Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 9:05 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 8:07 pm 
Forum Fanatic

Doll wrote:
Egyébként nekem teccenek az ilyen korban játszódó japán filmek!^^ Esetleg nem tudna valaki mondani néhány címet amit érdemes megnézni?

Nemtom, hogy az "ilyen kor" az milyen kor, de: Shinobi. (*-* ) (ahol mellesleg a Death Trance főszereplője - koporsós bácsi - egy nagyon cool-os kakkoi ninját játszik!! de nem ő a főszereplő)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 8:16 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

death trance nagyon szép látványban, bár én képtelen voltam megállni egy-két jelenetet nevetés nélkül. szép táj, szép környezet, szép emberek - de lehetett volna kicsit több monndanivalója. ^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 8:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Chimaera wrote:
death trance nagyon szép látványban, bár én képtelen voltam megállni egy-két jelenetet nevetés nélkül. szép táj, szép környezet, szép emberek - de lehetett volna kicsit több monndanivalója. ^^""

Én akkor röhögtem folyamatosan, amikor a koporsós bácsi verekedés közben olyan... önelégült pofákat vágott! XDD

Jigsaw wrote:
Nemtom, hogy az "ilyen kor" az milyen kor, de: Shinobi. (*-* ) (ahol mellesleg a Death Trance főszereplője - koporsós bácsi - egy nagyon cool-os kakkoi ninját játszik!! de nem ő a főszereplő)

Hűűű! utána nézek!^^ Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 9:17 pm 
Forum Fanatic

Doll wrote:
Hűűű! utána nézek!^^ Köszi!

Ha pl. mininován beírod keresőbe, kinyom csomót. Azt ajánlom amelyiknek az a fájlnév vége, hogy "Promise", én azt szedtem pár apja és 3-4 óra alatt lejött. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 24 Wed, 9:22 pm 
Elite Member

Jigsaw wrote:

Látványos mindkét film, de a semmitmondó sztoriban is vetekszenek. :? Bár a Death Trance sokkal rosszabb volt. Azt tényleg csak a Diru meg Tak Sakaguchi miatt lehetett élvezni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 12:17 pm 
Elite Member

Nálam jelenleg a King and the Clown vár megnézésre, amiről azt mondják hogy nagyon jó kis film, érdemes vele próbálkozni. Hát holnap reggel már véleményt is tudok mondani róla.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 1:09 pm 
VIP Member

oolong wrote:
Jigsaw wrote:

Látványos mindkét film, de a semmitmondó sztoriban is vetekszenek. :? Bár a Death Trance sokkal rosszabb volt. Azt tényleg csak a Diru meg Tak Sakaguchi miatt lehetett élvezni...

Meg Takamasa Suga miatt ^^ (szöszimonk is love :love: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 4:03 pm 
Elite Member

Na King and the Clown megnézve. Szerintem nem rossz film, én kifejezetten élveztem. Remekül adagolja a drámai, romantikus és humoros elemeket. Szóval szerintem egy próbát mindenkinek megér.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 7:24 pm 
Forum Addict

Ryuhei Kitamura rendező és Tak(u) Sakaguchi színész vonalán elindulva megnéztem az Aragamit és a Death Trance-t.

Az Aragami-t Ryuhei Kitamura rendezte, aki az Azumit, Longinust, Versust, csak hogy azokat említsem, amiket valószínűleg itt is többen láttak.

Arról szól, hogy két súlyosan sebesült szamuráj a hegyekben rátalál egy templomra, ahol elrejtőzhetnek. Egy nő és egy férfi van ott, és az egyik szamuráj reggelre meghal. Szóval a másik egyedül marad a nővel és az ismeretlen férfivel, aki azt állítja magáról, hogy ő egy aragami, a harc istene, és szeretne harcolni a szamurájjal...
Az egész film ezen az egy helyszínen játszódik, és összesen öt szereplő van (az ötödik Tak Sakaguchi a végén néhány percig), mégis szórakoztató, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, van benne néhány fordulat, érdekes karakterek, látványos harci jelenetek.
A visszafogott tempó a legjobb, lassúnak tűnik, mégis nagyon pontosan kiszámított, jól felépített történet.

A Death Trance főszereplője Tak Sakaguchi (Azumi 1-2, Shinobi, Gojira: Fainaru Uozu, Jigoku koshien, Versus, stb), aki ellop egy koporsót, melynek állítólag fantasztikus hatalma van: teljesíti a kívánságokat.
Természetesen mások is szeretnék maguknak a koporsót, sőt, egy szerzetest is utána küldenek, hogy szerezze vissza.
Rengeteg látványos harci jelenet, humoros részek, egyedi képi világ (Visual Kei Mad Max :lol: ), Dir en grey soundtrack.

Nem túl mélyenszántó a mondanivalója, de szórakoztató, az a típusú film, ahol az ötletesen koreografált csatajelenet után a kamera még hosszú ideig körbe is járja a főhőst. :D

A Shinobit tekintve egyetértek Jigsaw-val! *.* Olyan szép a képi világa, hogy szívesen elnézegetnék hosszasan egy-egy képkockát. És klassz volt Nakama Yukie-t ilyen szerepben látni.

EDIT:
Emlékszem, hogy valaki kereste ezen a fórumon, és akkor arra gondoltam, hogy na, ez aztán tényleg nincs sehol, mindig csak olyanokat látok, akik keresik, de sosem találkoztam még olyannal, aki megtalálta volna...eddig! 8) Mert én megtaláltam. 8) Ma. 8) Itt:
CDJapan-on 46-okunen no koi/Big Bang Love, Juvenile A Takashi Miike-től 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 3:55 am 
Elite Member

D: Ezeket a filmeket honnan lehet leszedni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 11:41 am 
Forum Addict

Andro wrote:
D: Ezeket a filmeket honnan lehet leszedni?

http://www.torrents.to/ mindig jó kezdés keresésnek. Általában Mininova, Isohunt, Torrentspy és btjunkie a legjobb ázsia filmek keresésére (én legalábbis ígytapasztaltam), de érdemes végigmenni.
Ezenkívül:
http://fst.omnilounge.co.uk/
http://asiandvdclub.org/
Aragami és Death Trance egyből mininovan fön van ahogy nézem.

Death Trance egy érdekessége hogy játszik benne Steven Segal egyik fia :lol: Egyébként szerintem is leginkább a látvány volt a lényeg az viszont egészen kiváló lett. Én nagyjából azt kaptam tőle amit vártam, talán kicsit többet is. ^^
Aragami meg egyik szívem csücske. Nem tudnám megmodani miért, talán a hangulata fogott meg nagyon. (Masaya Kato :heart:)
A "kamera körbejárja a küzdő feleket" eddig az össz Kitamura filmben benne volt amit láttam. Ez olyan nála mint valami védejgy szerintem. Álltalában jól néz, ki de már kicsit unalmas.... nekem.

Shinobi tényleg nagyon szép film és a "szemes jelenet" elég durva de egyébként átlagosra sikerült szerintem. Nem rossz, de vmi nekem hiányzott belőle. Azért annyira tetszett hogy megvegyem a magyar kiadást :D
Ha valaki a "látványfilmeket" szereti annnak ajánlom a The Promise c. filmet. Gyönyörű szép mese. Persze a sztori itt sem egetrengető, de nem is hiányzik. Az ilyen filmekkel inkább az a baj, hogy moziban kéne őket nézni.... vagy venni itthonra egy marha nagy TV-t :?

Egyébként ha vki még nem tudja: Versus is megjelenik nálunk valamikor a tavasszal. Elvileg benne lesz a 130 perces verzió is. ^^ Lehet előrendelni mert limitált...

Last edited by Djinn on 2007 Jan 27 Sat, 11:44 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 11:44 am 
Forum Fanatic

Djinn wrote:
Death Trance egy érdekessége hogy játszik benne Steven Segal egyik fia :lol:

Igen, ő volt a legjobb!! LOL. :laugh:
Húú~, Shinobiból van magyar kiadás?? :shifty:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 11:50 am 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Húú~, Shinobiból van magyar kiadás?? :shifty:

Igen és elég igényes is lett. Elképesztő milyen dömpingje van már egy ideje az ázsiai filmeknek. És az anime kiadások is egyre jobban gyarapodnak. Pl az Akira, Ghost in the shell és Vampire Hunter D kiadása szvsz kiváló ötlet volt :heart: És ezek is rendkívül igényesek, nem vmi 999 ft-os vacakok, mint sok más :(
Egyébként itthon az xpress a legjobb hely, ahonnan rendelni lehet. (szerintem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 12:23 pm 
Forum Fanatic

Djinn wrote:
Egyébként itthon az xpress a legjobb hely, ahonnan rendelni lehet. (szerintem)

Hű, dehát ez nagyon szupernek tűnik!! És van mangás változat is, cool. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 27 Sat, 2:58 pm 
Elite Member

D wrote:
Emlékszem, hogy valaki kereste ezen a fórumon, és akkor arra gondoltam, hogy na, ez aztán tényleg nincs sehol, mindig csak olyanokat látok, akik keresik, de sosem találkoztam még olyannal, aki megtalálta volna...eddig! 8) Mert én megtaláltam. 8) Ma. 8) Itt:
CDJapan-on 46-okunen no koi/Big Bang Love, Juvenile A Takashi Miike-től 8)

Köszi D, én kerestem...és remélem, ha dvd-n kiadták, akkor már hamarosan lesz elérhető avis, torrentes változat is.... :grin:

Valaki látta már ezt a filmet: Kageroza ? Vélemény?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour