona alak (KANE alakítja a híres(?) wwe pankrátor) aki testépít, zavarosan dúdolgat magában a kis szabadidejében pedig kampós láncokkal b*sz meg fitala lányokat fiúkat majd kinyomja a szemüket.
Ami pozitívum hogy a gusztustalan részek azért meg kell hagyni ötletesek. Csavar nincs a filmben mert azt az első 5 perctől kb lehet tudni. Ellenben a ksicsaj akit egy sintértelep kinyitása és az állatok elengedése miatt ültettek le. Nos őt kutyák zabálják fel ami nekem abszolút megfelelt. Volt még benne egy nyilt törés ami jó volt ellenben a szereposztás alatt szánalmas Mtv hip-hop szólt.
Ennyi.. Az egyetlen jó dolog a szar filmekben hogy sokat lehet róluk írni