Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 8:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 11 Sun, 12:47 pm 
Mumus

NEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKEEEMMMMMMMMMMMM is KEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!! :multi: :love: Majd megumi adja a pénzt majd még beszélejk vele a dologról!!!!! De nekem is kelllllll!!! Case légyszi!!!!! :puppydogeyes:

elöre is köszi!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 14 Wed, 6:35 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát, szerintem ezt a luxust most megengedném én is magamnak, hogy megrendeljem azt a CDt. Nem tudom milyen, előre nem akarok belehallgatni csak ha meglesz a klipp, de ennek a Cdnek megvan a maga jelentősége, és ezért mindenképp be kéne szerezni. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 17 Sat, 8:30 pm 
Elite Member

"HURRY UP, HURRY UP, WRIST CUT SHOW" (Mechiavellism)
ehhhh! Már megint!?
Ettől függetlenül a zene nagyon is tetszik, de a szöveg elég érdekesre sikerült. :roll:

Case: A megrendelés pontosan hogy lesz majd, honnan? ^_^ Találtál valamit?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 18 Sun, 1:56 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://kaoru-die.com/genki/dlic/dlic.html

Nos, azon kampányolnak a site készítő csajszik ( biztos csajszik, egyértelmű ^^), hogy a világ minden pontjáról küldjenek a fanok Dai-nak képeslapot, ezzel a rövid (, de végülis nemazalényeg milyen) felirattal: "Die , we love your voice, please sing more".

1) egyik kérdésem: Do you love Dais voice ??? Számomra a Schwein no isu-ben hallható ,tömegmorajlásba olvadó Geist Seele Wille Zellén kívül nem igazán maradt meg, hogy milyen is Dai hangja. Szerintetek???

2) A kampányhoz megadott cím:
Die
"a knot"
106-0032
Tokyo-to
Minato-ku
Roppongi 4-8-6
Pacific Capital Plaza Building 6F
Japan

o_O~ Kétlem, hogy odaérne egy képeslap. Szerintetek?
Végülis, próba-szerencse. :roll:
*Dai a képeslapot szorongatja, és mosolyog! *:love:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 19 Mon, 7:57 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Die hangja nem tudom milyen lehet, de igazából szerintem jó hangja lehet, és igen kíváncsi lennék rá ^^". Végül ő a háttérénekes a Degben, és a Gauzen minden háttérének az ő számlájára írható. No meg közismerten szemvedélyesen karaokezik xD, tehát edződve van. Remélem sikerül az akció! Majd meglássuk, hátha énekel egy dalt, ha Kyo megengedi xD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 22 Thu, 3:12 pm 
Elite Member

Die-nak már csak azért is szép énekhangja lehet, mert egyébként is kellemes hangja van :)

tenshi wrote:
No meg közismerten szemvedélyesen karaokezik xD, tehát edződve van.

Nem is tudtam...

tenshi wrote:
Majd meglássuk, hátha énekel egy dalt, ha Kyo megengedi xD.

:D :D (Erisz elképzeli, ahogy Kyo durcásan hozzávágja Die-hoz a mikrofont, és kiül a szinpad szélére. Die pedig "na most miért vagy ilyen dühös?" arccal nézi a jelenetet)

De szerintem Die annyira nem akar énekelni, különben már megtette volna.... de azért biztassuk őt, mert kíváncsi lennék, egy ilyen dalra :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 22 Thu, 7:27 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Erisz wrote:
:D :D (Erisz elképzeli, ahogy Kyo durcásan hozzávágja Die-hoz a mikrofont, és kiül a szinpad szélére. Die pedig "na most miért vagy ilyen dühös?" arccal nézi a jelenetet)

De szerintem Die annyira nem akar énekelni, különben már megtette volna.... de azért biztassuk őt, mert kíváncsi lennék, egy ilyen dalra :)

Kyo-chan kawaiii!!!!! ^^"

Egyébként érdekes elképzelés. Vajon milyen lenne Die saját dala és miről énekelne, mert akkor már ő írná a szöveget is. Biztos lenne benne német szöveg, és valami óda lenne a sörhöz őt ismerve. Vagy egy szerelmi vallomás Shinyának xD.
Egyébként igaz, a hangja neki is nagyon kellemes, és én is biztatom ^_^.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 25 Sun, 5:25 am 
Elite Member

tenshi wrote:
Vajon milyen lenne Die saját dala és miről énekelne, mert akkor már ő írná a szöveget is. Biztos lenne benne német szöveg, és valami óda lenne a sörhöz őt ismerve. Vagy egy szerelmi vallomás Shinyának xD.

Vagy egy neonáci induló XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 25 Sun, 1:11 pm 
Elite Member

Erisz, köszi a linket, hát megnéztem többször is már a klippecskét, a számot imádni fogom, már tudom, de Kyo kinézete nagyon nem jön be... most szikerült elrontania magát, reméljük elmúlik... a többiekből + nem sokat láttam (Kyo arca túl sokat lóg bele a kamerába... :drop2: ), de azok jók.
Hát Die beszédhangja ténylag kellemes, de hogy énekben hogy nyilvánul +... :?: mert eddig nem sokat lehetett hallani belőle. Nagyon más hangja van, mint Kyonak, nem biztos, hogy belepasszolna a Deg-hangzásba, szerintem. Mindenesetre 1 számot én is meghallgatnék tőle :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 25 Sun, 6:16 pm 
Official Cheerleader

Amiyade wrote:
Nagyon más hangja van, mint Kyonak, nem biztos, hogy belepasszolna a Deg-hangzásba, szerintem.

Nooooooooooo! Szerintem a háttéréneket iszonyat jól nyomja, nehogy már azt mondd, hogy nem passzolna a Deg-hez, eddig nagyon bejött! :wink:
Bár gondolom ha szóló művet alkotna, akkor az azért eltérne a "Deg-hangzástól".

tenshi wrote:
Biztos lenne benne német szöveg, és valami óda lenne a sörhöz õt ismerve. Vagy egy szerelmi vallomás Shinyának

Az utóbbira kiváncsi lennék... 8) nagyon, nagyon...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 27 Tue, 12:33 am 
Elite Member

Amiyade wrote:
Kyo kinézete nagyon nem jön be... most szikerült elrontania magát, reméljük elmúlik... a többiekből + nem sokat láttam (Kyo arca túl sokat lóg bele a kamerába... :drop2: ), de azok jók.

Én is nagyot néztem először Kyo-n, meg hogy mik azok a fogai helyén.. vagy mi. De igazság szerint ezen a sokkon túljutva: Nekem tetszik.... :roll: ..... :twisted: .... :heart:
De az tényleg zavaró, hogy a többiekből alig látszik valami.

Amiyade wrote:
tenshi wrote:
Biztos lenne benne német szöveg, és valami óda lenne a sörhöz őt ismerve. Vagy egy szerelmi vallomás Shinyának

Az utóbbira kiváncsi lennék... 8) nagyon, nagyon...

:D
mira wrote:
Vagy egy neonáci induló XD

:) Die nem olyan! Ő inkább szerelmes dalokat írkál. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 27 Tue, 11:53 am 
Elite Member

én kinézem Dai-ból a neonáci indulót :twisted:
amúgy háttérvokálnak tényleg passzol, de ott se hallottuk azért annyit belőle (ld. Child Prey - imádom azokat az üvöltéseket, de abból nem sok derül ki...)
Igen, szólóba csináljon vmi mást!!! :Fade-color
Jut eszembe, anyum csak nem hagyja a szőke hajat (Neko-ról nem is beszélve... :drop2: ) szal részemről marad az indies Kaoru cosplay...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jul 27 Tue, 6:53 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Szerintem Die hangja illene a Deg dalokhoz, de nem mindegyikhez, mert ő azért nem Kyo, de egy balladában vagy inkább kevésbé vadulós táncolhatóbb dalban nagyon passzolna a hangja a kis drágának. Bár lehet, hogy egy náci indulót is tudna, mint Mira-chan megjegyezte, dehát messze már a náci korszaka sajnos, mostmár nem olyan, pedig az de jó volt és milyen jól állt neki. Itt is igaz: fiatalság, bolondság, de én jobban kedvelen az őrülteket ugyebár :twisted: .
És szólóban egyértelműen olyasféle irányba menne, amiket a Degben írt, legalábbis remélem, mert összeségében imádom a dalokat, amiket ő írt, ő írja a Deg leggyönyörűbb dalait (304 goushitsu *_* hogy csak egyet említsek), jól megismerhető stílusa van a többiekkel ellentétben. Biztos szép zenét csinálna, tehát marad a szerelmi vallomás Shinyához variáció xD.
Háttérvokálra meg végig kell nézni az Osaka jo hall liveot, hogy a háttérvokálra koncentrálunk a megfelelő helyeken, és el el lehet csípni a hangját. A legújabb dalokon még annyira nem figyeltem meg ^^".

Kyo kinézete meg a Sakuban, hát olyan Kyo, teljesen passzol hozzá. Amíg a Finalben képes volt meglepni, itt nem okozott meglepetést, itt olyan, amilyennek megszokhattuk, olyan kis aranyos shocker-wannabe ^^". Áh, imádom a kis drágát :D .

Aki meg nem tudta megfigyelni a kinézeteket a Saku PVben, az itt keressen rá képekre:
http://www.blue-neurose.de/mainpage.htm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 01 Sun, 9:13 am 
Elite Member

Waaaaaaaiii!!!! kepek!!!!! :multi:
nahat... Toshiya lenyulta Kaoru roszafuzeret... :D
Shinya meg Kyo regebbi hajat... :lol: jol all neki :wink:
Kaoru... kawaii!!! :roll: :love2: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Aug 10 Tue, 11:54 am 
Mumus

S.O.S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha van valakinek nightmare-Sakitoról használható képe a Believe PV-s rucijában akkor az tegye föl lécci!!!!!
Cosplayhez kéne, de az a kettö ami van, az nem túl jó... a nadrág nem látszik...
PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSEEEEEEEE :puppydogeyes:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour