Szerintem Die hangja illene a Deg dalokhoz, de nem mindegyikhez, mert ő azért nem Kyo, de egy balladában vagy inkább kevésbé vadulós táncolhatóbb dalban nagyon passzolna a hangja a kis drágának. Bár lehet, hogy egy náci indulót is tudna, mint Mira-chan megjegyezte, dehát messze már a náci korszaka sajnos, mostmár nem olyan, pedig az de jó volt és milyen jól állt neki. Itt is igaz: fiatalság, bolondság, de én jobban kedvelen az őrülteket ugyebár

.
És szólóban egyértelműen olyasféle irányba menne, amiket a Degben írt, legalábbis remélem, mert összeségében imádom a dalokat, amiket ő írt, ő írja a Deg leggyönyörűbb dalait (304 goushitsu *_* hogy csak egyet említsek), jól megismerhető stílusa van a többiekkel ellentétben. Biztos szép zenét csinálna, tehát marad a szerelmi vallomás Shinyához variáció xD.
Háttérvokálra meg végig kell nézni az Osaka jo hall liveot, hogy a háttérvokálra koncentrálunk a megfelelő helyeken, és el el lehet csípni a hangját. A legújabb dalokon még annyira nem figyeltem meg ^^".
Kyo kinézete meg a Sakuban, hát olyan Kyo, teljesen passzol hozzá. Amíg a Finalben képes volt meglepni, itt nem okozott meglepetést, itt olyan, amilyennek megszokhattuk, olyan kis aranyos shocker-wannabe ^^". Áh, imádom a kis drágát

.
Aki meg nem tudta megfigyelni a kinézeteket a Saku PVben, az itt keressen rá képekre:
http://www.blue-neurose.de/mainpage.htm