[Sakura.] wrote:
ömm... a beígért mondobusszal találkozott valaki?

csak mert mi háromnegyed órát álltunk az Örsön, és sehol sem volt, és akiket megkérdeztünk, azok sem látták. : P
továbbá azt azért írhatták volna az animecon honlapján, hogy inkább ne az Örs felõl jöjjön senki, ugyanis a 100-as busz óránként jár...
A buszokkal kapcsolatban masszív egymásramutogatás volt a szervezök részéröl, kiváncsi vagyok, hogy lesz-e bennük annyi, hogy kipakolnak utólag valami bocsánatkérö közleményt...
Aru wrote:
Ugyan többet Con-ra valszeg már nem megyek, de arra azért utólag kíváncsi lennék h az elõvételes sor miért állt reggel 2 órát, miközben az összes helyben vásárlós emberke bemehetett? =/ Szervezés ugye már megint...
Wow, erröl meg nem is tudtam eddig... vicces, hogy a baromitehetséges új szervezök simán belefutnak olyan hibákba, amiket a Pecsában már rég sikerült megoldani.. O_o
Salvage wrote:
És csak nekem tűnt fel,hogy a bejáratnál 0 átvizsgálás volt? nem mintha mészárlásra készültem volna,de bármit be tudtam volna vinni
Hjahh, én is kicsit csodálkoztam amikor bent valaki a nagy pavilon elött ülve egy méretes katanát tisztogatott ami látványosan nem papírmasé másolat volt... érdekeees. O__o"
Jude wrote:
Kissé kezdek besokallni, hogy a cosplay miatt a fél internet az én ordenáré fejemmel van tele. v__v
azért hajkurászod folyton a képeket magatokról, hogy szörnyülködhess miattuk?

Sayaka wrote:
ahh, sok-sok Toshiya cosplayer *_________* ToshiCon

!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'D
Fru-chan wrote:
Sayu wrote:
^Melyik klippeket adta le még?

Namie Amuro - Fast car
D'espa - love is dead
Tommy heavenly 6 - Unlimited sky
Aural vampire - Shounan zoku -cannibal coast-
Oz - Filmly
Kattun - The D-Motion
D - Ouka saki some ni keri
Radwimps - Oshakashama
BuckTick - Dokudanjo beauty
Ayumi Hamasaki - Microphone
Ancafé - Aroma
és egy 2ne1 - Follow me
Jaja, ezek voltak.

Nem hittem volna, hogy valaha KPop videó lesz a conos videók közt, de az a 2NE1 cucc valami zseniális <3
Doll wrote:
A következõ beszélgetés zajlott le az egyik szervezõ és a fõszervezõ között:
szervezõ: találtunk egy csomó elhagyott holmit... mit csináljunk vele?
fõszervezõ: mittom én, majd legközelebre legalább lesz tombola...
Mindig azt hiszem szarabb véleményem már nem lehet ezekröl az emberekröl, 'oszt mindig jön valami újabb adalék... :'D
ant. wrote:
teljes mértékben egyetértek Dollal.amúgy szerintem csak azért volt minden így elb*szva mert elõször volt itt megrendezve a con. ha legközelebb is a hungexpoban lesz (könyörgök ne legyen ott..hiányzik a pecsa

) már biztos jobb lesz a szervezés.
Tavaly év végén már volt itt két kisebb con, a szervezési hibák nagy része pedig sajnos nem olyan volt ami helyfüggö lenne, hanem simán a szervezöi inkompetencia eredménye.
és... hivatalos vélemény, mint afterparty szervezö...
Az animecon szombati napján, az afterparty elején tapasztalt kellemetlenségekért utólagosan is elnézést mindenkitől, azonban sajnos ezek a hatáskörünkön kívűl eső dolgokból adódtak. A con főszervezőivel korábban (utoljára a con délutánján) le lett egyeztetve, hogy éjfélig mennek a különbuszok, ehhez képest fél nyolckor derült ki, hogy nyolckor megy az utolsó, ráadásul többször kellett kérni, hogy ez akkor már legalább bemondva legyen, mert különben nem is szóltak volna az embereknek. A Para Para performance közben jött az az infó is, hogy a nagytermet nyolcra ki kell üriteni, ami nevetséges módon szintén meglepetésként érte a föszervezõt is, így az is félbemaradt és emiatt a ruhatáras ruhakivétellel is gondok adódtak. Ezek után az afterparty helyszínén a hangtechnika az igéretek ellenére nem volt összerakva időre, a con technikusa még azt sem tudta, hogy hol vannak a terem villanykapcsolói, valamint azt sem, hogy kit kellene megkérdezni ezügyben, így egy enyhén neurotikus vénkisasszonnyal kellett végül leharcolni a dolgot. Ezek mellett arról sem tájékoztattak minket, hogy 8 után sem büfé, sem ruhatár nem üzemel már az épületben.
Habár ezekhez a drasztikus szervezési hibákhoz nekünk nem volt közünk, de mivel a con föszervezõi jó eséllyel nem fognak utólag sem foglalkozni a problémákkal, ezért mi szeretnénk elnézést kérni minden érintettöl. Valamint amennyiben az õszi conon is lesznek zenei programok (mégpedig természetesen lesznek) akkor ott minden azokkal kapcsolatos szervezõi munka ki fog kerülni a föszervezõk kezébõl, biztosítva, hogy az ehhez hasonló botrányos események nem ismétlõdhessenek meg.
és a nemhivatalos...: nekem speciel tetszett a helyszín, habár vannak hibái, de voltak a Pecsának is és ezek többnyire nem olyanok, amiket ne lehetne megoldani normáis szervezéssel. Afterröl tracklista most nincs, mert az elején (érthetö okokból xD) nem volt idö, ideg azzal is foglalkozni, utána meg már nem kezdtem neki félúton. Képeket szerintem a hétvégén válogatom át, most úgysincs annyi mint szokott közelsem. o_O/ Egyébként meg jó volt mindenkivel találkozni, a pultozás móka volt mint mindig, annyafaszát annak aki hamis tízezressel fizetett, a Versailles streetteam-nem köszi a flyereket, a cosplayek meg (Jude & co., a Shizu-Ayumi-Eve hármas, Pinkspider, Hoshi, megmindenki.) baromi jók voltak mind.. *__* Programokból ellenben semmit nem láttam, de rohadtul nem lett semmi a Nagy Változásból amit meglebegtettek, szóval nem is bánom igazán. :'D Szervezés meg: fuck 'em, dilettáns bagázs.