Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:01 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 05 Thu, 10:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

children of man-re azt mondják jó film. most töltöm. kiváncsi vagyok rá.

EDIT: na elkezdtem nézni. Nem akartam azzal kezdeni az egészet hogy az egyik legfrissebb Trent Reznor intrjúban olvatsam hogy ő nagyon ajánlja a filmet, mivel napok óta csak a NIN-ről tudok posztolni.

De bejötta a dolog :) Alapvetően egy remek disztópikus ( :) ) film. Közeljövő meg minden. Mondhatnánk hogy a Year Zero innen lopott minden ötletet ától cettig. persze ez nem igaz mert a film annyira nem régi.

Az viszont biztos h ezer éve nem talált el így fim.. ami a mostani hangulatomat illeti. Ajánlom mindenkinek

Edit: Megnéztem. Ez a film mindenkinek kötelező!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 09 Mon, 3:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Grindhouse kikerült a netre. Akit érdekel, jó vadászatot.

EDIT: A marvel szuperhősök moziadaptációi közül az egyik nagyon árnyékban maradt pedig minőségében nem különbözik a többitől. Jó a pókember az más tészta.. most a harmadik rész majdnem 3szor drágább mint a világ legdrágábban forgatott filmje.
Na mindegy aki szereti a Marvel cuccait (DC comix die!!!) az nézze meg a Punisher-t. Nálunk Megtorló címen volt képregény kb 10 évvel ezelőtt, pókember mellékletként. Az hogy a mozinka mi lett a magyar címe..nos ismerve magyarításokat (sztárom a párom omg lol) csak remélni tudom hogy ugyenez.. és nem bosszúálló gyilkos, vagy a koponyás pólós ember vagy mondjuk a bosszú árnyékában :)

nézze meg aki szuperhős buzi. Én nagyon régen láttam moziban szal most azzal múlatom az időt. John Travolta rlz xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 12:29 am 
Site Admin

Mona wrote:
DC comix die!!!

yesss!! :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 6:38 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
Mona wrote:
DC comix die!!!

yesss!! :grin:

ó, hogy az a hatvantalpú, szőröslábú marsi pillangó szakadna rátok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 10 Tue, 6:59 am 
Site Admin

megumi wrote:
ó, hogy az a hatvantalpú, szőröslábú marsi pillangó szakadna rátok

rá gondolsz? :pinky2:

Image

:heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 11 Wed, 2:28 pm 
Site Admin

Quote:
Horrorban támad fel az X-Akták
április 10. kedd 16:16
[Cinematrix]
Már tárgyalnak a második X-Akták-filmről, árulta el a Scully ügynököt játszó Gillian Anderson az Empire Online filmes magazinnak. Az új egészestés epizódról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy x-aktás horrorepizód lesz. Bár már korábban is jelentek meg híresztelések a folytatásról, ezúttal Chris Carter, a sorozat kiötlője és David Duchovny nyilatkozatai is megerősítik a hírt.

Az első X-Akták-mozi 98-ban készült, ebben Mulder és Scully egy titokzatos robbantás ügyében nyomozott, és a szálak egy földönkívüliekkel kapcsolatos összeesküvéshez vezettek. A sorozat négy évvel később, 2002-ben zárult le.

harr-harr!!!! :bluegrin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 13 Fri, 11:47 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

unatkozom... megnézem a see no evil-t. Biztos baromi szar de cserébe eltelik közben 90 perc: :) . Animézni képtelen vagyok. Tegnap fejeztem be a Honey and Clover-t aztán rögötn utánna néztük meg a H&C mozifilmet. Úgyhogy most kell egy kis nyugi :D (úgy értem valami értékelhetetlen szar :) )

látom minden normális ember kinn van a szabadban. vagy suli.. vagy meló. hmm ... nem jó ennyire elkényeztetettnek lenni... nyáron nincs itt senki :D

EDIT: a see no evilt senki ne nézze meg. Ha valakitől ezt kapjátok ajándékba az az ellenségetek. Akkor szar hogy én ilyet még nem láttam.
Próbál szakítani a szokásos mai horror klissével ..szóval itt nem tinik vannak..hanem börtöntöltelékek. De basszus a börtöntöltelékeket 21 éves tinik játszák. nagyon ciki. Minden hangot effektet túljátszanak. Ha valaki elesik akkor 10 másodpercig recsega a csontja ..ha valkinek kinyomják a szemét még akkor is cuff-cuff hang árad a hangfalakól amikor már rég teljesen más vana képernyőn. Ráadásul olyan zsenik voltak.. hogy úgy gondolták beújítanak azzal hogy ha valami gusztustalan dolgot mutatnak akkor a "DAM-DAM" zene mellé lájtosan bevágnak öklendezés hangokat.

Amúgy az egész film egy kiégett szállodában játszódik ahova fiatal sitteseket visznek ..mert ha kitakarítják egy hónappal előbb szabadulnak. De a szállodában van egy 3 méteres marcona alak (KANE alakítja a híres(?) wwe pankrátor) aki testépít, zavarosan dúdolgat magában a kis szabadidejében pedig kampós láncokkal b*sz meg fitala lányokat fiúkat majd kinyomja a szemüket.

Ami pozitívum hogy a gusztustalan részek azért meg kell hagyni ötletesek. Csavar nincs a filmben mert azt az első 5 perctől kb lehet tudni. Ellenben a ksicsaj akit egy sintértelep kinyitása és az állatok elengedése miatt ültettek le. Nos őt kutyák zabálják fel ami nekem abszolút megfelelt. Volt még benne egy nyilt törés ami jó volt ellenben a szereposztás alatt szánalmas Mtv hip-hop szólt.

Ennyi.. Az egyetlen jó dolog a szar filmekben hogy sokat lehet róluk írni ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 5:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ez a nyomorék lesz a Prince of persia film főszereplője :(

http://www.gamer365.hu/album.php?id=6206

az hogy a hitman filmben ki alakítja 47-et azt meg sem merem mutatni :(

szerintem teljesen kár videojáték adaptásiókat csinálna ha ilyen nyomorékok at találnak csak meg... ha nem uwe boll rendezi akkor meg a színészek kiábrándítóak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 6:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
ez a nyomorék lesz a Prince of persia film főszereplője :(

http://www.gamer365.hu/album.php?id=6206

az hogy a hitman filmben ki alakítja 47-et azt meg sem merem mutatni :(

szerintem teljesen kár videojáték adaptásiókat csinálna ha ilyen nyomorékok at találnak csak meg... ha nem uwe boll rendezi akkor meg a színészek kiábrándítóak.

Ki ez a POP-os... ömmm... úriember? o_O

Ha valaki teheti, menjen el a Titanic-ra, s nézze meg Antal Nimród új filmjét helyettem is - és informáljon hogy sikerült! Kösszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 7:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez? o.O" Mond, hogy csak viccelsz. v_v

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Bíborhold wrote:
Ez? o.O" Mond, hogy csak viccelsz. v_v

Nem viccelek :( Nem tom ki ő. Nem nézek se sorozatokat, annyira moziba se szeretek járni - meg amúgy is néniket, s nem bácsikat szoktam szemügyre venni. Mondd el ki ő? Vagy honnan kellene ismernem? Plííz! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:49 pm 
Site Admin

Ha ez valakit megnyugtat, nekem szintén fogalmam sincs, hogy ki az az emberke. Söt, egyáltalán a Prince Of Persia-ról is csak annyit tudok, hogy valami játék, és egyszer valahol, valami boltban mintha láttam volna valami plakátot x éve, ami azt hirdette. fú, tök ciki vagyok, nem..? ;D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:50 pm 
oshare booty
oshare booty

hát min nőttél te fel ha nem a wolf3d-n és a prince-en? dos játékok rock!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 8:58 pm 
Site Admin

többek közt G.I.Joe-n és gombfocin. xD szamitogepes játékokat má' kiskororomban is zsigerböl utáltam. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Apr 16 Mon, 9:00 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
többek közt G.I.Joe-n és gombfocin. xD szamitogepes játékokat má' kiskororomban is zsigerböl utáltam. :beaten:

öh hát az se rossz.. nekem ha nem szgép akkó' inkább plüssmaci.. rúgni azt is lehet :beaten:
meg konzolok XD (btw azt is lehet labdaként kezelni)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour