Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 06 Tue, 3:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 682, 683, 684, 685, 686, 687, 688 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 23 Sat, 4:04 pm 
Newbie

http://youtu.be/yzC4hFK5P3g

Nekem csak ennyi lenne XDDD Eléggé kiütötte a biztosítékot :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 11:38 am 
Newbie

a dj pult alatt maradt egy sparos szatyorban egy kabát, ha megvan akkor még igényt tartanánk reá :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 12:58 pm 
Member

fúúúúhhhhh hát nekünk nagyon tetszett buli bár nem maradtunk végig... :/
viszont átmentünk a másik terembe és ott is elvoltunk kicsit és jók a zenék ott is ;) (meg az idő is)

ám kérdésem van: megint olyan meleg volt h alig bírtuk ki bent a "partyside"-on, szóval megint nem ment a légkondi v csak mi nem vettük észre????? :OOO

jah és ha találtok egy violinkulcsos medált v vki (bár ezt kétlem) akk arra jelentkeznék mert az enyém ^.^"

a képektől már előre félek... xD a bubikért meg mi feleltünk (ami az elején tök jól ment...)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 1:46 pm 
Forum Addict

Szerintem nagyon jó kis buli volt, el táncolgattunk bár nem maradtunk végig, már kiöregedtünk a hajnalig tartó ugrálásból sajnos azt hiszem. De az elején nem kicsit rontotta le a kedvem, ahogy a biztonságiak beszéltek velünk, még jó, hogy Ji ott volt, mikor hirtelen nem találtam a személyim, lehet be se mehettem volna... és én tényleg nem értem hogyan engedhetnek meg ilyen hangnemet maguknak. Semmi de semmi rosszat nem tettünk... Plusz a ruhatárosok sem voltak a legjobb fejek, mivel hogy apróban fizettünk teljesen kikeltek magukból, hogy ez nem a közért stb. Plusz nem engedték, hogy a barátnőmhöz betegyem a cuccaim, mert hogy "személyenként kétszáz forint" pedig belefért volna a táskájába. Hihetetlen butaság ez szerintem. Rettenetesen felhúztam magam, meg azon is, ahogy a barátnőmmel beszéltek, mert nem egy db 200forintossal fizetett. Tudtommal az összes többi apró pénz is nemzetközileg elfogadott. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy ott hagyom az egész bulit. Egyik döbbenetből estem a másikba, hogy mekkora bunkó a személyzet itt, pedig nagyon nem szolgáltunk rá!!! Szóval nagyon nehézkesen indult a buli eleje, mindannyian elég csüggedten és idegesen indultunk neki a dolognak. Végül Case megengedte, hogy oda letegyem hozzá a kabátom. Köszi érte:) És aztán a kedvünk is hamar jobbra fordult. De ettől függetlenül meg fogom gondolni, hogy legközelebb lemenjek-e(ha itt lesz ng) mert nem a személyzet tesz nekem szívességet azzal, hogy beengednek és beadom a cuccom ruhatárba.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 4:02 pm 
Senior Member

Jó volt a buli, én jól éreztem magam nagyon, és köszönöm a Jin számokat, de...
1., Annyira meleg volt a tánctéren, hogy 2-3 táncolt szám után muszáj volt kimenni, hiába volt utána is nagyon jó zene, mert a rosszullét környékezett... egy szauna nincs ilyen durva, mint ami ott volt mikor tényleg sok ember táncolt bent.
2., A biztonságiak. Kimentem éjjel kicsit a levegőre, és a 2 kopasz úriembernek nem nevezhető személy elkezdte magyarázni, hogy a szomszédba jó lennék táncoslánynak, de előtte nekik adjak vetkőzős műsort, stb. Nem kicsit volt sértő amit műveltek. A másik, amikor kint leültünk az út padkájára, odajöttek és a lehető legtahóbb módon küldtek el minket onnan (én nem használok olyan jelzőket, mint amiket az ő szájukból hallottunk), mert ha vendég jön, oda tudjon parkolni.
Felháborító volt a viselkedésük.
És a munkájukat sem végezték rendesen, ugyanis valaki ollót vitt be, amivel bele is vágott az egyik lány hajába... még szerencse, hogy csak ennyi történt, mert mi van ha az illető kissé illuminált állapotban, akár véletlen balesetből is valaki hasába állítja azt az ollót....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 4:09 pm 
Member

ayumu wrote:
Jó volt a buli, én jól éreztem magam nagyon, és köszönöm a Jin számokat, de...
1., Annyira meleg volt a tánctéren, hogy 2-3 táncolt szám után muszáj volt kimenni, hiába volt utána is nagyon jó zene, mert a rosszullét környékezett... egy szauna nincs ilyen durva, mint ami ott volt mikor tényleg sok ember táncolt bent.
2., A biztonságiak. Kimentem éjjel kicsit a levegőre, és a 2 kopasz úriembernek nem nevezhető személy elkezdte magyarázni, hogy a szomszédba jó lennék táncoslánynak, de előtte nekik adjak vetkőzős műsort, stb. Nem kicsit volt sértő amit műveltek. A másik, amikor kint leültünk az út padkájára, odajöttek és a lehető legtahóbb módon küldtek el minket onnan (én nem használok olyan jelzőket, mint amiket az ő szájukból hallottunk), mert ha vendég jön, oda tudjon parkolni.
Felháborító volt a viselkedésük.
És a munkájukat sem végezték rendesen, ugyanis valaki ollót vitt be, amivel bele is vágott az egyik lány hajába... még szerencse, hogy csak ennyi történt, mert mi van ha az illető kissé illuminált állapotban, akár véletlen balesetből is valaki hasába állítja azt az ollót....

teljesen eggyetértek, énis hasonlókat tapasztaltam, ezért is biztosan állíthatom, hogy soha többet nem megyek Kashmirba~
a meleg, és a személyzet számomra is elviselhetetlen volt, hagy ne mondjak semmi többet.
Öröm az ürömben, hogy rengeteg józenét hallottam,(főleg éjfél körül, Ji Dnb, dubstep blokkja <3) és a társaság kárpótolt mindenért ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 4:15 pm 
Forum Addict

olyan rossz, hogy egy bulti így el tud rontani, hogy a személyzet ennyire embertelenül tud viselkedni! azt hittem csak velünk voltak bunkók, mert nem voltunk szimpik neki vagy valami, de úgy látom nem. nekem a meleg volt a legkisebb problémám.
Ja és én is köszönöm a Jin számot!!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 8:31 pm 
Elite Member

én is ott voltam, és nekem nem volt rossz tapasztalatom a személyzettel sem... a ruhatáros leányzó kifejezetten kedves volt, a kopasz biztik is csak annyit kérdeztek: what is love? :lol: de persze valszeg a korom miatt nem mertek velem bunkózni...
a lényeg, h jó volt, és örülök h megismerkedtem azokkal, akikkel megismerkedtem. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 8:32 pm 
Forum Addict

Nekem semmi bajom nem volt a személyzettel, a meleget megszoktam mert Kék Yukban is tud irdatlan meleg lenni, de ez a buli akkor is egy nagy nulla volt számomra. :"D
Ha az ismerőseim/barátaim nem lettek volna ott,akkor még hamarabb lelépek,az tuti.
Négyszer mentem át az ún. j-rock szobába, ebből egyszer pont Diru ment,de a többi alkalommal dübörgött valami gépzene, úgyhogy fordultam és jöttem is ki.
Azt hiszem ez az NG dolog tényleg nem nekem való...
Na de marad nekem az NS. :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 8:51 pm 
Senior Member

Ajaj, akkor nem voltunk egyedül. Nálunk is kötekedett a biztonsági, ami szintén elég primitív jellegű volt...
Igen, nála se volt személyi, ellenben diák volt, amin kép és fotó is szerepel.
Hol itt a probléma? Teljesen józanon, kultúráltan állítottunk oda, hogy FIZESSÜNK, amiből a FIZETÉSÉT kapja. (Nagyon megadta az alapját az estének..)
Próbáltunk beszélni a másik pasival, miután a kedves kollégája elment, így szerencsére bejutottunk.
Mi van ha nem kezdünk el kötekedni? A másik, hogy Miát is akármikor kiment, hasonló jellegű megjegyzések illették..
Ami pedig a bulit illeti, igen forró volt, de valahogy nem okozott nekem problémát.. Nagyon jól el lettek találva az arányok : ) Tényleg, nagyon tetszett a zenei felhozatal, mindenből pont annyi volt ami kellett (legalábbis számomra).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 24 Sun, 9:22 pm 
Newbie

A biztonságiakról csak annyit szeretnék megejteni , hogy amikor beszerettem volna menni a klubba kisebb vita alakult ki a bekívánkozó (vagy egy tucat) embererek és a két bejáratnál álló biztonsági ember között . Aminek az lett a vége , hogy a kisebbik felüvöltött hogy "Mindenki elkussol kis köcsögök" és ezzel az irammal már ott is hagyta a kollégáját és ment cigizni . És vagy 10 percig nem is akarták beengedni a klubb bejáratánál álldogáló fiatalokat . amikor is odamentem a nagyobbik biztibához és kulturáltan megkértem , hogy ha már én vagyok a fizető vendég akkor kissé udvariasabb hangnemet várnék el a kollégájától , mire kinyögött egy "Persze , persze"-t és végre bemehettünk.
De szerencsére a party feledtette a kezdetleges kellemetlenségeket.
(egy pillanatig tényleg azt hittem hogy nem fognak minket beengedni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 25 Mon, 8:51 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

A biztonságiak tényleg elég taplók voltak, velem személy szerint nem, mert nem vagyok olyan fiatal, de láttam, hogy többekkel úgy viselkedtek.
A táskákat se nézték át, nálam egy fél literes üveg is volt és azt se vették észre, akármilyen piát becsempészhettem volna benne.
Az, hogy ollót vittek be csak hagyján, mert akár a sminkcuccomban is lehetett volna hasonló (mert azt se nézték át)... mellesleg Ayumi a fülemet szúrta a budiban és azt se vették észre, hogy egy 20 cm-es tű volt nála. :lol:

A zene nem az én világom, de nem is azért mentem, tudtam, hogy nem fogok táncolni, de jó volt találkozni emberekkel!
Köszönöm mindenkinek a jó társaságot, piát, cigit stb.!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 25 Mon, 9:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

Lily wrote:
mellesleg Ayumi a fülemet szúrta a budiban és azt se vették észre, hogy egy 20 cm-es tű volt nála. :lol:

Egy ártatlan kérdés: ezt miért buliban, ráadásul a klotyóban kell elintézni? Roppant higiénikus, mellesleg nem hiszem, hogy kellemes aztán lüktető füllel bulizni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 25 Mon, 9:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mert mindketten melózunk és két hónapja nem tudtunk elintézni egy talit.
Nekem nem gond, mert szúrtak már conon, westend tetőn is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jul 25 Mon, 9:56 am 
Forum Addict

A biztonságiakra visszatérve... nem hiszem, hogy kor alapján bunkóztak, 21 vagyok, nem kamaszlányka...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 682, 683, 684, 685, 686, 687, 688 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour