jobbulást. o_O/
A főzelékesnél ma kisebbfajta spontán nyelvi továbbképzésben volt részem és megtanultam, hogy a "levcsirehabcsi?" azt jelenti, hogy "Kérsz tejszínhabot a gyümölcslevesre?"
Tegnap éjjel meg kettő utánig porszívóztam, meg szekrénythuzogattam.. :'D Igyekeztem halkan, de szerintem így is imádhattak a szomszédok.. de ha egyszer nincs máskor idő rá. O_O Viszont eljutottam a kisszoba talán legdurvább részeiig, a hátsó sarokban levő szekrényekig, ahol vannak olyan helyek ahol 15 éve nem lett semmi megmozdítva sem, a tegmapig teljesen megközelíthetetlen, a sarokszekrény melletti-alatti rész meg szerintem azóta nem lett kiporszívózva, mióta a helyére került és lassan ráépültek az áthatolhatatlan kupacok... szóval volt egy-két eeeeewww pillanat. :'D
Viszont a takarítással, pakolászással egybekötött rendrakás közben igazi kincseket találtam és fedeztem fel újra.. *__* ...egy csomó random személyes cucc, egy halom rajz by Ancic

és megumi

(meg egy raklap saját cucc, mint az originál vaondos rajzok :'D), a jegy az első EUs Deg koncertre (az ottani körülmények miatt erősen lestrapált, szétázott), egy csomó Eve Of Deestiny remikvia (szórólapok, jegyek, matricák, fotók, meg a képeslap amit küldtek németből xD), a párizsi Kisaki Project koncert flyere, gangurós könyv, egy csomó régi japcsi goth+industrial, köztük Despair, Mushi és egy Black Love Fantom, amire egyáltalán nem is emlékeztem és amin Isawot alig lehet felismerni

, a Közi féle Kaos-Kinema limitált kiadásához járó matrica-szett, meg egy raklap vk flyer 2002-2004 körülről, köztük pár egészen elképesztő dolog.. xD Van egy Rayarch, amiből ugye a 9GBO két tagja érkezett és amin persze baromira nem lehet őket felismerni, meg a legdurvább.. valami három napos indies-vk mini-fesztivál szórólapja, amint a főzenekarok (Syndrome, stb) mellett, a kis, no-name bandák közt olyanok vannak, mint... Vidoll, DéspairsRay meg Gazette.

Asszem ez kisebb vagyont érhet.. :'D
Meg találtam 15 eurót is, amiből eredetileg Despair CDt akartam rendelni, szintén valamikor 2003 fele, csak címzettismeretlennel visszaküldte a posta japánból és fogalmam nincs miért nem bontottam ki a boritékot, hanem beraktam az egyikpolcra és elfeledtem. xD
Meg végre megint hozzá lehet férni az altern és metal fanzine gyűjteményhez (ami imho az egyik legnagyobb itthon), ami a kupacok miatt szintén megközelíthetetlen volt évekig és amiben az alap cuccok (az über-alles Második Látás és társai) mellett olyan kincsek vannak, mint az összes
Genyó Szívó Disztroly, Dallass és Black Hód.