Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 6:40 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 10:06 am 
Senior Member

A koncert elképesztő volt! Látni őket élőben, egyszerűen hihetetlen volt.
Én is az emelvényen álltam, de Kamijo hangját teljesen jól hallottam. Gyönyörű hangja van. Bár az első szám elején tényleg alig lehetett kihallani a zene mellett, rögtön kijavították. Kamijo azonnal mutogatott a staffos emberkének, meg ő is állítgatott vmit (nem értek hozzá mit XD).
Teru szólója előtti számnál volt több ilyen besípolás, és ott is Kamijo többször integetett, h. csináljanak vmit, vagy hogy mit csináljanak. De miután a szóló után mindannyian visszajöttek, már minden rendben volt. Kivéve azt a mikrofonos malőrt. Szegény Kamijo énekel, aztán csak azt láttuk, h. ütögeti meg rázza a mikrofont, de aztán csak meghajolt Kamijo nagysága előtt, és rendesen működött. =D
A meet&greet is nagy élmény volt, nagyon aranyosak voltak. Minden tisztelet azért, hogy a koncert után még hajlandóak voltak kiülni, és oda lehetett menni hozzájuk.
Szóval egy fantasztikus koncert volt, és remélem a közeljövőben eljönnek majd hozzánk megint. =D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 11:46 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hol is kezdjem? Mi már odamentünk reggel 8-ra és ott táboroztunk egész nap egy kockás pléden az árnyékban. Később, a sorban állásnál kiderült h nem az számít h valaki esetleg már előző este ott volt, hanem h ki mennyire pofátlan. Pár önjelölten pattogó, magát valakinek képzelő önkéntes emberkéhez lenne azért néhány keresetlen szavam, de nem hiszem h fórumosok. :x
Na sebaj, tanulva az esetből, Despa koncert előtt majd én is 5-kor vonulok ki délután és bemegyek oldalról a legelejére.

Egyébként az iszonyú hőség és kosz és miegymás ellenére nem szenvedtünk egész nap mert nagyon jó társasággal mentünk (Risa, Sayaka, Bori, Hikaru, Sayu, köszi!!! <3)
Végül a beengedésnél némiképp elszakadtunk egymástól, de a koncert után megtaláltunk mindenkit.

Koncert: Sikerült a második sor bal szélére bejutnunk, a hangfal mellé. Onnan látni lehetett az egész színpadot, minden tagot, még Masashi-t is. De ami a legfontosabb, Teru orra előtt álltunk!!! x3
Kicsit féltem h majd meg fogok süketülni a bal fülemre a hangfal miatt, de mint kiderült, a lehető legjobb helyet fogtuk ki mert mi hallottuk ténylegesen is a zenét meg az éneket és viszonylag keveset zavartak be a sikítozó fengrillek.

Azért nem ártana viselkedni, függetlenül attól h kik visítottak ultrahangon. Gondoljatok bele, hány embernek tettétek ezzel élvezhetetlenné a koncertet. Nem csak értetek van, hanem mindenkiért, aki megvette a jegyet. Ezen kívül személyes megjegyzésem a sikítozásról csak annyi h iszonyat nagy taplóságnak tartom. Ezúton is tiszteltetem azt aki belesivíkolt a "Serenade"-be. :?

Nade, vissza a koncertre: mögöttünk osztrákok áltak úgyhogy hazudnék ha azt mondanám h egyszer is meglöktek vagy bármi, ha ezt tudom, strandpapucsban megyek és nem a bakancsban főzöm a lábam 40 fokban x'D
Ji-nek és a biztonságiaknak köszi a vizet, életmentő volt!
És istenem, a zene! Fergeteges volt, látszott h ők is nagyon élvezték! Volt az összes kedvencem; "Prince", "The Umbrella of Glass", "Amorphous", "Princess", "God Palace" :heart:
Persze én már "Amorphous" végén elkezdtem úgy bőgni, mint ahogy terveztem h nem fogok, aztán a "Serenade"-et végigzokogtuk Risával. Szegény Kamijo is sírt, meg Teru, szívszaggató volt.

A hangosítással valóban voltak néha gondok, a mikrofon nem nagyon akart eleinte kooperálni, de ezen Kamijo profizmusa felülemelkedett.
Végig énekeltülk az egész koncertet, hihetetlen élmény volt!
Amikor Hizaki átjött oda és felállt a hangfalra úgy elkapta a kezem xD
Teru valami hihetelent alakított a "Reminiscence"-ben!
Első benyomásom: mindannyian annyira szépek, mintha egy barokk festmény elevenedett volna meg. És akkora energia van bennük, egyszerűen elsöprő.
Masashi is nagyon a szívemhez nőtt, amikor kijött oldara h lássuk *o* Kicsit hiányoltam h nem kapott akkora teret mint a többi tag, bár azért Teru nagyon igyekezett többször is ráirányítani a figyelmet. Jó lett volna vele is kezet fogni, de majd idővel alakul ez szerintem., ahogy Vivi is írta.

Végül nem bántam meg h rábeszéltek a meet&greet-re, nagyon barátságosak voltak, különösen Yuki és Teru, de Kamijo is meglepően közvetlen volt. Sikerült kinyögnöm japánul, értelmesen h örülök h találkozhattam velük, amit hatalmas mosollyal nyugtáztak mind. Imádnivalóak, de tényleg!

After is nagyon jó volt, igaz eljöttünk negyed 5 körül mert már annyira globálisan rozzantak voltunk h gyakorlatilag nem tudtunk megmozdulni.
A villamosmegállóban találkoztunk egy szlovák-cseh párossal, akik pont a Keletibe akartak eljutni, velünk jöttek végül és összebarátkoztunk hamar. :D Mondták h Despára is jönnek.
Aztán miután elbúcsúztunk és Risát feltettem a vonatra, hazajöttem, zuhany és bedőltem az ágyba, igaz csak 4 órára.

Összességében: jöhetnének majd még erre megint és akkor megint kimegyek sorba állni a kis kockás plédemmel a fák alá :3

Továbbá nagyon örültem h ismét sikerült egy jót beszélgetnem a szegediekkel, olyan ritkán adódik erre alkalom *megölel mindenkit*
Miharu, ne haragudj ha nem ismertelek fel, így utólag esett le h te voltál ott Jigu-val :beaten: Ez van ha az ember 24 órán keresztül nem alszik. :oops:

Köszönet a szervezőknek, Case-nek és Ji-nek! Felejthetetlen élmény volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 12:02 pm 
oshare booty
oshare booty

JollyR wrote:
Kamijo azonnal mutogatott a staffos emberkének, meg ő is állítgatott vmit

:D kamijo totál mást hall mint mi, neki kontrollja van és magának kért állítást valsz. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 1:48 pm 
Member

Irigykedve olvasom, hogy mindenki mekkora jót bulizott.
Most voltam először a Dieselben, és ahol én álltam hátul, szinte semmit sem hallottam, vagy láttam. :( Tök rossz kedvem lett ettől, mindig ilyen a Diesel?
Pedig ők nagyon jók voltak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 2:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru: Semmi gond ^_^ De örülök, hogy találkoztunk :3 És mindenki mással <3 Legközelebb Despa-n <3 *nagyon nagy eséllyel megy oda is :3*
Serenade közben a visítást én is hallottam, és eléggé ledöbbentett, hogy lehetnek ennyire kultúrátlanok néhányan. Sírtam volna... Mikor Kamijo is sírt, megszakadt a szívem. Véleményem szerint ők is nagyon élvezték a koncertet. Látszott rajtuk ^_^ Nagyon jó koncertet adtak le és megvolt a hangulat. :heart:

On: Még kimaradt, hogy hiába voltam hátul, kb 2-szer egymás után telibe találtak a vízzel, mikor hátra spriccelték, de már előtte oda fele vonaton, ásványvíz nyitás közben is kifolyt rám a fél víz XDDD Bocsi mindenkitől, aki kapott akkor egy kicsit belőle *elbújik* Végülis jól esett, mert kicsit hűtött, de 10 perc után, már meg sem látszott xD A bandán meg látszott, hogy jól érezték magukat! <3 Mindenki nagyon bűbájos volt. :heart: Nagyon várom őket újra!!

Last edited by Miharu89 on 2010 Jul 12 Mon, 7:19 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 2:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

22 wrote:
kimentem Jude-hoz egy kicsit

Azt nagyon köszönöm, az egy élmény volt! XD :heart: Meg mindenki másnak is köszi, aki a koncert után segített árulni.
Ugyanis én a merchpultban voltam egész éjjel, a koncertből nem láttam semmit, csak hallottam, de nem baj, már úgyis láttam őket két éve Münchenben, meg nekem ezért pénz ütötte a markom, úgyhogy öröm és bódottá'. :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 2:46 pm 
Forum Addict

A koncert hihetetlen élmény volt, nagyon jól éreztem magam, annak ellenére, hogy nem ismerem őket igazán.
Örülök, hogy nem hagytam ki. :]
Jó volt Yukival lenni koncerten, egy élmény volt ez is. :D

Koncert, illetve meet&greet után [amire én nem mentem be] egyik barátnőm teljesen ki volt akadva, hogy ők tényleg léteznek és nem csak hologrammok. xD

És egyet értek, mostmár én is elhiszem, hogy Kamijo egy herceg. *O*
Számomrea Teru vitte a pálmát mégis, mert hihetetlen milyen édes volt.
És pici. *_*

Kamijo colgate reklámba illő mosolya is csodás volt.
Amúgy pedig mi 6 után értünk oda, és valóban megbizonyosodtam arról, hogy nem is éri meg korábban menni. Én ugyan nem, de sokan mások álltak be előre egy-egy ismerőshöz.
Mi csak az után álltunk be [megjegyezném, hogy a sor végére] miután már elkezdték beengedni az embereket. Ugyan is barántőm otthon hagyta a jegyét. :beaten:

Az after nagyon jó volt, sokat lehetett táncolni, bár Yakusoku nem volt. :P
Szóval köszönöm az élményt. És Teru haláli ezzel a blogbejegyzéssel. Nagyon édes. :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 3:48 pm 
Newbie

furán lehetett hallani a gitárokat, engem csak ez zavart, egyébként remek élmény volt nagyon jól éreztem magam :) a setlist is tetszett *-* soha nem felejtem el ez biztos :D
a meet&greet pedig...annyira kedvesek voltak mindenkivel ^^

köszönöm szépen a szervezőknek és mindenkinek aki hozzájárult abban hogy felléphessenek Budapesten :)

btw. Hizaki is ejtett pár szép sort rólunk az OHP blogon :)
olyan jó tudni hogy ennyire tetszett itt nekik ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 4:33 pm 
Member

Én is csak azt tudom elmondani amit a többiek. Fergeteges volt az egész. Nagyon megérte remélem jönnek majd máskor is :D Mi jobb szélen álltunk és ott viszonylag jól lehetett hallani az egészet szóval viszonylag jó helyet fogtunk ki és össze se nyomtak x3.
Annyira gyönyörűek voltak mind *-*

Off: Egyébként nem értem, hogy bizonyos emberek akik lazán odaállítottak fél 7 körül és helybe megvették a jegyüket miért állhattak be majdnem a sor legelejére. V.V [főleg, hogy a sor elején viszonylag olyanok álltak akik hajnal óta kint várnak ...]

Aru wrote:
Ezen kívül személyes megjegyzésem a sikítozásról csak annyi h iszonyat nagy taplóságnak tartom. Ezúton is tiszteltetem azt aki belesivíkolt a "Serenade"-be. :?

Na igen :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 4:53 pm 
oshare booty
oshare booty

Miharu89 wrote:
*nagyon nagy eséllyel megy oda is :3*

hö! miazhogy nagy eséllyel..? JÖCC! :D
csak a vonaton többet mesélj :D:D (úgy értem az "igen", "nem", "ja"-n kívül :D)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 5:31 pm 
Senior Member

pszabi wrote:
JollyR wrote:
Kamijo azonnal mutogatott a staffos emberkének, meg õ is állítgatott vmit

:D kamijo totál mást hall mint mi, neki kontrollja van és magának kért állítást valsz. :)

Mondom, h. nem értek hozzá, de ettől függetlenül utána akkor is sokkal jobb lett. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 5:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^
Jól van na xD Soha nem volt nagy szókincsem szóban XD Legközelebb változtatok ezen :beaten:

*még mindig azt hiszi, hogy álmodta a tegnapi napot*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 6:49 pm 
Forum Addict

Délután 3 körül sikerült nekem is felébrednem, nem szándékozom hosszú beszámolót írni, mert csak az előttem lévőktől tudnék ismételni.

Fantasztikus koncert volt. Mi 2-3. sorig jutottunk Sayakával.:3 de úgy hiszem megérte, a tagokat élőben látni, ennyire közelről *o*

Ji a vízért ezer hála! Mellettünk el is ájult egy lány, nem beszélve fanok viselkedéséről... u-u...

Sayaka, Aru, Risa, Bori, Hikaru
<3 és a szegediekkel is jó volt végre összefutni Szabi, Jigsaw, Vivi <3 :smile2:

Meeting& greeting feledhetetlen marad :), Kedvesek voltak nagyon.
pszabi wrote:
és az after cool volt. a végén ott pörögtem bent (^^) hangry & angry rox!!!!

Mekkora volt már!! :D
Hááh csak azért kértem ezt utólag, mert Decola-t otthon hagyta Case, azonban utána kárpótolt An cafival, meg utána Mucc *o*

Összességében koncertről szép emlékek fognak megmaradni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 6:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Pár önjelölten pattogó, magát valakinek képzelő önkéntes emberkéhez lenne azért néhány keresetlen szavam, de nem hiszem h fórumosok. :x

Azért én csak annyit üzenek nekik, h legközelebb, ha nem akarnak meghalni ilyet ne. XD Mert nem egy ember volt a sorban, aki készült már őket leütni...

Aru wrote:
nagyon jó társasággal mentünk (Risa, Sayaka, Bori, Hikaru, Sayu, köszi!!! <3)

Én is köszönöm nektek az egész napot. :heart:

Én nagyon élveztem a koncertet. ^__^ Majd írok beszámolót is, de most még csak vinnyogni tudok. XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 8:23 pm 
Forum Addict

Na, én is hazaestem... :D Megpróbálok összerittyenteni egy beszámoló félét. Reggel nyolcra mentünk ki Borival. Sayuval, Aruval, Risával és Hikaruval voltunk. A sorban állásról meg tudnék egy-két szépet mondani... Mi napközben azt hiszem szóltunk már pár embernek, hogy próbáljunk meg már akkor valamiféle sorba rendeződni, hogy végül ne legyen az, ami volt.. de hát, csak le lettünk hurrogva. :finger: Na mindegy, bejutottunk, aztán koncert előtt Sayuval mi leszakadtunk a többiektől, és Kamijo elé mentünk. Én a 2. sorban álltam, mögöttem állt Sayu, majd a végefelé sikerült az első sorba kerülnöm, pont Kamijo elé *O*

Jah igen... aki meg nem bírja az első soroknál lévő tolakodást meg nyomorgást, az mégis miért van ott? Nem kötelező első sorban állni. Mire számít? Mert kb. egész koncert alatt a nyivákolást kellett hallgatnunk. -.-" Nem kötelező első sorba lenni, hátra is lehet húzni, az emelvényről is tökéletesen lehet látni a koncertet. Egyébként nekem abszolút nem volt bajom sem a tolongással, sem a lökdösődéssel, pedig nem vagyok sem magas, meg nagydarab.

Amúgy nagyon jó volt a koncert, a Serenade valami brutálisan gyönyörű volt. Elsütötték szinte minden kedvencemet, az AM-et, God Palace-t, Zombie-t, The Red Carpet Day-t és a Princess-t is. Sikerült megfognom 3szor Kamijo kezét, Hizaki meg egyszer kishíján rámborult, azóta is tiszta csillámpor a hajam meg a mellkasom, és semmivel se akar lejönni rólam... xDDD

A m&g előtt annyira izgultam, majdnem összeestem, de szerencsére sikerült talpon maradnom. Ha jól emlékszem Sayu után kerültem sorra a kézfogósdinál, és ááá. <3 Na jó többet nem regélek, befogom XD

BTW: Az életmentő vízért meg ezer hálám Jinek, illetve a Szekusoknak

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour