Jigsaw wrote:
Case wrote:
Italy? he'? xD
A BabelFish a legkilátástalanabb pillanatokban is képes mosolyt csalni az ember arcára. --- ez itt a reklám helye. XDTeljesen más: Az imént láttam (esetleges lynch. videókra vadászva) youtube-on
EZTet, valami Hybrid Zombiez. Látom, hogy nagoya kei, tehát majdnem evidens, hogy jók.

(meg nõi az énekesük)
Na szóval õk kiadtak már valamit? Milyen kiadónál vannak? Hol találok tõlük stuffot? Egyáltalán jók?
Kérdezzek még sok hülyeséget? XD Infót plz. ^^
guglival eljutottam a hivatalos oldalukra, ahol eztet találtam (by gugli translator.. a babelfish legjobb haverja. xD)
2006 June 29th, with the performance of ell.FITS ALL, it dispersed HYBRID-ZOMBIEZ.
Also the sight closes attendant upon that.
Until now, supporting, everyone of everyone of the fan and the authorized personnel, thank you truly.
HYBRID-ZOMBIEZ
copyright (c) 2006 HYBRID-ZOMBIEZ all rights reserved
vagyis ezeknek is annyi.. o_O egyébként én nem hallottam még róluk, van egy negoya-noob válogatás, azon sincsenek rajta. ellenben volt egy hatszámos mini-albumuk 2005-ben, meg a basszgitárosuk a lynch-be ment support-tagnak. O_o az ujabb nagoyai bandák kulonben sajna nem feltetlen jo, a legtobb a standard vk vonalat koveti es nem a tradicionalis nagoyai iranyzatot. amik jók (lynch, meg Deathgaze ugye xD), azok tovabbra is azok, amiknek valami köze van a régebbi bandákhoz. a többi inkább olyan 'nah, majd meglátjuk, hogy lesz-e belölük valami' kategoria.