Kry-chan wrote:
Miért érzem úgy hogy feleslegesen dumálok? Mindig mindenki ugyanazt hajtogatja, igen én is, mert a kutya sem figyel arra amit a másik mond.
EZ az egész már annyira szánalmas a másikat hülyének a posztjait értelmetlennek titulálóba ment át, hogy szinte örülök hogy mindjárt megyek haza. Remélem sem Serenity sem Grail nem sértődött meg, nem azért írtam. A "keménymaggal" nem beszélgette annyit, a többiekkel jól éreztem magam. Pinkuékkal jót roptunk.^^
Ok, én itt most meguntam ezt az egészet, nem fogom elmondani mégegyszer azt, amit eddig mondtam, kurvajó mindnekit figyelembe vett diplomatikus hozzászólásokat nyomattam, de a türelmem véges, és kezdem unni, hogy azért, mert valakinek nincs igaza, akkor már rögtön jön a támadás hogy "jaj, nem figyelnek rám". Én pl figyelek mindnekire, és unom, hogy bekategorizálsz. Vannak itt olyan newbiek, akiknek semmi konfliktusa nincsen senkivel. ÉS pl pl itt van Jeanne C, aki most jött, először a könyves topicba írt, nem értettem vele egyet, de normálisan megbeszéltük, nem volt semmi konfliktus, nekem nagyon szimpi a leányzó. Pedig "newbie".
Egy-egy véleménykifejtés után mindenkiről meg lehet állapítani, hogy mennyire vitakompatibilis, illetve toleráns. Ha pedig valaki azt tapasztalja, hogy nem elég közkedvelt, akkor azon is gondolkodjon el, hogy esetleg rajta is múlott a dolog, és nem csak a másikra kell ujjal mutogatni. Ennyi.