Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:37 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 463 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 May 22 Sat, 6:53 pm 
Forum Addict

Teszt wrote:
update:

monkey6 wrote:
A várható esti idõjárás miatt a buli az A38 koncerttermében lesz megtartva. A jegyár és a lineup változatlan, valamint az orrterasz is nyitva lesz. Várunk mindenkit szeretettel :)

Megnyugtató hírek. Kezdtem elővenni a túlélőkészletet... :moo:

Beszámoló!

Szerencsére nem kellett elővenni a túlélőkészletet, mert a zárt helyen volt a parti, ami nagyon jó volt~

Nekem az A38 személyes kedvencem, a koncertterem felszerelése fantasztikus. Mikor odaértünk persze még nem volt ott senki, csak mi, de aztán elkezdtek gyűlni az emberek. Egészen ijesztő módon olyan éjfélig jóformán húszán, ha voltunk. Én mondjuk közben unalmamban twitteren tudósítottam, úgymint: "Nagyon jó a zene" ami tényleg nagyon jó volt, a The Lowbrows előtt is. Nem tudom a neveket, nekem az első DJ tetszett, utána egy DJ páros tolta a zenét, ők a végére egészen jókat alkottak,eleinte nem nagyon fogtak meg szvsz.

Időközben kétszer is előmerészkedett a Lowbrows tagság, kint a hajó bejáratánál fényképezkedtek, meg kijöttek hallgatni a zenét, Chaki egész sokáig kint maradt egyedül is, neki is az első DJ zenéje tetszett ^^.

Mire ők jöttek, szerencsére kicsit többen lettünk, de az időjárás miatt még így is nagyon kevesen voltunk. Ami fantasztikus volt, hogy egyáltalán nem olyan zenét csináltak, mint amit eddig hallottam tőlük, jelentem fogalmam sincs róla, mennyit hallottam a munkáikból, amit tudtam, mindent megszereztem még régebben, de nekem nagyon bejött. Zenei elemzést majd írnak a hozzáértők, nekem nagyon tetszett, amíg tudtam, elöl táncoltam (értsd amíg egy hülye belém nem szállt széttaposva a lábamat, úgy, hogy két méterrel arrébb találtam magam), aztán inkább visszavonultam a bejárathoz, ahonnan jól látszott a vetítés (Akirából, Hellsingből és moszkvai metróból felvételek), jól látszott az általam nem beazonosítható DJ, aki maszkot viselt és egyfolytában ugrált és hergelte az embereket. Jól látszott Chaki is, aki lejött a színpadról és hátulról figyelte egy ideig az eseményeket. Ő egyébként végig lapult, csak néha jött előre a színpadon, hogy pötyögjön valamit azon a Mac-en, ami DJ pulton állt.
Nagyon jó volt a zene, és bár nem volt parti-hangulatom az előző napi leánybúcsú miatt, már meghallgatni őket élmény volt. A buli végéről meg majd ír valaki, ugyanis rá kellett jönnöm, hogy átlátszóvá válhattam, mert valahogy nem láttak az emberek és mindenki nekem jött, de szó szerint mindenki, b***tak figyelni, amin szépen felment az agyvizem és leléptem.

A partihangulatról annyit, hogy iszonyat kevesen voltak és valahogy az A38 koncertterméről nekem nem a buli jut eszembe; ugyanez a zene egy későbbi időpontban, egy nyári éjszaka fent a tetőteraszon sokkal jobban ütött volna, akkor tuti nem fog vissza semmi, hogy széttáncoljam magam. Így viszont be kellett érnem a hallószervi élvezetekkel, amelyek egyáltalán nem megvetendőek, sőt~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 24 Mon, 7:19 pm 
Forum Fanatic

^ Köszi a beszámolót, jó volt olvasni! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 25 Tue, 1:19 pm 
Forum Addict

Szívesen! Majd a többiek gondolom kiegészítik~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 25 Tue, 7:37 pm 
Elite Member

Na, hát Lowbrows.

Mit sem kell mondani, zseniális volt!! <33> Fine Cut Bodies (Chi Recordings) Bergi & Svindler (Monkey6), Max Factor (Monkey6)
Francia DJ /a maszkos/ akit Dangernek hívnak. Iszonyat jó zenét tolt ő is <3 Chakin is látszott hogy tetszett neki.
Mégis csak a Lowbrows volt a legjobb, hihetetlen jó zenék voltak <3
Chaki nagyon édesen visszamutatta nekünk a szívecskt amit mutattunk neki és nagyon édes volt úgy magában is :D
Hihetetlenül élveztem<3 nagyon jó volt és a társaság is jó volt akik engem vettek körül <3 volt pár wtf arc, dehát nem azért mentem oda xD
Na meg a végén volt kis dubstep is és stb stb. szal nagyon jó volt :heart: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 26 Wed, 2:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

(2010/05/26) DEXPISTOLS & ROC TRAX presents「ROC TRAX JAM REMIXES」

Credits: residenz @ KMC

Jelszó: kmc. (Thnx to [Sakura.]!)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 26 Wed, 9:20 am 
Forum Addict

^
remélem jó lett, meghallgatom!

THE LOWBROWS amugy jó volt csak nem tudtam annyira élvezni a hely miatt: D nem egészen nekem való...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 26 Wed, 11:03 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

A THE LOWBROWS oldaláról:

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 26 Wed, 11:04 am 
Forum Fanatic

^ Cool képek. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 26 Wed, 7:12 pm 
Elite Member

de cukiiiii ~ *o* hát mégis felrakta :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 27 Thu, 1:03 am 
Site Admin

:retard:

és iszonyatnagy buli volt. az egész hibátlan volt, de a végén az a dex/lowbrows dupla majdnem zárásnak, az fenomenális húzás volt. :heart: majd lesz beszámoló.. egyszercsak. O_o/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 28 Fri, 12:36 am 
Site Admin

Bíborhold wrote:
(2010/05/26) DEXPISTOLS & ROC TRAX presents「ROC TRAX JAM REMIXES」

Credits: residenz @ KMC

Jelszó: kmc. (Thnx to [Sakura.]!)
Jah igen, ezt meg meghallgattam közben és jó lett, csak nem igazán bulizene. Pontosabban többnyire nem a mi buliinkba való, nahh. Mondjuk csak egyszer hallgattam meg alaposabban eddig, az is igaz. Jah és eddig az uccsó szám a favorit.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 28 Fri, 1:17 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
jó lett, csak nem igazán bulizene.

this.

más. meghalt Kagami [,akiről én ugyan most hallok először, nem tudom, mennyire gáz vagy nem]. nyugodjon békében :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 28 Fri, 1:40 am 
Site Admin

[Sakura.] wrote:
más. meghalt Kagami [,akirõl én ugyan most hallok elõször, nem tudom, mennyire gáz vagy nem]. nyugodjon békében :/
Hogy... mi...??? nemár... Az ő első lemeze (Star Arts) lazán a valaha készült legjobb disco-house album. A rádióban is rengeteget szoktam játszani, meg tavaly a tokiói kiruccanás egyik legjobb pillanata volt, amikor egyik boltban megtaláltam az egyébként évek óta out of print CDt..
Honnan van a hír, vagy lehet tudni, hogy mi történt?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 28 Fri, 1:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^én speciel Ken Ishii twitterén láttam, aztán utánakerestem, de csak a last.fm shoutot találtam...

edit. faszbukon azt írják, hogy valószínűleg akut szívelégtelenség miatt halt meg. :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 28 Fri, 12:20 pm 
Senior Member

Case wrote:
:retard:

és iszonyatnagy buli volt. az egész hibátlan volt, de a végén az a dex/lowbrows dupla majdnem zárásnak, az fenomenális húzás volt. :heart: majd lesz beszámoló.. egyszercsak. O_o/

nyaaa igen !! <33 a képek meg ... :oops: :oops: :oops: nekem annyi arad meg hogy Caase kapta a polót : DDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 463 posts ]  Go to page Previous  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 31  Next

All times are UTC + 1 hour