Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 8:15 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1523, 1524, 1525, 1526, 1527, 1528, 1529 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 25 Tue, 9:19 am 
Forum Fanatic

Kurzusfelvétel, jiháááááá~~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 25 Tue, 9:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

VÉGE A VIZSGAIDŐSZAKOMNAK!!!! :smilecolors:

Hát ez muszáj volt xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 8:30 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

szakad a hó. D:
egyébként meg istentelenül rosszkedvem van. mondjuk ez úgysem érdekel senkit. úgy terveztem, hogy hazamegyek holnap, de igazából annyira mindegy, hol vagyok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 11:49 am 
Forum Expert
Forum Expert

Szerintem így közvetlenül az államvizsgám előtt pont egy hangszalaggyulladás hiányzott még az életemből :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 6:48 pm 
Site Admin

jobbulást. o_O/

A főzelékesnél ma kisebbfajta spontán nyelvi továbbképzésben volt részem és megtanultam, hogy a "levcsirehabcsi?" azt jelenti, hogy "Kérsz tejszínhabot a gyümölcslevesre?" :beaten:

Tegnap éjjel meg kettő utánig porszívóztam, meg szekrénythuzogattam.. :'D Igyekeztem halkan, de szerintem így is imádhattak a szomszédok.. de ha egyszer nincs máskor idő rá. O_O Viszont eljutottam a kisszoba talán legdurvább részeiig, a hátsó sarokban levő szekrényekig, ahol vannak olyan helyek ahol 15 éve nem lett semmi megmozdítva sem, a tegmapig teljesen megközelíthetetlen, a sarokszekrény melletti-alatti rész meg szerintem azóta nem lett kiporszívózva, mióta a helyére került és lassan ráépültek az áthatolhatatlan kupacok... szóval volt egy-két eeeeewww pillanat. :'D

Viszont a takarítással, pakolászással egybekötött rendrakás közben igazi kincseket találtam és fedeztem fel újra.. *__* ...egy csomó random személyes cucc, egy halom rajz by Ancic :heart: és megumi :heart: (meg egy raklap saját cucc, mint az originál vaondos rajzok :'D), a jegy az első EUs Deg koncertre (az ottani körülmények miatt erősen lestrapált, szétázott), egy csomó Eve Of Deestiny remikvia (szórólapok, jegyek, matricák, fotók, meg a képeslap amit küldtek németből xD), a párizsi Kisaki Project koncert flyere, gangurós könyv, egy csomó régi japcsi goth+industrial, köztük Despair, Mushi és egy Black Love Fantom, amire egyáltalán nem is emlékeztem és amin Isawot alig lehet felismerni :shock:, a Közi féle Kaos-Kinema limitált kiadásához járó matrica-szett, meg egy raklap vk flyer 2002-2004 körülről, köztük pár egészen elképesztő dolog.. xD Van egy Rayarch, amiből ugye a 9GBO két tagja érkezett és amin persze baromira nem lehet őket felismerni, meg a legdurvább.. valami három napos indies-vk mini-fesztivál szórólapja, amint a főzenekarok (Syndrome, stb) mellett, a kis, no-name bandák közt olyanok vannak, mint... Vidoll, DéspairsRay meg Gazette. :beaten: Asszem ez kisebb vagyont érhet.. :'D
Meg találtam 15 eurót is, amiből eredetileg Despair CDt akartam rendelni, szintén valamikor 2003 fele, csak címzettismeretlennel visszaküldte a posta japánból és fogalmam nincs miért nem bontottam ki a boritékot, hanem beraktam az egyikpolcra és elfeledtem. xD
Meg végre megint hozzá lehet férni az altern és metal fanzine gyűjteményhez (ami imho az egyik legnagyobb itthon), ami a kupacok miatt szintén megközelíthetetlen volt évekig és amiben az alap cuccok (az über-alles Második Látás és társai) mellett olyan kincsek vannak, mint az összes Genyó Szívó Disztroly, Dallass és Black Hód. :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 8:44 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Köszi, igyexem!

Holnap majd mint valammi rossz junkie fogok belibegni vizsgára, agyongyógyszerezve :beaten:

A ritkaságokról meg szkent!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 26 Wed, 10:37 pm 
Forum Addict

Aru: Egy nagy kalap kakit holnapra :lol:

Úgy is megsajnálnak és ötöst adnak a szegény kislánynak, aki ha halálán is van, de betámolyog záróvizsgára. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 10:40 am 
Site Admin

Aru: jaja, pár dolgról lesz majd scan. :grin:

Tegnap meg folytattam a pakolást és megint kincseket találtam... :'D Mindenekelõtt a nyolcadikos ellenörzõmet, ami végig szívmelengetõen förtelmes... :beaten: A legszebb meg ez benne...

Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 11:05 am 
oshare booty
oshare booty

látom éltanuló voltál oroszból :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 11:43 am 
Forum Addict

^
da :beaten:
Tényleg, Case, a Közi pengetőd nincs meg?

On: Alaposan betábláztam magam az elkövetkező napokra, és csak a véletlennek köszönhetően nem szerveztem magamra :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 12:24 pm 
Site Admin

a pengetö nincs meg továbbra sem. ._. pedig amikor megtaláltam a dossziét az EoD cuccokkal, azt hittem abban lesz, de nem. :|

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 1:53 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Örömmel adhatom a fórumközösség tudtára h a mai nappal diplomás amerikanisztika szakos bölcsész-tanár zombinak vagyok tekinthető! :grin:

A tanári képesítő vizsgám jeles lett és előre láthatóan a születésnapomon, azaz 10-én hozzám is vágják a diplomámat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 2:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Örömmel adhatom a fórumközösség tudtára h a mai nappal diplomás amerikanisztika szakos bölcsész-tanár zombinak vagyok tekinthetõ! :grin:

A tanári képesítõ vizsgám jeles lett és elõre láthatóan a születésnapomon, azaz 10-én hozzám is vágják a diplomámat.

Gratulálok!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 2:23 pm 
Forum Addict

Aru: Gratula itt is!!!! :multi:

Én pedig örömmel adhatom a fórumközösség tudtára, hogy ma megkaptam végre azt a részletes és egyébként k**** jó állásajánlatot, amit két napja várok, úgy hogy záros határidőn belül új, jól fizető állásom lesz :boogie:
És lesznek kollégáim! :onfire:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 27 Thu, 2:35 pm 
Forum Fanatic

Nagy gratula mindkettőtöknek!!! :grin:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1523, 1524, 1525, 1526, 1527, 1528, 1529 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour