Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:11 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1452, 1453, 1454, 1455, 1456, 1457, 1458 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Annál gerinctelenebbül hátbaköpködős helyet a világon nem láttam még. xD

Te már csak tudod, miről beszélsz. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:42 pm 
Forum Addict

Case wrote:
pocketlawyer wrote:
jer vissza melegszívű, befogadó twitter-közösségünkbe, meglátod jól jársz :lol:
Ezt te sem gondolhatod komolyan... :'D Annál gerinctelenebbül hátbaköpködős helyet a világon nem láttam még. xD

Ezt miért kellett? :cry: Én szeretném Vivit megint ott látni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:51 pm 
Site Admin

pocket: értem én, csak a légkör ott eléggé gyakran minden csak nem melegszivű, meg befogadó. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
pocket: értem én, csak a légkör ott eléggé gyakran minden csak nem melegszivű, meg befogadó. xD

De te ezt honnan tudod? Nem vagy fenn. Akkor meg? Csak azért, mert számodra ellenszenves a twitter, nem kell puffogni, az én követőim igenis nagyon jó társaságot alkotnak, akikkel öröm együtt lenni. Ennyi.
Különben sem egy globális nagy közösségről beszélünk, mindenkinek megvan a saját kis köre ott, és ez így jó.
Nem ismered a twittert, miért ítéled el? Most mondjam azt, hogy a májszpész tele van exhibicionista kurvákkal, az ld-n meg mindeni megmondóember faszkalap?

edit: Májszépsz. x'DDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:54 pm 
Forum Addict

Case wrote:

Én is értem, de nem általánosítanék inkább.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 10:59 pm 
Site Admin

én nem általában beszéltem a twitterről, hanem pont arról a társaságról amiről itt szó van. szerintem te tudod a legjobban, hogy mennyi minden hangzik el ott olyanokról akik nincsenek regelve, amit soha nem vállalnának fel az emberek szemtől szembe. meg, hogy mennyire képmutató módon vigyorognak a hátbaköpések után a másik szemébe az emberek a következő találkozáskor.

edit: és tudom, hogy tud az is kurvajó és szórakokztató és baráti légkörű lenni, csak amikor nem az, akkor olyan szintenb gyomorforgató az egész, hogy elfelejti az ember, hogy tud az jó is lenni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de én bárkinek a szemébe mondom, ha szarba se veszem, nem kell ehhez a twitteren viháncolni.
Nem kevés embert sértettél most meg, de lelked rajta. Köszönjük a hízelgő véleményt, hogy szerinted egész nap azon megy a traccs a csiripen, hogy ki mekkora rohadék...
Én is említhetnék pár gyomorforgató dolgot, ha már itt tartunk, de nem ezért jöttem vissza. Részemről ennyi a hozzáfűznivalóm, ha konkrét emberekkel van bajod, szólítsd meg őket, ha mástól elvársz gerincet, benned is legyen. Köszi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:11 pm 
Forum Addict

Case: küldtem PM-et. Részemről más nincs... ja de van: fröccs. *.*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
én nem általában beszéltem a twitterről, hanem pont arról a társaságról amiről itt szó van. szerintem te tudod a legjobban, hogy mennyi minden hangzik el ott olyanokról akik nincsenek regelve, amit soha nem vállalnának fel az emberek szemtől szembe. meg, hogy mennyire képmutató módon vigyorognak a hátbaköpések után a másik szemébe az emberek a következő találkozáskor.

edit: és tudom, hogy tud az is kurvajó és szórakokztató és baráti légkörű lenni, csak amikor nem az, akkor olyan szintenb gyomorforgató az egész, hogy elfelejti az ember, hogy tud az jó is lenni.

No offense, de szerintem az utólag a hozzászólásodhoz fűzött mondat tényleg egy olyan kaliberű kijelentés, hogy furcsa tőled, aki nincsen Twitteren. Legalábbis az én tudomásom szerint. Én a magam példájából tudom, hogy ha az illető rákérdez a dologra, én mondom neki azt, amit gondolok - ami igen, lehet negatív, de nem jelenti azt, hogy ettől már nem kedvelném az illetőt, vagy hogy élőben mást mondanék neki. Van véleményem persze, csak sok alkalommal nem érzem magamat jogosultnak arra, hogy csak úgy mondjam, de ez nem jelenti azt, hogy ha megkérdeznék, nem mondanám, amit gondolok. Nem tudom, abba a 'társaságba' engem is beleteszel-e, én csak így gondolom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ehhez csak ennyi a hozzáfűznivalóm: Hehhehe....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:21 pm 
Site Admin

Nem sértettem meg én senkit, mondtam, hogy tudom, hogy van amikor ott is kurvajó a hangulat, meg az egész kis közösség is potenciálisan jó ami kialakult, de szerinted ott soha szó sincs arról amit én írtam? Mindig baráti a légkör, soha szó nincs mások ocsmány stílusú lehordásáról? Mindezt azért mert "úgyis privátra van állítva, úgy sem olvashatja senki, azt mondoik amit akarok". Ez a bajom az egésszel és ne mondjad, hogy ez nem így van.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én megint csak azt tudom erre mondani mindenkinek, amit már 3 éve hajtok: nem csak a monitor/fórum/twitter stb. mögött ülve szeretek szart dobálni. De ezt szerintem réges rég tudja itt mindenki.
Egy dolgot azonban leszögeznék: kevés olyan elegáns gyűjtőhelye van a gerinctelen, kétszínű, a másikat első adandó alkalommal mosolyogva hátbaszúró népségnek mint ez a fórum. Tudom, mert látom amit látok.
És bulikban lehet a legjobban lemérni, ki, mennyire nyalizik és kinek, lehetőleg kannaporcig, meg teper h legyen valaki.
Asszem ennyit, mást, most, nem fűznék ehhez mert az csúnya lenne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Nem sértettem meg én senkit, mondtam, hogy tudom, hogy van amikor ott is kurvajó a hangulat, meg az egész kis közösség is potenciálisan jó ami kialakult, de szerinted ott soha szó sincs arról amit én írtam? Mindig baráti a légkör, soha szó nincs mások ocsmány stílusú lehordásáról? Mindezt azért mert "úgyis privátra van állítva, úgy sem olvashatja senki, azt mondoik amit akarok". Ez a bajom az egésszel és ne mondjad, hogy ez nem így van.

Na most akkor elmondom, hogy is van ez. Ha egy baráti társaság összejön privátban, és kibeszél egy harmadik felet, az bizony megesik. Az dobja ránk az első követ, aki bűntelen. Én tudom a legjobban, hogy veled is sokszor előfordult, hogy enyhén szólva undorító módon vélekedtél valakiről zárt társaságban, és nem mondtad később az illető szemébe. Úgyhogy az erkölcsi példabeszédet meg lehet spórolni. Én is sáros vagyok ilyen tekintetben, ahogy szerintem mindenki más is.
De azt kijelenteni, hogy mi egy aljas, gyomorforgató, kétszínű banda vagyunk, úgy, hogy lövésed sincs, hogy általában mi zajlik twitteren, enyhén gáznak érzem. Regisztrálj, ha annyira érdekel, kövess be minket. De ne általánosíts, és ne könyveld el a fél fórumot, a potenciális közönségedet utolsó aljadéknak, rendben? Ha akarod tudni, nem TE vagy ott a téma 24/7, nem is a fórumos népek. Persze néha előkerül, ha van valami. Istenem, belehalunk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:42 pm 
Elite Member

Case wrote:
"úgyis privátra van állítva, úgy sem olvashatja senki, azt mondoik amit akarok".

Nem szeretnék belefolyni, de ez a privátra állítás dolog azért van (nálam legalábbis), mert nincs hozzá köze a fél világnak, hogy én mit írok, és most legyen szó akármiről. Valaki ennyire zár és van, aki nem. Például a blogomat se olvashatja senki csak az, aki a friends listemen rajta van és nem azért mert folyton kibeszélem, hogy úúúúúúú xy ezt és azt csinálta, hanem azért, mert azokkal az emberekkel osztom meg, akikkel én szeretném.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 23 Thu, 11:44 pm 
Site Admin

Aru: mi az a kannaporc? :'D *leszűrte a lényeget*

Jude wrote:
De azt kijelenteni, hogy mi egy aljas, gyomorforgató, kétszínû banda vagyunk, úgy, hogy lövésed sincs, hogy általában mi zajlik twitteren, enyhén gáznak érzem. Regisztrálj, ha annyira érdekel, kövess be minket. De ne általánosíts, és ne könyveld el a fél fórumot, a potenciális közönségedet utolsó aljadéknak, rendben? Ha akarod tudni, nem TE vagy ott a téma 24/7, nem is a fórumos népek.
Mikor és hol is mondtam én ilyesmit? Abból pedig, hogy mi szokott ott menni, láttam én eleget, tudod te is. Láttam a jó oldalát is, de nekem társalgásra a fórum szimpatikusabb közeg, a rossz oldalát meg szintén, amiatt mondtam elsősorban, hogy köszönöm én ebből nem kérek.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1452, 1453, 1454, 1455, 1456, 1457, 1458 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour