Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 21 Tue, 5:14 pm 
Mumus

O-chan wrote:
Elkészült a Ningyou 3 gitársávja MIDIben ^^!

És már dolgozunk a Mienai anán! ^^

ez a Ningyou cím emlákesztet egy Vidoll számra!! nem bántáskép írom!! erre kiv leszek márcsak a cím miatt is!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 22 Wed, 2:54 pm 
VIP Member

Xiiau wrote:
O-chan ha lessz eredeti felvétel átküldöd?

NANÁÁÁÁ!

Ji-chan wrote:
ez a Ningyou cím emlákesztet egy Vidoll számra!! nem bántáskép írom!! erre kiv leszek márcsak a cím miatt is!!!!

Hát remélem nem fogsz csalódni. Nem ismerem ezt aszámot, de mostm rákeresek és meghallgatom!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 22 Wed, 3:01 pm 
VIP Member

No... Pótoltam égbekiáltó hiányosságaim egyikét és asszimiláltam a Vidoll-féle Ningyout.

*fellélegez*

Mindnekitm egnyugtathatok, h semmiköze egymáshoz a kettőnek. Az már egy msáik kérdés h a mienk tetszik-e majd. Nagyon remélem h igen :D !

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 23 Thu, 10:47 am 
VIP Member

Jelentem elkezdtem megírni a banda első lájtos minimal torzított számát a Shigata ga nai-t!
Nem akarok nagyon beégni de kb annyit jelent h "Oda se neki!"

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 23 Thu, 5:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

az énekes hölgy figyelmébe:

csoda hogy ezt végre kiadták .. egy mikrofon ami miőségében a 100ezres kategóriában versenyzik... én kb sírok hogy ez van nálunk. Ez tényleg egy kincs!!

http://www.absolute.hu/vasarlas/shop/?pid=372&back=9

shure utánzat, karakteresebb és tized annyiba kerül

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 23 Thu, 9:48 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
az énekes hölgy figyelmébe:

csoda hogy ezt végre kiadták .. egy mikrofon ami miőségében a 100ezres kategóriában versenyzik... én kb sírok hogy ez van nálunk. Ez tényleg egy kincs!!

http://www.absolute.hu/vasarlas/shop/?pid=372&back=9

shure utánzat, karakteresebb és tized annyiba kerül

O____o... lol, arigatou!!! Karácsonyra erre össze is dobhatnánk a pínzt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 23 Thu, 11:27 pm 
VIP Member

NANÁÁÁÁÁÁ!!!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 9:21 pm 
Newbie

nagy nehezen végigolvastam a 21 oldalt... hát... az együttes munkásságából összvissz az Iranai c opuszt sikerült meghallgatnom, a korábbi linkek már mind halottak voltak...

megmondom az őszintét, az én kényes zenei ízlésemnek annyira nem jött be a szám, eltekintve a technikai minőségromlástól, pláne a végén a hörgős rész... a szerepjátszás meg a többi külcsínyről meg hasonló a véleményem a topicban már korábban megszólalt "csúnya bácsikhoz/nénikhez" :lol:

mindenesetre hajrá, lássuk mi sül ki belőle...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 10:04 pm 
Forum Addict

Fuesousha Kinoko wrote:
nagy nehezen végigolvastam a 21 oldalt... hát... az együttes munkásságából összvissz az Iranai c opuszt sikerült meghallgatnom, a korábbi linkek már mind halottak voltak...

megmondom az őszintét, az én kényes zenei ízlésemnek annyira nem jött be a szám, eltekintve a technikai minőségromlástól, pláne a végén a hörgős rész... a szerepjátszás meg a többi külcsínyről meg hasonló a véleményem a topicban már korábban megszólalt "csúnya bácsikhoz/nénikhez" :lol:

Először is: mazochista vagy :D

Amúgy:
Nos, mivel itt nem nagyon foglalkozom már a zenekar életével, akkor kifejtem. A neten lévő Iranai-nak már sem szövegileg sem zeneileg nincs semmi köze a mostani verzióhoz... vagyis köze van, csak már nem próbálkozunk megmutatni nektek azt, hogy mi dolgozunk is... vagyis nem egy fényképezőgéppel, ahogy azon tettük. Ezen a felvételen berecseg minden, ráadásul még rendes cuccunk sem volt. Most is vannak még hiányosságok, de gőzerővel dolgozunk a demónkon. Nem szeretnék példározni, de én még ma is próbálni voltam és most este haza. A régi felvételek meg azért nem elérhetőek, mert azoknak már még annyi köze sincs hozzánk, mint amennyi most van. :fish:

Karakterek... mint ahogy nyilatkoztam egy honlapon egy nagyon kedves úriembernek, akinek szívből köszönöm is a lehetőséget, az a zenei ihlethez kell. Nekem személy szerint sokkal könnyebben megy megírni úgy egy számot, hogy beleélem magam valamibe. Nyilván egy író sem úgy írja meg a könyvét, hogy leül aztán nézi a falat. Jön egy feeeling, egy tudat, hogy hű, most én nagyon skizofrén démon vagyok, aztán elkap a mittudoménmilyen dühroham és levezetem az alkotásban. Nálunk ez így megy. Persze, nem lehet mindenki egyforma. És ezt most nem bántásként mondom, mielőtt valaki félreértené, csak szeretném már végre eloszlatni a félreértéseket.
"Mi nem vámpírkodunk!" :evilbat:

És nagyoknak sem tartjuk magunkat. Elkezdtem valamit csinálni, és mint egyik bandaalapító kijelentem nem magam miatt, vagy a siker miatt, hanem főképp miattatok. Szeretnék nektek zenélni, és már annak is örülök, ha egyvalaki meghallgatja, mert igen, nem volt értelmetlen belevágni.

Kezdetben a topic azért nyílt meg, mert tagokat kerestünk a hiányos részekre. Most nem látom értelmét neki, csak annyira, hogy üzenjek nektek benne és a türelmeteket kérjem... dolgozunk, lesz demó és utána mindenki dönthet majd, tetszik-e neki vagy sem... Addig nincs értelme azon is vitázni, hogy milyen számcímek vannak vagy nincsenek. (Akkor a BLOOD-nak is szólhatnánk a Blind meg az Unforgiven miatt, hogy ugyanmá fiúk... /by Kyuusei/)
Ji-chan: remélem nem okoz majd csalódást :oops: ez a szám már nagyon más, mint az Iranai... sőt...

Közi-féle :hippy: kéretik!!!

Végezetül pedig szeretném köszönetemet kinyílvánítani Mona-nak a jó mikrofon-vásárlási ötletért.... arigatou! :D Már tudom mit veszünk Karácsonyra.... :headbang:

és komolyan: türelem, türelem, türelem!!! plz...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 10:25 pm 
VIP Member

Fuesousha Kinoko wrote:

Kössz h meghallgattad, majd a többit is!
Zearlot mindent elmodnott előttem, és én nem is kívánok magyarázkodni. A cél nem az, hogy mi kényszeresen megszerettessük magunkat mindenkivel. Nem ez a dolgunk. Vagy elkapsz a munkánkból valamit vagy sajnos nem és akkor nem fogunk a kedvenceid közé tartozni. Ez benne van. Nem te vagy az egyetlen, aki így vélekedik, de volt már akinek megváltozott a véleménye. És pusztán a félreértések elkerülése végett, és az újabb fellángolások elkerülése végett nem említem azokat akik mindig is pozitívan álltak a dologhoz, akiket megfogott a mi kis "opuszunk". Kaptam én már oylan durva pozitív visszajelzést, hogy el sem hittem... Ezúton köszönöm is nekik... mindenkinek... neked is, mert a negatív kritika is segíthet.

Még mindig él bennem az az általad is végigolvasott kis intermezzo, amiben szintén meg lettek említve a karakterek. Szóval pont ezért nem modnom el a kis álmomat ezzel kapocsoaltban... majd... még a végén elszállás és nagyképűség lenne... nem akarok újabb FLAME-et. ^^
Elmodnom viszont, mikor az egyik próbán beöltöztem kisminkeltek és úgy játszottam, akkor simán odavertem az összes addigi próbáim teljesítményét. De nem csak a KNSsel, hanem az összeset életemben. Erőt, lelkesedést, és nem utolsó sorban ihletet adott.

Ha valami még eszembe jut majd írom!
Mégeccer köszi a figyelmet!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 10:38 pm 
Senior Member

Kedves fosuhusa kinoko!

Kényes zenei ízlésednek tudok ajánlani más , nagyon jó zenekarokat, amiket kedvedre hallgathatsz :D :chainsaw:

Nagyon sajnálom, ha nem tetszett, de laglább megmarad a zsebpénzed mikor koncertünk lesz :) Ez ezzel jár, nem tetszhetünk mindnekinek,
szerintem teljesen eredeti az ötletünk, és szerencsére fejlődtünk is. A gyenge idegzetűeknek tényleg nem ajánlott a hörgés és más egyéb állatias hangok megnyilvánulásának hosszadalmas hallgatása mert maradandó agykárosodást okozhat.Megszeretném óvni minden hasonló embertársamat ettől a hatalmas tragédiától! szóval
KÉREM! AKI NEM BÍRJA! NE HALLGASSON MINKET! :lol: :lol: :lol: :twisted:

O-chan én a tüzed akkor éreztem mikor megittam fél liter vodkát... bár lehet hogy ez azért van mert én mindig be vagyok öltözve :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 27 Mon, 7:48 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Tisztelt KnS! :lol:

Nekem már az is tetszik, ahogy hozzáálltok a dologhoz, a véleményekhez, meg hogy nem akartok elszállni. Én is meghallgattam az Iranai-t, és lehet hogy az én vacak izlésemnek köszönhető, de a tecknikai nematihibátok zavaron kívül, nekem tetszett. De ez lehet azért van, mert van nem egy kicsi garázszenekar, akiket volt szerencsém meghallgatni, és fele annyira nem tudtak zenélni mint ti, de jó hangulat volt és szerették amit csináltak... a rajongók meg a borzasztóbb hangoknál(ebből nagyon sok volt), jóindulatúan befogták a fülük és tovább tomboltak. :lol:
Akinek nem tetszik a zenétek, az úgysem fogja meghallgatni, a többieknek meg örömet fog okozni a demótok.
GAMBARE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 27 Mon, 8:44 am 
Newbie

Tenshi- Iya wrote:
Kedves fosuhusa kinoko!
khhmm... ennyire azért nem bonyolult a nevem...

Tenshi- Iya wrote:
Nagyon sajnálom, ha nem tetszett, de laglább megmarad a zsebpénzed mikor koncertünk lesz :) Ez ezzel jár, nem tetszhetünk mindnekinek
francokat, már csak azért is eljövök koncertetekre ha lesz, mer első honi próbálkozás etéren...

mellesleg mondtam h hajrá, kíváncsi vagyok mi lesz majd a dologból, Zearlot már korábban privátban is emlegette h még amúgy is képlékeny a dolog :wink:

a szerepjátszásról meg annyit h azt gondoltam h nem isztok vért v iesmi XDD, csak egy darabig a dolog jobban hasonlított egy rpg klubhoz, de türelmesen várjuk a fejleményeket, hajrá-hajrá :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 27 Mon, 10:31 am 
Senior Member

Kedves Kry-chan:
Köszönjük szépen :D :heart:

Drága Kinoko:
Inkább már így írom! :D
Megyünk a fejünk után, nem az a célunk, vagy legalábbis nekem, hogy ha valakinek nemtetszik változtatni fogok, én akár tetszik valkinek akár nem szárnyakkal véresen fogok a színpadon rohangálni, hörögve és esetleg félpucér csajokat pórázon ráncigálva a művérben. Ez a vágyam, most sem érdekel mikor hétköznap beleszólnak a kinézetembe, tehát főleg szerintem ezzel kapcsolatban nem fog. Szerrintem bármit megtehetek, amíg nem csinálok törvénybe ütközőt... vagy még azt is lehet akár :D Aki vevő rá, hogy kicsit máshol legyen legalább egy órára annak tetszeni fog. Leginkább ezzel magam vágyait is kielégítem és majd még pár aberráltabb/ elvontabb személyét, akik vevők rá.Szóval így mindnekinek nyerő lesz, mögötte rengeteg munka és energia van. Ha elolvastad a 21 oldalt, nem értem mit lehetne ezen még varriálni. Megírtuka felvétel minősége szar, basszus és szinti sincs benne, a szöveg azóta Yuka révén megváltozott. A hangzásvilág meg ez.
A koncert nem mostanában lesz, de várlak rá szeretettel. :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 29 Wed, 11:18 pm 
VIP Member

Nem ehhez írom...

HÁZ ET MEGALÁZÓ!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour