Case wrote:
Nem sértettem meg én senkit, mondtam, hogy tudom, hogy van amikor ott is kurvajó a hangulat, meg az egész kis közösség is potenciálisan jó ami kialakult, de szerinted ott soha szó sincs arról amit én írtam? Mindig baráti a légkör, soha szó nincs mások ocsmány stílusú lehordásáról? Mindezt azért mert "úgyis privátra van állítva, úgy sem olvashatja senki, azt mondoik amit akarok". Ez a bajom az egésszel és ne mondjad, hogy ez nem így van.
Na most akkor elmondom, hogy is van ez. Ha egy baráti társaság összejön privátban, és kibeszél egy harmadik felet, az bizony megesik. Az dobja ránk az első követ, aki bűntelen. Én tudom a legjobban, hogy veled is sokszor előfordult, hogy enyhén szólva undorító módon vélekedtél valakiről zárt társaságban, és nem mondtad később az illető szemébe. Úgyhogy az erkölcsi példabeszédet meg lehet spórolni. Én is sáros vagyok ilyen tekintetben, ahogy szerintem mindenki más is.
De azt kijelenteni, hogy mi egy aljas, gyomorforgató, kétszínű banda vagyunk, úgy, hogy lövésed sincs, hogy általában mi zajlik twitteren, enyhén gáznak érzem. Regisztrálj, ha annyira érdekel, kövess be minket. De ne általánosíts, és ne könyveld el a fél fórumot, a potenciális közönségedet utolsó aljadéknak, rendben? Ha akarod tudni, nem TE vagy ott a téma 24/7, nem is a fórumos népek. Persze néha előkerül, ha van valami. Istenem, belehalunk.