Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 25 Sun, 1:11 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 9:04 pm 
Newbie

Hello!

Még nagyon új vagyok ezekben a Japán zenékben, de ismerek rengeteg együttest, csak az a baj, hogy semmit sem tudok tőlük megszerezni:( Szóval ha valaki esetleg itt ráér és van is kedve küldeni nekem pár együttestől számokat (esetleg teljes illetve összes albumokat) akkor azt nagyon megköszönném! Leginkább Moi Dix Mois, Malice MIzer és Antique Cafe zenéjét ismerem, de ha tudtok még valami jót, akkor vegyetek fel MSN-re. A címem: lady_demonic@hotmail.com Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét, így előre is.
Pusy: Snow White

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 9:22 pm 
Forum Fanatic

Snow White wrote:
Hello!

Szia, üdv a fórumon! :)

Zenebeszerzésre (már ha letöltésről van szó) ajánlom az alábbi helyeket:
Jpopmusic fórum J-rock részlege (download threaddel)
jrock_uploads LJ community (kell hozzá LiveJournal account, és friendnek felvenni a community-t)
Tonberry (torrentek, illetve direct downloadok a fórumban, utóbbihoz regisztráció szükséges)
Lacrima LJ community (ugyanaz vonatkozik rá, mint jrock_uploads-ra)

De ha van valami konkrét kérésed, és megvan nekem, azt én is el tudom intézni. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 9:26 pm 
Newbie

Jigsaw wrote:
Snow White wrote:
Hello!

Szia, üdv a fórumon! :)

Zenebeszerzésre (már ha letöltésrõl van szó) ajánlom az alábbi helyeket:
Jpopmusic fórum J-rock részlege (download threaddel)
jrock_uploads LJ community (kell hozzá LiveJournal account, és friendnek felvenni a community-t)
Tonberry (torrentek, illetve direct downloadok a fórumban, utóbbihoz regisztráció szükséges)
Lacrima LJ community (ugyanaz vonatkozik rá, mint jrock_uploads-ra)

De ha van valami konkrét kérésed, és megvan nekem, azt én is el tudom intézni. ^^

jaj, nagyon köszönöm:) lenne pár konkrét is, csak először össze kéne szednem őket, mert rengeteg van...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 9:31 pm 
Site Admin

Snow White wrote:
Hello!

Még nagyon új vagyok ezekben a Japán zenékben, de ismerek rengeteg együttest, csak az a baj, hogy semmit sem tudok tőlük megszerezni:( Szóval ha valaki esetleg itt ráér és van is kedve küldeni nekem pár együttestől számokat (esetleg teljes illetve összes albumokat) akkor azt nagyon megköszönném! Leginkább Moi Dix Mois, Malice MIzer és Antique Cafe zenéjét ismerem, de ha tudtok még valami jót, akkor vegyetek fel MSN-re. A címem: lady_demonic@hotmail.com Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét, így előre is.

hello, meg üdv a fórumon. :grin:
az egyik hely ahol érdemes körülnézni a tonberry: click - itt a felsö link vezet a torrent oldalukhoz, az alsó pedig a fórumhoz, aholva sendspace, stb linkeket szoktak felrakni és elég gyakran bukkanak fel teljes diszkográfiák is. Aztán, hogy mit érdemes keresni? Elsö körben szerintem:
a régiek közül: Luna Sea, Sads, L'Arc~en~Ciel, Laputa, Shazna, Baiser, stb.
a relatíve újabbak közül pedig: DéspairsRay, Deadman, lynch., Merry, cali=gari, Gazette, Dir en grey, Vidoll, Babylon, stbstb.
Meg az utóbbi 1-2 évben felbukkantak közül mondjuk Phantasmagoria, Suicide Ali, Candy Spooky Theater, Sadie, Calmando Qual, meg ilyenek.

Nomeg persze érdemes körülnézni az oldalhoz tartozó ftp-n is, habár oda mostanában relatíve kevés visualkei/jrock kerül fel és egyéb müfajokba tartozó dolgokat rakok fel inkább, éppen azért mert sok más hely van ahol vk cuccokat meg lehet találni. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 9:34 pm 
Newbie

Case wrote:
Snow White wrote:
Hello!

hello, meg üdv a fórumon. :grin:
az egyik hely ahol érdemes körülnézni a tonberry: click - itt a felsö link vezet a torrent oldalukhoz, az alsó pedig a fórumhoz, aholva sendspace, stb linkeket szoktak felrakni és elég gyakran bukkanak fel teljes diszkográfiák is. Aztán, hogy mit érdemes keresni? Elsö körben szerintem:
a relatíve újabbak közül pedig: DéspairsRay, Deadman, lynch., Merry, cali=gari, Gazette, Dir en grey, Vidoll, Babylon, stbstb.
Meg az utóbbi 1-2 évben felbukkantak közül mondjuk Phantasmagoria, Suicide Ali, Candy Spooky Theater, Sadie, Calmando Qual, meg ilyenek.

Nomeg persze érdemes körülnézni az oldalhoz tartozó ftp-n is, habár oda mostanában relatíve kevés visualkei/jrock kerül fel és egyéb müfajokba tartozó dolgokat rakok fel inkább, éppen azért mert sok más hely van ahol vk cuccokat meg lehet találni. :grin:

Köszönöm a segítséget, akkor körülnézek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 25 Thu, 10:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

laputát a népnek. *holnap megy megint feltölteni, mert.*

bocs, ebböl sosem fogok kigyógyulni. xDDD úgyhogy, kedves Snow White, az én segítségemre is számíthatsz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:10 am 
Site Admin

Case wrote:
Shena Ringo+Saitou Neko+Shiina Junpei-kono yo no kagiri

ehhez felpakoltam a PVt is. a gyönyörüségesszép képi világ alapján tippelve szerintem ugyanaz rendezte, mint a Sakuran-t. :heart:

ringo!

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:11 am 
Newbie

Chimaera wrote:
laputát a népnek. *holnap megy megint feltölteni, mert.*

bocs, ebböl sosem fogok kigyógyulni. xDDD úgyhogy, kedves Snow White, az én segítségemre is számíthatsz!

Köszönöm:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:14 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:

A Raphael is réginek számít? Ez csak nekem fontos...tegnap délután óta még jobban Raphael mániás lettem...eddig csak tetszett most odavagyok érte bokáig...már négy lett a húdeszupiegyüttesek listája: mucc, diru, laputa és most a raphael...egész este 11-ig Raphaelt hallgattam...ma reggel is...a munkahelyreérkezésem előtti negyedórában cseréltem le Phantasmagoriára...^^'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:25 am 
Site Admin

Kry-chan wrote:
A Raphael is réginek számít?

nem, nem, ök valamikor.. '99 fele bukkantak fel, ha jól emlékszem, vagyis akkoriban mint a Deg, meg a Key Party zenekarok. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:29 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
Shena Ringo+Saitou Neko+Shiina Junpei-kono yo no kagiri

letöltöttem, beraktam winampba a többi stuff közé, és amikor elindult úgy megijedtem O___O;;; asszem még szoknom kell a számot xDDD
a pv-re meg külön kiváncsi vagyok, remélem az nem lesz olyan rémisztő xD
tyüfi case :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 10:41 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Kry-chan wrote:
A Raphael is réginek számít?

nem, nem, ök valamikor.. '99 fele bukkantak fel, ha jól emlékszem, vagyis akkoriban mint a Deg, meg a Key Party zenekarok. ^^

Hai! Arigatou! Beazonosítottam korban!^^
Lávülávü...remélem vasárnap még működik majd a link a rafaelről amit bepattintottam ide, mert nekem csak egy része van kiírva cd-re és a többit törölték az egész számítógéppel együtt...^^'
Most megint várhatok azokra a rohadt torrentekre...

Miért szeretitek annyira Shiinát? Mien stílusilag?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 1:45 pm 
Elite Member

Kry-chan wrote:
Miért szeretitek annyira Shiinát? Mien stílusilag?

Jazzes-popos a stílus, egyébként szerintem szám- és albumfüggő, hogy melyik milyen. Egyébként meg a hangja tetszett meg, nagyon egyedi, meg hát az a nő egy jelenség. Szép, érdekes, változatos, stílusos. Istennő.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 1:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Meghallgatom sztem...tágítom ismereteim!^^ *tágít*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jan 26 Fri, 3:02 pm 
Site Admin

Mondjuk a jazzes dolog csak az utóbbi 3-4 évben uralkodott el nagyon a számain, azelött sokkal inkább rock és pop közt volt félúton valahol. <3 az újabb dolgai is nagyon jók, de azért nekem az elsö két lemez marad az örök szivemcsücske töle. :heart:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour