Hihi, visszaolvastam az utóbbi pár oldalt, egy élmény volt : )
Szerintem valamilyen szinten mindnekinek igaza van, aki eddig megszólalt, nem lehet rámondani a fórum "kemény magjára" (LOL), hogy elitista, ugyanakkor mégiscsak van egy már kialakult társaság, akik ismerik egymást gyakorta találkoznak élőben, van saját, már kialakult "poénrendszerük" (milyen szavakat használok már, höhöXD), de hát ez normális, és igen, ez egy közösség jellemvonása. Én még amikor nem regisztráltm fórumra, tehát az úgymond "olvasós" korszakomat éltem, szintén nem mertem regisztrálni, mert attól tartottam, hogy mindenki utálni fog, de ebből nem kell semmit se leszűrni, mert én mindig, midnenkiről azt hiszem ^__^" De persze azért elriasztottak tényleg ilyen leoltásféleségek, mint pl az az emlékezetes eset, amikor Shinya lábairól volt szó, de hát basszus, azon nem kéne csodálkozni... xD Szóval szerintem ezek igazából nem is leoltások, pusztán arról van szó, hogy sok az őszinte ember, és úgy látszik, még több az érzékeny ember. Igazodni kell egymáshoz, az újonnan regisztráltak (avagy a "newbiek", a szó enyhén pejoratív felhanggal bír szerintem : P) találják meg az arany középutat, az oldszkúlak pedig legyenek nyitottak. De szerintem igazából itt nincs senkinek a viselkedésével sem különösebb probléma, csak rengeteg a különböző ember, ezért elkerülhetetlenek a kisebb súrlódások, de hát azért vagyunk emberek, hogy ezen dolgozzunk, nem? Én is azt hittem még az olvasó korszakomban, hogy le fognak oltogatni mások, aztán végül erőt vettem magamon és regisztráltam. És cseszegetett bárki is? Nem. Akik szimpik nekem, azokkal igyekszem jó kapcsolatot kialakítani, de természetesen kettőn áll a vásár. Például Megumiról sokáig azt hittem, hogy legszívesebben megfojtana, pedig szegény semmit sem tett, hogy erre a konklúzióra jussak! xD Aztán most meg már vele tudok a legjobbakat fangirlködni Kiyoharura xD Jigsawról azt hittem sokáig, hog lány (bocsXD), aztán kiderült, hogy nem az, és még az is, hogy a bátyám..na midnegy, ez hosszú. xD Na meg még az is érdekes, hogy most így hirtelen nem is tudok mondani oylat, aki nálam fiatalabb itt... szóval nem azon múlik, hogy ki hány éves, vagy hogy melyik bandát mennyire szereti/ismeri... sokunknak van egy már kialakult szignifikáns stílusa. Én például szeretem piszkálgatni az embereket, és aki ismer, az tudja, hogy komolyan kell-e venni, vagy nem. Hogy példát említsek, pl Chimaerát előszeretettel imádom cukkolni, és nem veszi fel, mert tudja, hogy csak szeretetből csinálom. Ugye, Chim? ^__^
Egyébként pedig Pradipa, azért valljuk be, hogy elég meredek, amit írtál, mármint az az unokatesós zagyvaság... szóval szerintem ne csodálkozz, hogy mindenki nézett egy nagyot, mert természetes emberi reakció.
_________________ wtfrotflolmaocetung.
"Obi-Wan Kenobi is like God but with better weapons"
|