Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 1:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

*töreng*
Nekem nincs bajom senkivel, én a véleményem írtam le.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:06 pm 
Senior Member

Én voltam az az alávaló aki Hyde-kunnal kapcsolatban lemertem írni. a Case által említett mondatot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ja. *megfontolja égesse-e máglyán* :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:08 pm 
Elite Member

Hát ööö....én annak idején úgy keveredtem a fórumra, kb mint Kane, én is egy kép miatt, aztán egy darabig én is csak megfigyeltem a fórumot, és később regisztráltam, én spec először kérdeztem...XD
Meg az egész dolog, most nem azzal kezdődött, hogy ki haragszik kire, csak, hogy miért vannak szétszórva japán zene fanok és miért nem regisztrálnak vagy valami. ^^

Last edited by Grail on 2007 Feb 11 Sun, 5:30 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:18 pm 
Senior Member

Én is először kérdeztem. Egy kotta miatt keveredtem ide. És nagyobb volt a válaszok füstje mint a Vezuv-é.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:19 pm 
Forum Addict

Grail wrote:
Meg az egész dolog, most nem azzal kezdõdött, hogy ki haragszik kire, csak, hogy miért vannak szétszórva japán zene fanok és miért nem regisztrálnak vagy valami. ^^

Így igaz, a valós vagy vélt ellentétek tárgyalásába nem tudom, hogy sikerült átcsúszni. Szerintem itt a fórumon senki nem eszik embert, ha meg valaki hülyeséget kérdez (én is tettem ilyet :D) és esetleg megpróbálják helyretenni, az nem jelenti azt, hogy utálják. Sőt, szerintem pár nap múlva senki nem emlékszik a dologra, úgyhogy nem kell itt félni.

Visszakanyarodva az eredeti témához: az oldal és vele együtt a fórum nem túl ismert, van nélhány barátom, akik japán zenét hallgatnak, de nem tudnak az oldal létezéséről.
Az is lehet, hogy azok, akik nem kifejezetten a rockot és a visual keit szeretik, azért nem jönnek, mert itt inkább ez a vonal elven.
És van, aki meg olvasgatni jön, figyel és tanul, ennyi. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én roppant kívülálló módon először bulizni voltam aztán fórumozni. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:26 pm 
Forum Addict

Az a gond, hogy valaki érzékenyebb, és a leszúrás elijeszti... taktikát kéne váltani... bár én amúgy is spanolós típus vagyok... de én sem a gyomorfájás miatt fordultam vissza egy régi j-házibuliról...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:30 pm 
Senior Member

Kry-chan wrote:
én roppant kívülálló módon elõször bulizni voltam aztán fórumozni. :lol: :lol:

Én most néztem meg, hogy egyáltalán mikor regeltem, és úgylátszik én is először egy buliban voltam, (Euthanasie konci) és csak utána jöttem ide. Akkor lehet, hogy a koncert miatt?? Rossz a memóriám! :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:30 pm 
VIP Member

:tapedshut:

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 5:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

:sweatdrop:
Ezzel mindent elmondtál. :mrgreen:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:13 pm 
Official HobbitGirl

Hihi, visszaolvastam az utóbbi pár oldalt, egy élmény volt : )
Szerintem valamilyen szinten mindnekinek igaza van, aki eddig megszólalt, nem lehet rámondani a fórum "kemény magjára" (LOL), hogy elitista, ugyanakkor mégiscsak van egy már kialakult társaság, akik ismerik egymást gyakorta találkoznak élőben, van saját, már kialakult "poénrendszerük" (milyen szavakat használok már, höhöXD), de hát ez normális, és igen, ez egy közösség jellemvonása. Én még amikor nem regisztráltm fórumra, tehát az úgymond "olvasós" korszakomat éltem, szintén nem mertem regisztrálni, mert attól tartottam, hogy mindenki utálni fog, de ebből nem kell semmit se leszűrni, mert én mindig, midnenkiről azt hiszem ^__^" De persze azért elriasztottak tényleg ilyen leoltásféleségek, mint pl az az emlékezetes eset, amikor Shinya lábairól volt szó, de hát basszus, azon nem kéne csodálkozni... xD Szóval szerintem ezek igazából nem is leoltások, pusztán arról van szó, hogy sok az őszinte ember, és úgy látszik, még több az érzékeny ember. Igazodni kell egymáshoz, az újonnan regisztráltak (avagy a "newbiek", a szó enyhén pejoratív felhanggal bír szerintem : P) találják meg az arany középutat, az oldszkúlak pedig legyenek nyitottak. De szerintem igazából itt nincs senkinek a viselkedésével sem különösebb probléma, csak rengeteg a különböző ember, ezért elkerülhetetlenek a kisebb súrlódások, de hát azért vagyunk emberek, hogy ezen dolgozzunk, nem? Én is azt hittem még az olvasó korszakomban, hogy le fognak oltogatni mások, aztán végül erőt vettem magamon és regisztráltam. És cseszegetett bárki is? Nem. Akik szimpik nekem, azokkal igyekszem jó kapcsolatot kialakítani, de természetesen kettőn áll a vásár. Például Megumiról sokáig azt hittem, hogy legszívesebben megfojtana, pedig szegény semmit sem tett, hogy erre a konklúzióra jussak! xD Aztán most meg már vele tudok a legjobbakat fangirlködni Kiyoharura xD Jigsawról azt hittem sokáig, hog lány (bocsXD), aztán kiderült, hogy nem az, és még az is, hogy a bátyám..na midnegy, ez hosszú. xD Na meg még az is érdekes, hogy most így hirtelen nem is tudok mondani oylat, aki nálam fiatalabb itt... szóval nem azon múlik, hogy ki hány éves, vagy hogy melyik bandát mennyire szereti/ismeri... sokunknak van egy már kialakult szignifikáns stílusa. Én például szeretem piszkálgatni az embereket, és aki ismer, az tudja, hogy komolyan kell-e venni, vagy nem. Hogy példát említsek, pl Chimaerát előszeretettel imádom cukkolni, és nem veszi fel, mert tudja, hogy csak szeretetből csinálom. Ugye, Chim? ^__^
Egyébként pedig Pradipa, azért valljuk be, hogy elég meredek, amit írtál, mármint az az unokatesós zagyvaság... szóval szerintem ne csodálkozz, hogy mindenki nézett egy nagyot, mert természetes emberi reakció.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nanami igen szépet írt ^o^
igen Enci, tudom, hogy te vagy az én titkos rajongóm, és előszeretettel sziklázol! :P :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:19 pm 
Official HobbitGirl

Chimaera wrote:
Nanami igen szépet írt ^o^
igen Enci, tudom, hogy te vagy az én titkos rajongóm, és előszeretettel sziklázol! :P :heart:

Igenigen, eltaláltad, csak azért oltogatlak, mert az irányodban ezzel fejezem ki a szeretem!!! :heart: :love3: :love2:

...Enci? Mért kell valakinek állandóan lebuktatni a valódi nevem? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 11 Sun, 6:25 pm 
Forum Fanatic

Jó post volt Hugi, köszönöm a lányos kommentet, igazi megtiszteltetésnek érzem, LOL. XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 889 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 60  Next

All times are UTC + 1 hour