Quote:
hagyjukmárezt, aki érdemben hozzászólt a témához, az szépen leírta, hogy ez kétoldalas játék, csak most meg azt látom, hogy pl. Kry nem próbálja meg elfogadni, hogy az újoncoknak is kell alkalmazkodniuk, nem csak a régebbieknek.
Kriszti drága, amint azt a hozzászólásaid száma is mutatja, annyira nem lehet itt rossz dologd, ha ennyi mindent írtál. Euthanasie-n is láttam, hogy jól érzed magad, elvegyültél, beszélgettél, nézelődtél... ezt az aljas-átnézős meg effeéle negatív dolgokat odáig nem tudom mire vélni, amíg nem konkretizálsz egy picit, mert véleményem szerint még mindig nincs ennek alapja, csak a friss emberek érzékenyebben veszik a dolgokat, mint kéne. konspirációkat nem kéne szövögetni, ahogy Eni is írta, mindenkinek lehetnek rossz napjai, vagy lehet egy kicsit élcesebb, de attól még ez nem személyes probléma.
ne rágódjunk huszadszor olyanon, amit többen kifejtettek már! ha még mindig nem érthető, tessék higgadtan végigolvasni a véleményeket, szerintem mindenki érthetően, kulturáltan és nyugodtan válaszolt, jónéhány tanulságot leszűrhetünk erről és arról az oldalról is.
Oké, erre reagálva, amit én próbálok elmagyarázni, hogy jóóóóóóóóóóóó, részemről az újak nevében semmit nem ígérhetek, de én magam próbálok alkalmazkodni...ez látható is mert volt pár eset amikor a probláimon egyszerűen átnéztem, vagy a reagálásokra nem csípősen reagáltam, hanem elvicceltem a dolgokat. Lett volna mit felvennem de nem tettem. Mi ez ha nem alkalmazkodás?
Az átnézős dolog körülnézel a fórumon és sokszor látni hogy az újak véleményén, ami az esetek nagy többségében nem hülyeség -egyszerűen át van nézve és csak arra van reagálva amit a kebelbarátocska mond. Más is létezik, másnak is van véleménye. Ha én és még néhányan megtesszük hogy nem veszünk fel dolgokat akkor más is megteheti hogy reagál.
Amúgy hozzáteszem a reagálásom száma lehetne sokkal több ha úgy érezném hogy érdemes lenne veletek megosztani, sokkal több mindent gondolok vagy érzek, de alig van olyan amit igazás el lehet mondani. A buli meg nem tudom hogy jön ide. Most a befogadásról van szó, és én ott sem azzal a társasággal voltam, hanem a magam kis barátaival. klikk