Fuesousha Kinoko wrote:
nagy nehezen végigolvastam a 21 oldalt... hát... az együttes munkásságából összvissz az Iranai c opuszt sikerült meghallgatnom, a korábbi linkek már mind halottak voltak...
megmondom az őszintét, az én kényes zenei ízlésemnek annyira nem jött be a szám, eltekintve a technikai minőségromlástól, pláne a végén a hörgős rész... a szerepjátszás meg a többi külcsínyről meg hasonló a véleményem a topicban már korábban megszólalt "csúnya bácsikhoz/nénikhez"
mindenesetre hajrá, lássuk mi sül ki belőle...
Először is: mazochista vagy
Amúgy:
Nos, mivel itt nem nagyon foglalkozom már a zenekar életével, akkor kifejtem. A neten lévő Iranai-nak már sem szövegileg sem zeneileg nincs semmi köze a mostani verzióhoz... vagyis köze van, csak már nem próbálkozunk megmutatni nektek azt, hogy mi dolgozunk is... vagyis nem egy fényképezőgéppel, ahogy azon tettük. Ezen a felvételen berecseg minden, ráadásul még rendes cuccunk sem volt. Most is vannak még hiányosságok, de gőzerővel dolgozunk a demónkon. Nem szeretnék példározni, de én még ma is próbálni voltam és most este haza. A régi felvételek meg azért nem elérhetőek, mert azoknak már még annyi köze sincs hozzánk, mint amennyi most van.
Karakterek... mint ahogy nyilatkoztam egy honlapon egy nagyon kedves úriembernek, akinek szívből köszönöm is a lehetőséget, az a zenei ihlethez kell. Nekem személy szerint sokkal könnyebben megy megírni úgy egy számot, hogy beleélem magam valamibe. Nyilván egy író sem úgy írja meg a könyvét, hogy leül aztán nézi a falat. Jön egy feeeling, egy tudat, hogy hű, most én nagyon skizofrén démon vagyok, aztán elkap a mittudoménmilyen dühroham és levezetem az alkotásban. Nálunk ez így megy. Persze, nem lehet mindenki egyforma. És ezt most nem bántásként mondom, mielőtt valaki félreértené, csak szeretném már végre eloszlatni a félreértéseket.
"Mi nem vámpírkodunk!"
És nagyoknak sem tartjuk magunkat. Elkezdtem valamit csinálni, és mint egyik bandaalapító kijelentem nem magam miatt, vagy a siker miatt, hanem főképp miattatok. Szeretnék nektek zenélni, és már annak is örülök, ha egyvalaki meghallgatja, mert igen, nem volt értelmetlen belevágni.
Kezdetben a topic azért nyílt meg, mert tagokat kerestünk a hiányos részekre. Most nem látom értelmét neki, csak annyira, hogy üzenjek nektek benne és a türelmeteket kérjem...
dolgozunk, lesz demó és utána mindenki dönthet majd, tetszik-e neki vagy sem... Addig nincs értelme azon is vitázni, hogy milyen számcímek vannak vagy nincsenek. (Akkor a BLOOD-nak is szólhatnánk a Blind meg az Unforgiven miatt, hogy ugyanmá fiúk... /by Kyuusei/)
Ji-chan: remélem nem okoz majd csalódást

ez a szám már nagyon más, mint az Iranai... sőt...
Közi-féle
kéretik!!!
Végezetül pedig szeretném köszönetemet kinyílvánítani Mona-nak a jó mikrofon-vásárlási ötletért.... arigatou!

Már tudom mit veszünk Karácsonyra....
és komolyan:
türelem, türelem, türelem!!! plz...