Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 4:56 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:17 pm 
Official HobbitGirl

Kry-chan wrote:
Miért érzem úgy hogy feleslegesen dumálok? Mindig mindenki ugyanazt hajtogatja, igen én is, mert a kutya sem figyel arra amit a másik mond.
EZ az egész már annyira szánalmas a másikat hülyének a posztjait értelmetlennek titulálóba ment át, hogy szinte örülök hogy mindjárt megyek haza. Remélem sem Serenity sem Grail nem sértődött meg, nem azért írtam. A "keménymaggal" nem beszélgette annyit, a többiekkel jól éreztem magam. Pinkuékkal jót roptunk.^^

Ok, én itt most meguntam ezt az egészet, nem fogom elmondani mégegyszer azt, amit eddig mondtam, kurvajó mindnekit figyelembe vett diplomatikus hozzászólásokat nyomattam, de a türelmem véges, és kezdem unni, hogy azért, mert valakinek nincs igaza, akkor már rögtön jön a támadás hogy "jaj, nem figyelnek rám". Én pl figyelek mindnekire, és unom, hogy bekategorizálsz. Vannak itt olyan newbiek, akiknek semmi konfliktusa nincsen senkivel. ÉS pl pl itt van Jeanne C, aki most jött, először a könyves topicba írt, nem értettem vele egyet, de normálisan megbeszéltük, nem volt semmi konfliktus, nekem nagyon szimpi a leányzó. Pedig "newbie".
Egy-egy véleménykifejtés után mindenkiről meg lehet állapítani, hogy mennyire vitakompatibilis, illetve toleráns. Ha pedig valaki azt tapasztalja, hogy nem elég közkedvelt, akkor azon is gondolkodjon el, hogy esetleg rajta is múlott a dolog, és nem csak a másikra kell ujjal mutogatni. Ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:24 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

haaaagggyyáátok má' abba vazzzegg! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

abbahagyom. Nem kategorizáltalak beeeeeeeeeee!!! :shock: :shock: :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:29 pm 
Official HobbitGirl

Tokubei wrote:

Tudtam, hogy utálsz... :cry3: :wink: :smile1:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:36 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:

Az úriember a velejéig lecsupaszította azt, amit én mondani akartam volna, és egy olyan tömör ámde lényegretörő mondatba sűrítette, mely ellen kivetnivalóm nincs. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hehe...nem utálok én senkit...inkább nézzétek meg az új(?) penicillin pvt amiről írtam...(csak a vitátok lenyomta a topicot :) ) http://www.youtube.com/watch?v=qBGsmyyInvA

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:45 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:
hehe...nem utálok én senkit...inkább nézzétek meg az új(?) penicillin pvt amiről írtam...(csak a vitátok lenyomta a topicot :) ) http://www.youtube.com/watch?v=qBGsmyyInvA

Na, csakhogyvégre megnéztem. xD
Hát ez nagyon fasza volt!!! A hangulat, a szám, a vizuális része, nagyon egységes volt sztem. ...Olyan "lassan elsöprő". 8)
Az meg külön tetszik, hogy Hakuei nem megy rá az "átlag-visual" kinézetre, hanem valami "újat" próbál, és (szvsz) piszok jól áll neki!! :)

Na, most fel is keltetted az érdeklődésemet a többi Penicillin cuccos iránt, talán a gépemen is van, lol. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 9:14 pm 
Senior Member

És akkor most derült ki hogy mennyire nincs összekovácsolódva a csapat és hogy klikkekben vagyunk...már aki.. xD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 9:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szerintem meg még mindig nem, aki meg így gondolja, az így járt. *nagyonfáradtésnempostoltöbbetidemertúgyisfelesleges*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 9:46 pm 
VIP Member

Ehehe..
Én ezt az egészet már kibeszéltem magamból jó két hónappal ezelőtt. Megspóroltam magamnak a fáradtságot és nem húztam fel magam úgy, mint ahogy azt mindenki tette egy idő után. yay! XD

Kry-chan: magam részéről nem sértődtem meg, mert én is inkább kicsit kívülállónak sorolom magam. És ez most nem SoJ-fórum függő hanem közösségfüggő nálam általánosan. Zárkózottság néha rulz. ^^

Jahm ár nem emlékszem ki írta, de a newbie-nak elvileg nincs pejoratív értelme. Arra a n00b kifejezés való azt hiszem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 10:15 pm 
oshare booty
oshare booty

Serenity wrote:
Jahm ár nem emlékszem ki írta, de a newbie-nak elvileg nincs pejoratív értelme. Arra a n00b kifejezés való azt hiszem.

sztem annak sincs.. csak rövidítés a szlengidiótáknak mint nekem XD
max ha vki beírja h "kisk*csög".. nah annak lehet valamicske pejoratív értelme.. de nem vagyok biztos a dologban

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 10:19 pm 
Official HobbitGirl

pszabi wrote:
Serenity wrote:

Jaja ezt én írtam, szántszándékkal macskakörmözve, mert tényleg nem pejoratív az értelme, de van, aki úgy használta. : )
pszabi wrote:
max ha vki beírja h "kisk*csög".. nah annak lehet valamicske pejoratív értelme.. de nem vagyok biztos a dologban
Ha ezt rám mondják, én bóknak veszem xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 10:20 pm 
Elite Member

Ekezet nelkul sajna, de majd javitom: volt ismerkedos delutan, szerintem a newbie-k reszere anno szerveztunk ilyesmit is, ami azert eleg fontos pelda arra, hogy a tarsasag nyitott, probalkozik a kemeny mag (hogy en tagja vagyok-e vagy sem, az szerintem ugyis eloben derul ki, ott igen, annak erzem magam, itt gondolom nem az jon le, mert en pl. nem folyok bele a belso poenokba), de konyorgom, a regi emberek nem fogjak, nem tudjak mellozni a maganbeszelgeteseket csak azert, mert ez valakit zavar, es igen, sajna az ember szemeben a prioritas igenis ugy nez ki, hogy vannak a baratok, meg van mindenki mas.

De nekem ez az egesz vita visszaolvasva egy tanulsaggal szolgal: aki kitaszitottnak erzi magat, az jojjon el, talizzon az emberekkel, illeszkedjen be szemelyesen, ismerjen meg mindenkit. Megint lehetne forumos meetet tartani. Eloben lehet, hogy olyanok is szimpatikusak lesznek egymasnak, akik a forumon nem talaljak a kozos hangot, meg megint jobb ugy beszelgetni, ha arcot is tudsz kotni a bejegyzesek melle. No, ki tamgoatja az otletemet?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 10:25 pm 
Official HobbitGirl

Zoska wrote:
De nekem ez az egesz vita visszaolvasva egy tanulsaggal szolgal: aki kitaszitottnak erzi magat, az jojjon el, talizzon az emberekkel, illeszkedjen be szemelyesen, ismerjen meg mindenkit. Megint lehetne forumos meetet tartani. Eloben lehet, hogy olyanok is szimpatikusak lesznek egymasnak, akik a forumon nem talaljak a kozos hangot, meg megint jobb ugy beszelgetni, ha arcot is tudsz kotni a bejegyzesek melle. No, ki tamgoatja az otletemet?

Én abszolút. : ) Bár az is igaz, hogy nekem nem áll módomban gyakran feljárni, mert azért mégiscska Eger, de igyekszem, mint tapasztaljátok. Mondjuk azt hiszem, nincsenek beilleszkedési gondjaim. (vagy igen, csak nem vettem észre?! hmm o__O xD) Jézusom, mindig magamról besézlek, mostmár lelövöm magam. ^__^"
Apropó, Zoska: áll még a közös szülinapi paré? ; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 12 Mon, 12:44 am 
Mumus

Én csak annyit szólnék az égészhez...hogy.. MINDEN SZOMBATON MEET-van de ezt már hangoztattuk egy párszor.... :wink: !!! 6 körül vagy után kicsivel szoktunk általában megjelenni a Westendben a kajáldáknál!!! Nem kell külön fórumos meet minek itt a szombat este...nem kell fáradozni, azzal hogy kinek mikor jó...vagy ilyesmi...akinek kedve van az jöjjön el szívesen látjuk és NEM fogjuk megenni vagy megölni azt a hulláját eltüntetni.... vagy ilyesmi..... 8) :twisted: !!!

A többihez nem szólnék hozzá mert, nem lenne értelme annak ha leírnám a véleményem...mert azt úgyse akarja hallani senki :P !!! :greengrin: :tombstone: :bounce:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour