ayumu wrote:
Jó volt a buli, én jól éreztem magam nagyon, és köszönöm a Jin számokat, de...
1., Annyira meleg volt a tánctéren, hogy 2-3 táncolt szám után muszáj volt kimenni, hiába volt utána is nagyon jó zene, mert a rosszullét környékezett... egy szauna nincs ilyen durva, mint ami ott volt mikor tényleg sok ember táncolt bent.
2., A biztonságiak. Kimentem éjjel kicsit a levegőre, és a 2 kopasz úriembernek nem nevezhető személy elkezdte magyarázni, hogy a szomszédba jó lennék táncoslánynak, de előtte nekik adjak vetkőzős műsort, stb. Nem kicsit volt sértő amit műveltek. A másik, amikor kint leültünk az út padkájára, odajöttek és a lehető legtahóbb módon küldtek el minket onnan (én nem használok olyan jelzőket, mint amiket az ő szájukból hallottunk), mert ha vendég jön, oda tudjon parkolni.
Felháborító volt a viselkedésük.
És a munkájukat sem végezték rendesen, ugyanis valaki ollót vitt be, amivel bele is vágott az egyik lány hajába... még szerencse, hogy csak ennyi történt, mert mi van ha az illető kissé illuminált állapotban, akár véletlen balesetből is valaki hasába állítja azt az ollót....
teljesen eggyetértek, énis hasonlókat tapasztaltam, ezért is biztosan állíthatom, hogy soha többet nem megyek Kashmirba~
a meleg, és a személyzet számomra is elviselhetetlen volt, hagy ne mondjak semmi többet.
Öröm az ürömben, hogy rengeteg józenét hallottam,(főleg éjfél körül, Ji Dnb, dubstep blokkja <3) és a társaság kárpótolt mindenért ^^