Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 7:40 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 5:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Letöltöttem, hallgatom...volt már jobb albumuk is de eddig nem rossz. Az első és a harmadik rohadt jó. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 6:15 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Case wrote:
egyébként nekem így egyenlöre az jött le, hogy annak ellenére, hogy van rajta mindenféle szám megin' sokkal egységesebb lemez mint az eddigiek. valahogy van az egésznek egy standard alaphangulata. egyébként ami így két kör után megfogott az egyrészt ugye a Grief, másrészt meg a Rotting Root. Utóbbiban imho zseniális az alapvetöen monoton, az egész számot végigkisérö alaptéma. Umm.. jah. Alapjában véve kissé másmilyen a lemez amire számítottam, de ez inkább pozitívum, mint negatívum, mert habár biztos, hogy nagyon sokan fogják húzni miatta a szájukat, de ez egy nagyon jól összerakott, pokoli jó ötletekkel telepakolt album lett.

Abszolult egyetértek minden téren! :grin: Csak pislogtam a vonaton miután meghallgattam, hogy ennyire egységes és összeszedett albumot az életben nem csináltak még, borzalmasan tetszik!!!!!! :love3: :headbang: :clap: :trampoline: Nekem a Rotting Root a nagy kedvenc, de a Grief igen szorosan követi, meg ott a Repitition of Hatred.... szóval egy nagy luv az egész, sosem gondoltam volna hogy ennyire fantáziadúsan készítik majd el ezt a lemezt és még Kyo is hajlandó lesz játszani a hangjával (azok a vékonyhangú sikítások... *smack that* :twisted: ). Hatalmas örömmel tölt el, hogy újra lelkesít a zene amit csinálnak, de a PV beharangozó utáni visító-röhögőgörcsből ismét megállapítottam, hogy értünk már mérsékelten tudok csak lelkesedni. Sebaj, amíg a zene rendben van addig minden rendben van! ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 6:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

the pledge!szééééép :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 03 Sat, 8:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Köszi, hogy felraktad!
Már töltöm is őket!!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 04 Sun, 11:35 am 
Forum Fanatic

Aki úgy érzi, hogy enélkül nem teljes az élete: The Marrow of a Bone bonus CD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 04 Sun, 12:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

úgyérzemúgyérzem, de szombatig semmi...amúgy most térek magamhoz...ma már kétszer végighallgattam az albumot, pirinyót besokkolódtam tőle...már a hörgős-fulladós-hányós részektől. Összecsomózta amúgy sem spagettiegyenes agyacskám. :lol:
10-es skáláztam.^^ Volt egy 10-es...a 10-es. *röhögni kezd*....
o_O a 9-es határeset de 9. a dal vége miatt.^^
Volt három 8-ast érő dal is, és egy nagyoncefet 3-as. treklistát nem tudok, most nézem majd meg hgoy tudjam mit imádok és utálok. :lol:

Egyest akkor adtam volna ha morningmusumézni kezdenek. :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 04 Sun, 1:51 pm 
Elite Member

Jigsaw wrote:
Aki úgy érzi, hogy enélkül nem teljes az élete: The Marrow of a Bone bonus CD

fúúú, köszi Jigsaw, már érzem, hogy ez fogja bearanyozni a napomat. :laugh:
amugy, még csak félig sikerült meghallgatni (nálam is gondokakadtak a tömörítéssel), de eddig kifejezetten tetszik. azok a hangok, ami Kyo-bol kijoóönnek... egyszerűen feregeteges! :heart: az első számok meg kifejezetten szépek. *sniffü* ugyhogy, ahhoz képes mennyire kétségbe voltam esve kellemesen csalodtam. érdeklödve várom a második felét. ^_______^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 04 Sun, 4:59 pm 
Elite Member

tetszenek a számok a bonuson is!! ahhh! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 3:03 pm 
Elite Member

olvastam vhol h jönnek augusztus 2.án illetve 4én. Németországba...pontos helyszínt nem adtak még de ez is vmi. nem tudom mondtam-e vmi újat! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 3:14 pm 
Site Admin

Zakuro wrote:
olvastam vhol h jönnek augusztus 2.án illetve 4én. Németországba...pontos helyszínt nem adtak még de ez is vmi. nem tudom mondtam-e vmi újat! ^^

A Wacken open-air metalfesztivalon jatszanak, ami aug 2 és 4 közt van a németeknél (és ahol korábban volt Mucc, meg Désp is).
Hogy azon kivul mennek-e még valahova, azt nem tudni egyenlöre, de gondolom igen..

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 3:25 pm 
Elite Member

aham,köszike! ^^ ésésésésésés ha jönnek akkor ugye megyünk?? *felcsillan a szeme*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 4:36 pm 
Site Admin

Zakuro wrote:
aham,köszike! ^^ ésésésésésés ha jönnek akkor ugye megyünk?? *felcsillan a szeme*

oh, jajah, ha lesz megint külön, fesztiválon kivüli koncert, akkor szerintem 100%, hogy újra lesz nagy össznépi utazgatás, föleg, hogy ilyen jó lett az új lemez. :greengrin:
(az aláírásod [mondjuk másoké is.. o_O] meg kezd kicsit képeskönyv szerü lenni... O_o)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 6:14 pm 
Senior Member

Case wrote:
Zakuro wrote:

oh, jajah, ha lesz megint külön, fesztiválon kivüli koncert, akkor szerintem 100%, hogy újra lesz nagy össznépi utazgatás, föleg, hogy ilyen jó lett az új lemez. :greengrin:

Olyat akarok!! Jó lenne, jó lenne, jó lenne! :boogie: :boogie: :boogie: :boogie:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 6:21 pm 
Site Admin

a Napi Színes SoundOfJapan Bulvár legfrissebb híre!

Eszkalálódik a PopCorn botrány! \o_O/

Ma jelent meg a PopCorn új száma, (vagy legalábbis ma futottam bele shopping közben a Kaiser's közért újságospolcán, de ez hótmindegy) és a múlt havi események után kiváncsiságból végigfutottam, hogy hátha akad benne megin' valami Deg akármi... nézegetem, nézegetem, de mindenhol csak Bill, meg Britni, meg Christina Aglubigya és már kezdtem megnyugodni, hogy megúsztuk, de ekkor elértem a levelezési rovathoz és ki pislog reám? Kyo, kimás? o_O

Valami random olvasó írt nekik némileg összefüggéstelen levelet, aminek a lényege az volt, hogy a 'japánok megint messzebb mentek mint mások' kitétel azért elég vaskos hülyeség (ez rendben is van.. nagyjából. xD), meg volt még valami rövid kis eszmefuttatás arról, hogy mi is az a vk, de ebböl aki nem tudja, hogy miröl van szó, az imho nem sokat értett. A móka az egészben az olvasó azon becslése volt, miszerintis kb 1500-2000 Deg fan van az országban. o_O~~ (ami azért ugyebár egy pöttyet túlzás. O_o")

A szerkesztöség válasza meg egyrészt egy rövid kis mentegetözés volt, hogy node azt a cikket ök csak átvették a németektöl, másrészt meg megeresztettek valami nagyon gyatra poén szinpadi agyátültetésekrök...

Az egészben ugye az a nagy kérdés, hogy ebböl mit von le egyrészt a szerkesztöség, másrészt meg az átlagolvasó. Mert míg a múltkori cikkben a többség szvsz simán csak átsiklott a Deg témán, addig most itt külön ki van emelve az egész, tehát aki nem akarja, az is észreveszi... köztük a szerkesztök is. o_O" No, tehát kiváncsi vagyopk ezek után lesz-e valami folytatás és ha igen, akkor mi és hol...?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Feb 05 Mon, 7:09 pm 
Elite Member

hjajj ne már...kezdtem megnyugodni h lemegy a téma szépen csendben...hnap megveszem a popcornt (megin égek kicsit xD) kíváncsi lennék h ki írt be nekik.... :shock:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour