Teszt wrote:
update:
monkey6 wrote:
A várható esti idõjárás miatt a buli az A38 koncerttermében lesz megtartva. A jegyár és a lineup változatlan, valamint az orrterasz is nyitva lesz. Várunk mindenkit szeretettel 
Megnyugtató hírek. Kezdtem elővenni a túlélőkészletet...
Beszámoló!
Szerencsére nem kellett elővenni a túlélőkészletet, mert a zárt helyen volt a parti, ami nagyon jó volt~
Nekem az A38 személyes kedvencem, a koncertterem felszerelése fantasztikus. Mikor odaértünk persze még nem volt ott senki, csak mi, de aztán elkezdtek gyűlni az emberek. Egészen ijesztő módon olyan éjfélig jóformán húszán, ha voltunk. Én mondjuk közben unalmamban twitteren tudósítottam, úgymint: "Nagyon jó a zene" ami tényleg nagyon jó volt, a The Lowbrows előtt is. Nem tudom a neveket, nekem az első DJ tetszett, utána egy DJ páros tolta a zenét, ők a végére egészen jókat alkottak,
eleinte nem nagyon fogtak meg szvsz.
Időközben kétszer is előmerészkedett a Lowbrows tagság, kint a hajó bejáratánál fényképezkedtek, meg kijöttek hallgatni a zenét, Chaki egész sokáig kint maradt egyedül is, neki is az első DJ zenéje tetszett ^^.
Mire ők jöttek, szerencsére kicsit többen lettünk, de az időjárás miatt még így is nagyon kevesen voltunk. Ami fantasztikus volt, hogy egyáltalán nem olyan zenét csináltak, mint amit eddig hallottam tőlük,
jelentem fogalmam sincs róla, mennyit hallottam a munkáikból, amit tudtam, mindent megszereztem még régebben, de nekem nagyon bejött. Zenei elemzést majd írnak a hozzáértők, nekem nagyon tetszett, amíg tudtam, elöl táncoltam
(értsd amíg egy hülye belém nem szállt széttaposva a lábamat, úgy, hogy két méterrel arrébb találtam magam), aztán inkább visszavonultam a bejárathoz, ahonnan jól látszott a vetítés (Akirából, Hellsingből és moszkvai metróból felvételek), jól látszott az általam nem beazonosítható DJ, aki maszkot viselt és egyfolytában ugrált és hergelte az embereket. Jól látszott Chaki is, aki lejött a színpadról és hátulról figyelte egy ideig az eseményeket. Ő egyébként végig lapult, csak néha jött előre a színpadon, hogy pötyögjön valamit azon a Mac-en, ami DJ pulton állt.
Nagyon jó volt a zene, és bár nem volt parti-hangulatom az előző napi leánybúcsú miatt, már meghallgatni őket élmény volt. A buli végéről meg majd ír valaki, ugyanis rá kellett jönnöm, hogy átlátszóvá válhattam, mert valahogy nem láttak az emberek és mindenki nekem jött, de szó szerint mindenki, b***tak figyelni, amin szépen felment az agyvizem és leléptem.
A partihangulatról annyit, hogy iszonyat kevesen voltak és valahogy az A38 koncertterméről nekem nem a buli jut eszembe; ugyanez a zene egy későbbi időpontban, egy nyári éjszaka fent a tetőteraszon sokkal jobban ütött volna, akkor tuti nem fog vissza semmi, hogy széttáncoljam magam. Így viszont be kellett érnem a hallószervi élvezetekkel, amelyek egyáltalán nem megvetendőek, sőt~