Jigsaw wrote:
Nnna~ megkezdtem én is a K-popos kalandozásaimat.

Néztünk jóóópár csapattól videókat, de egyelőre csak a
B2ST tetszik (persze van még néhány, ami szimpi, de tőlük majd későbbvadászok cuccokat), de az nagyon jó! A pörgős számaik királyak, és érdekesmód a lassúakat is tolerálom.

Hehe, B2ST nekem is a kedvenc boybandem
(úristen, ez azért így viccesen hangzik XDDDDDD), tulajdonképpen mondhatjuk úgy is, hogy ők az egyetlen, akiktől minden számot bírok. xD És augusztusban comeback! (vagy szeptember, nem is tudom)
Suju-nak csak a gyorsabbakat (azt a négyet-ötöt), meg most a No other a legújabb tetszetős.
Meeeeg a U-kiss-nek van 2-3 nagyon jó dala (Mworago pl)...és hát igen, a Big Bang meg G-dragon, ők jók. DBSK meg szintén nem a kedvenc. ( bár velük úgy vagyok, hogy minden számukat elhallgatom, de Mirotic-on meg 1-2 alapon kívül nem találok kiemelkedőt o.o)
Lyányok közül meg 4minute-et nem szeretem igazán, meg Rainbow, és ilyem marhaságokat (már elnézést xDD), de a többi jóó~ Bár ez abszolút szubjektív vélemény, mert látom neked meg 4minute pont tetszik, bár hozzáteszem, én nem csak a zene miatt nem kedvelem őket, hanem a tagok ...hát khm. o.o Bár a debütálás ugyebár náluk is erős volt, csak aztán..f(x), meg SNSD, ők vagy szexi vagy aranyos számokat kapnak, meg a tagok is szerethetőek, és egyediek (már nem kinézetre, hanem tulajdonságokra, hangra XDD). Aztán After School sztem a legjobb dolog, amit a tavalyi évben k-popból adott nekünk az úristen. XD ÉS egyre jobbak~ 2NE1-nal ugyanez.
Kara-t, meg T-ara-t kihagytam, velük az a bajom, hogy van 1-2 elég erős daluk (popipopi xDDD, Lupin), aztán annyi.