Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 1:33 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:25 pm 
Forum Addict

Szerintem érti :wink: bár mindenki azt nem érti, amit a másik fél mond... önismeret emberek!!! Én is okultam a hibáimból...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:lol:
Halmozottan összetett.
Oké.
Értem ám amit írsz csak egyet nem értek vele.

Megpróbálom megfogalmazni érthetőbben:
A társaság, aki az eleje óta összekovácsolódott sokszor simán átnéz az újakon. Emellett néhányan csak azért szólnak be embereknek hogy az a társaság elfogadja őt és ez undorító. Sima seggnyalás ami tökre lejön.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hagyjukmárezt, aki érdemben hozzászólt a témához, az szépen leírta, hogy ez kétoldalas játék, csak most meg azt látom, hogy pl. Kry nem próbálja meg elfogadni, hogy az újoncoknak is kell alkalmazkodniuk, nem csak a régebbieknek.
Kriszti drága, amint azt a hozzászólásaid száma is mutatja, annyira nem lehet itt rossz dologd, ha ennyi mindent írtál. Euthanasie-n is láttam, hogy jól érzed magad, elvegyültél, beszélgettél, nézelődtél... ezt az aljas-átnézős meg effeéle negatív dolgokat odáig nem tudom mire vélni, amíg nem konkretizálsz egy picit, mert véleményem szerint még mindig nincs ennek alapja, csak a friss emberek érzékenyebben veszik a dolgokat, mint kéne. konspirációkat nem kéne szövögetni, ahogy Eni is írta, mindenkinek lehetnek rossz napjai, vagy lehet egy kicsit élcesebb, de attól még ez nem személyes probléma.
ne rágódjunk huszadszor olyanon, amit többen kifejtettek már! ha még mindig nem érthető, tessék higgadtan végigolvasni a véleményeket, szerintem mindenki érthetően, kulturáltan és nyugodtan válaszolt, jónéhány tanulságot leszűrhetünk erről és arról az oldalról is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:28 pm 
VIP Member

És már bocsánat de ezt énis észrevettem... :blank:

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:32 pm 
Forum Addict

Chimaera posztjára válaszolva, én csak ismételgetni tudom magam... nem csak a newbie-knak kell alkalmazkodniuk... hanem a régi user-eknek is... miért csak a newbie-knak kéne? Mert ez egy összeszokott társaság? Szerintem a régi tagoknak is néha kicsit lazábbaknak kéne lenniük, akkor most lehet nem lenne ez a sok-sok felesleges post.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
hagyjukmárezt, aki érdemben hozzászólt a témához, az szépen leírta, hogy ez kétoldalas játék, csak most meg azt látom, hogy pl. Kry nem próbálja meg elfogadni, hogy az újoncoknak is kell alkalmazkodniuk, nem csak a régebbieknek.
Kriszti drága, amint azt a hozzászólásaid száma is mutatja, annyira nem lehet itt rossz dologd, ha ennyi mindent írtál. Euthanasie-n is láttam, hogy jól érzed magad, elvegyültél, beszélgettél, nézelődtél... ezt az aljas-átnézős meg effeéle negatív dolgokat odáig nem tudom mire vélni, amíg nem konkretizálsz egy picit, mert véleményem szerint még mindig nincs ennek alapja, csak a friss emberek érzékenyebben veszik a dolgokat, mint kéne. konspirációkat nem kéne szövögetni, ahogy Eni is írta, mindenkinek lehetnek rossz napjai, vagy lehet egy kicsit élcesebb, de attól még ez nem személyes probléma.
ne rágódjunk huszadszor olyanon, amit többen kifejtettek már! ha még mindig nem érthető, tessék higgadtan végigolvasni a véleményeket, szerintem mindenki érthetően, kulturáltan és nyugodtan válaszolt, jónéhány tanulságot leszűrhetünk erről és arról az oldalról is.

Oké, erre reagálva, amit én próbálok elmagyarázni, hogy jóóóóóóóóóóóó, részemről az újak nevében semmit nem ígérhetek, de én magam próbálok alkalmazkodni...ez látható is mert volt pár eset amikor a probláimon egyszerűen átnéztem, vagy a reagálásokra nem csípősen reagáltam, hanem elvicceltem a dolgokat. Lett volna mit felvennem de nem tettem. Mi ez ha nem alkalmazkodás?
Az átnézős dolog körülnézel a fórumon és sokszor látni hogy az újak véleményén, ami az esetek nagy többségében nem hülyeség -egyszerűen át van nézve és csak arra van reagálva amit a kebelbarátocska mond. Más is létezik, másnak is van véleménye. Ha én és még néhányan megtesszük hogy nem veszünk fel dolgokat akkor más is megteheti hogy reagál.
Amúgy hozzáteszem a reagálásom száma lehetne sokkal több ha úgy érezném hogy érdemes lenne veletek megosztani, sokkal több mindent gondolok vagy érzek, de alig van olyan amit igazás el lehet mondani. A buli meg nem tudom hogy jön ide. Most a befogadásról van szó, és én ott sem azzal a társasággal voltam, hanem a magam kis barátaival. klikk

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:36 pm 
Official HobbitGirl

Chimaera wrote:
*hosszúpost*
Na ezzel így alles zusammen maximálisan egyetértek.
Kry-chan wrote:
A társaság, aki az eleje óta összekovácsolódott sokszor simán átnéz az újakon. Emellett néhányan csak azért szólnak be embereknek hogy az a társaság elfogadja őt és ez undorító. Sima seggnyalás ami tökre lejön
ezzel viszont nem. Mióta van ez a fórum, kb 2003-2002 óta? Én mikor jöttem? Tavaly március körül. Beilleszkedtem? Igen. És nem puncsoltam senkinek, nem az én stílusom. (csak szimplán ellenállhatatlan vagyok. xD) Talán etikátlan ilyet kérni, de én msotmár konkretizálni szeretnék, szóval kire gondolsz, mikor azt mondod, hogy valaki azért szólogat be, hogy a társaság elfogadja őket? Ha nem akarod nyíltan, írd le priviben, de szerintem az lenne a gerinces dolog, ha már iylen őszinteségi rohama van mindenkinek.
Rin wrote:
nem csak a newbie-knak kell alkalmazkodniuk... hanem a régi user-eknek is... miért csak a newbie-knak kéne?
Eddig is azt montuk, hog mindnekinek alkalmazkodnia kell, nem cska az egyik félnek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:37 pm 
Forum Addict

Ahogy visszaolvasok inkább azt írtad, hogy alkalmazkodjanak az újak... a régiekről szó sem esett max nálam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:40 pm 
Forum Fanatic

Rin wrote:
sok-sok felesleges post

Egyelőre én szinte csak ezt látom az egészből, de azér' jót elolvasgatok itt. :lol:
Elhangzott sok jó dolog mindenhonnan, de nem hiszem hogy ez most olyan hatalmas változást fog hozni, vagy ilyesmi. De ha igen, akkor gondolom az csak még jobb, vagy mijaszösz. Nahh.

Ja, témánál maradva (LOL) én nem igazán érzem magam se "régi"-nek, se "új"-nak (picit több mint egy éve vagyok itt csak), úgyhogy nemtom igazából én "melyik oldalon is állok" (ez is mekkora baromság már, nem is kéne "oldalaknak" lennie XD), szóval ha pl. velem személy szerint van valakinek valami baja ami nagyon böki a csőrét, akkor nyugodtan intézze hozzám, de PM-ben. Ugyanezt javaslom bárki másnak akinek van valami baja egy másik emberrel, küldjön neki PM-et, tudassa vele hogy mi a gondja, majd csak megoldják, és akkor nem lesz plusz 2-3 oldal, mire visszanézek ide fél óra múlva.
Mert az igaz, hogy roppant izgi olvasni, de ahogy már előttem is megfogalmazták, kezd kicsit "felesleges" lenni.

Na mindegy, én ebbe nem nagyon akarok tovább belefolyni, amint mondtam, PM-ben megtalál az aki e témában szeretne diskurálni velem.

Ja, és love&peace ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rin, pont az előtted lévő postban írtam, hogy ez kétoldalas játék, olvasd csak vissza, feketén-fehéren.

Kry: még mindig nem, konkretizáltál, még mindig nem értem... a bulit meg mondtam mint példát, hiszen oda Graillel és Serenityvel jöttél, aztán ugye én is megérkeztem, mi is beszélgettünk, aztán egy csomú más emberrel láttalak, Monával is pl. o_O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:43 pm 
Official HobbitGirl

Rin wrote:
Ahogy visszaolvasok inkább azt írtad, hogy alkalmazkodjanak az újak... a régiekről szó sem esett max nálam...

dehogynem!
Nanami első postja wrote:
Igazodni kell egymáshoz, az újonnan regisztráltak (avagy a "newbiek", a szó enyhén pejoratív felhanggal bír szerintem : P) találják meg az arany középutat, az oldszkúlak pedig legyenek nyitottak. De szerintem igazából itt nincs senkinek a viselkedésével sem különösebb probléma, csak rengeteg a különböző ember, ezért elkerülhetetlenek a kisebb súrlódások, de hát azért vagyunk emberek, hogy ezen dolgozzunk, nem?

Nanami második postja wrote:
De hát alapvetően elvárható mindnekitől, hogy igazodjunk a másik emberekhez. Persze nem kötelező, de ajánlott, ezért vagyunk közösség.

Nanami harmadik postja wrote:
Persze, mint már az előző előtti jóhosszú postomban említettem, kettőn áll a vásár

; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:46 pm 
Forum Addict

A szövegkörnyezetben nem így jött le... ez az én álláspontom, főleg a tapasztalataimmal... nem egy ember panaszkodott nekem... gondolom nem volt alaptalan... de nekem legalább van jobb dolgom attól, hogy a másik felet szapuljam :lol:

Na igen, oda-vissza játék, de azért kiérződött, melyik féltől várjuk a nagyobb alkalmazkodást. Ha leírnám, mit gondolok valójában, még én is lemoderálnám magam.
Leírom: szánalmas!!!
Én csak tovább mutatom a zenéket az újaknak, más meg csináljon, amit akar. --> ide jön egy jó nagy pont.

Last edited by Zearlot on 2007 Feb 11 Sun, 7:49 pm, edited 3 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:46 pm 
Elite Member

Chimaera wrote:
Graillel és Serenityvel jöttél

eltévedős projekt XD

bocs, az offért

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 7:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

OKé, folyton kikapcsol a gép..ez alatt sok poszt..

Miért érzem úgy hogy feleslegesen dumálok? Mindig mindenki ugyanazt hajtogatja, igen én is, mert a kutya sem figyel arra amit a másik mond.
Chimaera: Sem te sem Serenity sem Grail nem a tagja annak a társaságnak. Én legalábbis így érzem, ezrét meg leszek kövezve de már nem érdekel. Monával meg lehet beszélgetni...lehetett mert rég nem beszéltünk.
EZ az egész már annyira szánalmas a másikat hülyének a posztjait értelmetlennek titulálóba ment át, hogy szinte örülök hogy mindjárt megyek haza. Remélem sem Serenity sem Grail nem sértődött meg, nem azért írtam. A "keménymaggal" nem beszélgette annyit, a többiekkel jól éreztem magam. Pinkuékkal jót roptunk.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 8:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

na jó, szerintem ez már annyira szélsőséges volt, hogy erre inkább nem reagálok semmit.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour