Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 290  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 17 Sun, 4:37 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Case wrote:
oh, yeah! új, 6 számos Deflina Ma'riage mini-album jan 31-én, Mary címen! <3 (kiadó meg elvileg a free will..! wtf!?!! xD).

Cool~ :heart: Remélem nem úgy lesz hatszámos, hogy intro + outro + 2 régebbi szám újrakeverve + 2 új dal, haha. :beaten: (bár ez rájuk nem jellemzõ, hál' Istennek)

hat új szám, vagyis remix/rerecord nem lesz, de intro/outro persze azért becsúszhat... xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 17 Sun, 5:26 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
hat új szám, vagyis remix/rerecord nem lesz, de intro/outro persze azért becsúszhat... xD

Akkó' jó, úgy már mindegy, jöhet!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 17 Sun, 10:08 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Új Phantasmagoria kislemez!! Under the Veil (2006.12.13)

hűű ehhez nem is fűztem még kommentárt! pedig phanta!! ők jóók.. mindazonáltal ez a single csak szokásosra sikerült imo.. szal semmi kiemelkedő szám nincs a kislemezen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 8:35 am 
Forum Fanatic

Úgy látszik, hogy február végén Iori (gitár) és Matoi (dob) kilép a Phantasmagoriaból, és ezzel a banda "egy időre" beszünteti aktivitását. Hát fakk. :x
(remélem ez nem afféle hiatus lesz, mint a cali//garinál) >__<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 9:33 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Úgy látszik, hogy február végén Iori (gitár) és Matoi (dob) kilép a Phantasmagoriaból, és ezzel a banda "egy idõre" beszünteti aktivitását. Hát fakk. :x
(remélem ez nem afféle hiatus lesz, mint a cali//garinál) >__<

wtf....? hát csak nem... me' elvileg ez ugye a 'Kisaki's Final Band' tehát, akkor ezután mit csinál...? o_O (mert az oks, hogy ujrainditottaa Kisaki Project-et, de hát az azé' Phantasmagoria-hoz képest... ehh)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 9:41 am 
Forum Fanatic

Case wrote:
wtf....? hát csak nem... me' elvileg ez ugye a 'Kisaki's Final Band' tehát, akkor ezután mit csinál...? o_O (mert az oks, hogy ujrainditottaa Kisaki Project-et, de hát az azé' Phantasmagoria-hoz képest... ehh)

Hát ja, elég durva lenne... Kisaki Projectet nem vágom, csak annyit hogy mindig neki akartam esni, hogy "na gyerünk, hallgassunk tőlük zenét!!", aztán youtube-on PV-t nézve mindig elaludtam. :lol:

Témánál maradva, okos bábelhal (LOL) aszongya (erre: 重大発表は伊織と纏の脱退~活動休止です): "As for importance announcement the Italy weaving and secession of 纏? It is activity pause" Hát basszus. :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 9:44 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Case wrote:

Hát ja, elég durva lenne... Kisaki Projectet nem vágom, csak annyit hogy mindig neki akartam esni, hogy "na gyerünk, hallgassunk tõlük zenét!!", aztán youtube-on PV-t nézve mindig elaludtam. :lol:

Témánál maradva, okos bábelhal (LOL) aszongya (erre: 重大発表は伊織と纏の脱退~活動休止です): "As for importance announcement the Italy weaving and secession of 纏? It is activity pause" Hát basszus. :|

Italy? he'? xD
és igen, Kisaki Project meg belassult, hjaj-de-szép, bealvós cucc. :/ jó az a maga módján biztos, de én sose szerettem.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 9:57 am 
Forum Fanatic

Case wrote:
Italy? he'? xD

A BabelFish a legkilátástalanabb pillanatokban is képes mosolyt csalni az ember arcára. --- ez itt a reklám helye. XD

Teljesen más: Az imént láttam (esetleges lynch. videókra vadászva) youtube-on EZTet, valami Hybrid Zombiez. Látom, hogy nagoya kei, tehát majdnem evidens, hogy jók. :D (meg női az énekesük)
Na szóval ők kiadtak már valamit? Milyen kiadónál vannak? Hol találok tőlük stuffot? Egyáltalán jók? Kérdezzek még sok hülyeséget? XD Infót plz. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:13 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Case wrote:
Italy? he'? xD

A BabelFish a legkilátástalanabb pillanatokban is képes mosolyt csalni az ember arcára. --- ez itt a reklám helye. XD

Teljesen más: Az imént láttam (esetleges lynch. videókra vadászva) youtube-on EZTet, valami Hybrid Zombiez. Látom, hogy nagoya kei, tehát majdnem evidens, hogy jók. :D (meg nõi az énekesük)
Na szóval õk kiadtak már valamit? Milyen kiadónál vannak? Hol találok tõlük stuffot? Egyáltalán jók? Kérdezzek még sok hülyeséget? XD Infót plz. ^^

guglival eljutottam a hivatalos oldalukra, ahol eztet találtam (by gugli translator.. a babelfish legjobb haverja. xD)
2006 June 29th, with the performance of ell.FITS ALL, it dispersed HYBRID-ZOMBIEZ.
Also the sight closes attendant upon that.
Until now, supporting, everyone of everyone of the fan and the authorized personnel, thank you truly.
HYBRID-ZOMBIEZ
copyright (c) 2006 HYBRID-ZOMBIEZ all rights reserved

vagyis ezeknek is annyi.. o_O egyébként én nem hallottam még róluk, van egy negoya-noob válogatás, azon sincsenek rajta. ellenben volt egy hatszámos mini-albumuk 2005-ben, meg a basszgitárosuk a lynch-be ment support-tagnak. O_o az ujabb nagoyai bandák kulonben sajna nem feltetlen jo, a legtobb a standard vk vonalat koveti es nem a tradicionalis nagoyai iranyzatot. amik jók (lynch, meg Deathgaze ugye xD), azok tovabbra is azok, amiknek valami köze van a régebbi bandákhoz. a többi inkább olyan 'nah, majd meglátjuk, hogy lesz-e belölük valami' kategoria.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:17 am 
Forum Fanatic

Ahaaa, értem. Miaszösz, lynch, okké. xD
Na ja, mondjuk ez így általánosságban is igaz (a régi vs. új), ha megnézem az indies VK-t 5-7 évvel ezelőtt és összehasonlítom a maival...hát ööhh. xD Talán a Phantasmagoria az egyetlen karakteresebb kinézetű/hangzású sztem az újak közül (mármint akikről első ránézésre is süt, hogy visual kei, nem pedig tünci-tünci kei).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:22 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Ahaaa, értem. Miaszösz, lynch, okké. xD
Na ja, mondjuk ez így általánosságban is igaz (a régi vs. új), ha megnézem az indies VK-t 5-7 évvel ezelõtt és összehasonlítom a maival...hát ööhh. xD Talán a Phantasmagoria az egyetlen karakteresebb kinézetû/hangzású sztem az újak közül (mármint akikrõl elsõ ránézésre is süt, hogy visual kei, nem pedig tünci-tünci kei).

5-7 évvel ezelött úgyszintén iszonyat menneiségü átlag alatti banda volt, csak azokat már elfelejtette mindenki mostanra. xD meg akkoriban volt az az idöszak (2000-2001) amikor tényleg annyiból állt a vk, hogy Deadman, cali=gari, meg még úgy 3-4 talán-talán banda, aztán pont, a többi vagy tucattermék volt, vagy feloszlott. ahhoz képest manapság sokkal jobb a helyzet. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:23 am 
Forum Fanatic

Case wrote:
5-7 évvel ezelött úgyszintén iszonyat menneiségü átlag alatti banda volt, csak azokat már elfelejtette mindenki mostanra. xD meg akkoriban volt az az idöszak (2000-2001) amikor tényleg annyiból állt a vk, hogy Deadman, cali=gari, meg még úgy 3-4 talán-talán banda, aztán pont, a többi vagy tucattermék volt, vagy feloszlott. ahhoz képest manapság sokkal jobb a helyzet. :grin:

Ohh, ebben lehet valami. :) Kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva majd milyen lesz a helyzet (mi újjal tudnak ezek még előrukkolni??). xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:29 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Case wrote:

Ohh, ebben lehet valami. :) Kíváncsi vagyok, hogy 10 év múlva majd milyen lesz a helyzet (mi újjal tudnak ezek még elõrukkolni??). xD

én, miota vége lett a fentemlített hullaszagos idöszaknak és magához tért a szintér, nem aggodok.. ugyis mindig felbukkan valami uj ami erdekes es erdemes foglalkozni vele. ^^" ha abból a gödörböl kimásztak, akkor már akárhonnan. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:37 am 
Forum Fanatic

Úgy legyen. ^^

random: Most találtam, magányos Deflina Ma'riage scan (kanjiban meg arcokban analfabéta vagyok, ez a Kyoka?). xD
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 18 Mon, 10:52 am 
Forum Addict

O___@ uuu... :whip: hogy falnám fel... gomen

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4339 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 290  Next

All times are UTC + 1 hour