Snow White wrote:
Hello!
Még nagyon új vagyok ezekben a Japán zenékben, de ismerek rengeteg együttest, csak az a baj, hogy semmit sem tudok tőlük megszerezni:( Szóval ha valaki esetleg itt ráér és van is kedve küldeni nekem pár együttestől számokat (esetleg teljes illetve összes albumokat) akkor azt nagyon megköszönném! Leginkább Moi Dix Mois, Malice MIzer és Antique Cafe zenéjét ismerem, de ha tudtok még valami jót, akkor vegyetek fel MSN-re. A címem:
lady_demonic@hotmail.com Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét, így előre is.
Pusy: Snow White
hello, meg üdv a fórumon.
az egyik hely ahol érdemes körülnézni a tonberry:
click - itt a felsö link vezet a torrent oldalukhoz, az alsó pedig a fórumhoz, aholva sendspace, stb linkeket szoktak felrakni és elég gyakran bukkanak fel teljes diszkográfiák is. Aztán, hogy mit érdemes keresni? Elsö körben szerintem:
a régiek közül: Luna Sea, Sads, L'Arc~en~Ciel, Laputa, Shazna, Baiser, stb.
a relatíve újabbak közül pedig: DéspairsRay, Deadman, lynch., Merry, cali=gari, Gazette, Dir en grey, Vidoll, Babylon, stbstb.
Meg az utóbbi 1-2 évben felbukkantak közül mondjuk Phantasmagoria, Suicide Ali, Candy Spooky Theater, Sadie, Calmando Qual, meg ilyenek.
Nomeg persze érdemes körülnézni az oldalhoz tartozó
ftp-n is, habár oda mostanában relatíve kevés visualkei/jrock kerül fel és egyéb müfajokba tartozó dolgokat rakok fel inkább, éppen azért mert sok más hely van ahol vk cuccokat meg lehet találni.